Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Александра Петрова - отдел "Продажби"

Александра Петрова - отдел "Продажби"

Александра Петрова - отдел "Продажби"

(Обновена: ) | За ICN.Bg

В следващите редове ще ви запознаем с още един харизматичен член от екипа на ICN.BG. За нея семейството стои на първо място и в ежедневието си, тя е изключително отдадена на него. Намира време и за другите си страсти – музиката и писането на статии. Не ни е ясно как точно съчетава нещата, защото освен всичко друго учи магистратура по специалност „Връзки с обществеността”. Казва, че работата в ICN.Bg я обогатява и усъвършенства като личност. Изключително стриктна и винaги устремена към съвършенство, представяме ви Александра Петрова.


Здравей, Сани! Допълни казаното от нас като ни разкажеш повече за себе си.

Казвам се Александра Петрова, но повечето приятели и колеги ме наричат Сани. Работя в ICN.Bg от повече от четири години, с малко прекъсване, тъй като преди 2 години ми се случи най-хубавото нещо в живота – родих дъщеричката си Сияна. Прекарах едно страхотно майчинство, но признавам си, работата много ми липсваше и нямах търпение да се върна. Обичам работата си, обожавам семейството си – това са двете неща, които ме правят безкрайно щастлива. За себе си мога да кажа, че съм твърде емоционална, амбициозна и преди всичко добра и всеотдайна майка и съпруга.

А каква беше като дете? Улавяш ли прилики между теб и дъщеря ти, когато ти си била на нейната възраст?

Като дете съм била кротка и любознателна, правила съм всичко много бавно и внимателно. Още от малка за мен е било много важно да обличам точно това, което аз искам, а не което майка ми ми облича. :) Със сигурност съм била дете с характер. И така е до ден днешен - имам труден характер. Но със Сияна се разбираме чудесно. Приличаме си, но не визуално. Тя е спокойна и внимателна, но проявява своя нрав, когато нещата не се случват, както тя иска. Обожава да пее и го прави много вярно. Това със сигурност е наследено от мен, защото музиката ми е в кръвта. В семейството ми има много талантливи хора, които обичат да пеят. Като по-малка съм се занимавала с пеене доста време, участвала съм в конкурси, печелила съм награди :) (колко скромно прозвуча :) ). Така и не продължих по този път, въпреки огромното желание и насърчаване от страна на родителите и близките ми да го направя. Но кой знае, може Сияна един ден да стане певица :). При всички случаи, това ще е решение, което тя ще вземе сама. Аз мога само да я подкрепям във всяко нейно начинание.

На какво искаш да научиш дъщеря си?

Преди всичко искам да я науча да бъде добър човек, да може да се смее, да се радва на живота, да прави нещата, които обича. Много искам да бъда най-добрата й приятелка. Винаги съм се възхищавала на близките приятелски отношения между майка и дъщеря. Мисля, че ако успееш да спечелиш доверието на детето си, си наистина добър родител. Знам, че не винаги ще мога да бъда близо до нея, но бих била много щастлива, ако се обръща към мен за съвет и ако успявам да и давам правилните съвети.

Спомняш ли си първия работен ден в ICN? Какво се промени от тогава?

Винаги си спомням за този ден с усмивка. Това е един от най-важните дни в живота ми. Работата в ICN.Bg ми даде старт в живота, поле за изява и развитие. Започнах работа в отдел „Продажби“, но с течение на времето осъзнах, че това, с което наистина искам да се занимавам, са комуникациите. В момента уча магистратура “Връзки с обществеността“ в СУ. Най-хубавото е, че ICN.Bg дава на всеки възможността да се развива в насоката, в която желае. Затова от скоро започнах усилено да се уча и да помагам на маркетинг отдела. Доставя ми огромно удоволствие да пиша статии, да работя по интересни кампании, да общувам с клиентите в социалните мрежи, изобщо всичко свързано с комуникацията с клиента. В ICN.Bg научих страшно много и продължавам да се уча, запознах се с невероятни хора, обикнах много всичките си колеги. Чувствам се прекрасно в тази среда.

Кое е любимото ти занимание извън работната среда?

Всичко, което правя заедно със семейството си, е любимо занимание за мен. Силно привързана съм към родителите си и много ми липсват, защото рядко се виждаме. Затова всяка среща с тях е повод за празник и ние наистина празнуваме :). Най-сладкото в живота, според мен, е да си сред любимите си хора.

Етикети: #marketing #prodazhbi

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе