Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Лицата на хостинга: Байчо Георгиев и нашите приятели от 9Academy!

Лицата на хостинга: Байчо Георгиев и нашите приятели от 9Academy!

Лицата на хостинга: Байчо Георгиев и нашите приятели от 9Academy!

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Днес в "Лицата на хостинга"ще ви представим една интересна личност в онлайн пространството и на живо, а проектът, с който ще се запознаете, ще вдъхнови и най-големите песимисти. В миналата статия ви запознахме с блогът на звездата в дигиталния маркетинг Иво илиев, а сега ще видите как кибер пространството се свързва с офлайн ежедневието ни с помощта на една страхотна идея, която развива уменията и качествата - бизнес академия 9academy. В днешното интервю ще си поговорим с Байчо Георгиев, един от основателите на инициативата.

В петото издание на "Лицата на хостинга" ще научите:

  • Каква е основната цел на 9academy?
  • Ще научите повече за процеса на разработване на сайта на 9academy
  • Какви се последващите промени по него, които са предвидени
  • Как технологичните иновации помагат за развитието на всеки човек?
  • И още много интересни подробности, които ще ви мотивират да стартирате свой собствен онлайн проект сега!

baycho-1Кой е Байчо Георгиев: Съосновател и Главен Мениджър Проекти на 9academy. Основната цел на академията е да среща младежите с бизнеса в 9 кръга на усъвършенстване - 9те кръга на бизнес успеха. Те се състоят от: Предприемачество, Маркетинг, Продажби, Финанси и счетоводство,HR, НПО, Правни въпроси, Digital/ IT и PR.
Байчо вярва, че 9academy е едно предизвикателство, което мотивира хората да не спират да учат и да търсят нови възможности, нови контакти и нови начини да постигнат своите мечти.

Хостинг профил

Домейн име: 9academy.com

Хостинг услуга: Споделен Бизнес хостинг план

Използвам за: сайт и имейл

Уебсайт платформа: лична разработка с готов CMS, базиран на Wordpress

Допълнителни услуги: SSL сертификат

Работя с ICN.Bg от: 3 години

Представете своя онлайн бизнес/проект с няколко думи?

Бизнес академия в 9 модула, обхващаща фундаменталните области от знания, нужни за стартиране на свой проект/бизнес или развиване на текущ. Освен тези модули, целта е също и да се създаде общност от млади, умни, отворени, иновативни и искащи и можещи хора, готови да пробват и да се учат от практиката и грешките си, правейки и преживявайки заедно.

Разкажете повече за процеса на разработване на сайта си?

Процесът стартира преди години и целеше създаване на основен сайт, който да покрива основните нужди на проекта, докато той бъде валидиран. Използвахме доброволци и много основни Wordpress теми с цел бързина и лесно поддържане.
В момента планираме разширяване на сайта и като функционалности и като дизайн и добавяне на нови части, адекватни на текущата дейност на проекта.

Какви са най-важните качества, които търсите в един хостинг партньор? Защо се спряхте на ICN.Bg?

Надеждност на инфраструктурата, открита, бърза и навременна комуникация на екипа. Спряхме се на ICN.bg заради успешната и позитивна история, която има. Начинът, по който те се обръщат към клиентите си и погледът, който имат за правене на бизнес.

Как планирате да развивате сайта си в бъдеще?

Както споменахме по-рано, планираме добавяне на нови функционални части, както и основен ъпдейт на дизайна. Развитие на съществуващите части на ново по-зряло ниво, което да улесни общността на Академията да получава адекватна информация за дейността на Фондация ДЕВЕТ и проекта 9 Academy.

Случвало ли ви се е сайта ви да бъде атакуван и как се защитавате от опасностите онлайн?

Да, разбира се. При такива случаи разчитаме на нашия екип от програмисти, както и на нашия партньор ICN.bg, които винаги са реагирали своевременно и това е причината винаги да сме онлайн и на високо ниво.

Важни ли са за вас технологичните иновации?

Абсолютно да. Благодарение на тях човек може да разгърне потенциала си и да се превърне в по-ефективно човешко същество. Да прави повече неща едновременно, по-лесно, по-умно, по-качествено и по-бързо. Стремим се да използваме това и в работата си за нашето онлайн присъствие, като винаги следим и се стремим да използваме последните тенденции, софтуер и хардуер, за да предоставяме на нашите потребители най-високо качествената услуга.

Как сайта ви помага, за да достигате по-лесно до вашите клиенти и да увеличите продажбите си?

Чрез сайта ние показваме нашето ‘лице’в онлайн формат. Всеки занимаващ се с бизнес вече знае, че за да бъдеш успешен, ти е нужно адекватно присъствие в интернет, за да можеш не само ти, но и твоите потенциални и настоящи клиенти да узнаят за теб, да достигнат до теб и да усещат, че могат да ти се доверят по всяко време. Онлайн присъствието като уебсайт или социални мрежи се е превърнало във визитка на всеки бизнес или проект, ако там те няма, значи може би не съществуваш. Ние използваме сайта си с цел достигане до голяма аудитория от потенциални потребители, събиране на техни контакти и последваща комуникация с тях. Той ни дава възможността да представяме последните новини и проекти пред много широка аудитория.

Мотивирайте читателите на това интервю?

В България има хиляди бизнеси, които са традиционни, и много хора твърдят, че нямат нужда от сайт, имат хиляди контакти в телефона и познати, и могат много бързо да продадат своя продукт. Технологиите и времената се менят и в днешно време Интернет и автоматизирането на процеси спестява много време и дава добавена стойност в ръст на своя бизнес. Затова и нашият призив към читателите е - ако досега са се колебали да направят уебсайт на бизнеса или проекта си, или да си направят личен блог - да не губят време, защото вече има други, които са го направили и ги изпреварват, достигайки до много по-голяма аудитория.

Очаквайте ни и следващата седмица, когато ще ви запознаем с нова звезда от поредицата "Лицата на хостинга". Не пропускайте да видите кои са следващите интересни личности и онлайн проектите, които ръководят.

Открийте другите „Лица на хостинга“:

Лицата на хостинга: TechNews.bg и GreenTech.bg, Красимир Банков

Лицата на хостинга: Белчо Христов, когато името само говори

Лицата на хостинга: „Бойният клуб“ на Иво и Илиян

Лицата на хостинга: Размисли и страсти за дигиталния маркетинг с Иво Илиев

Етикети: #лицата-на-хостинга #9academy #hosting #байчо-георгиев #biznes

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе