Начало > ICN.Bg Блог > За ICN.Bg > Успешна ли беше 2019-та година за ICN.Bg?

Успешна ли беше 2019-та година за ICN.Bg?

Успешна ли беше 2019-та година за ICN.Bg?

(Обновена: ) | За ICN.Bg

Ето, че още една година беше кеширана, казано на хостинг жаргон, или с други думи – измина неусетно бързо. Всеки път има лека носталгия по изминалото време, но също така това ни дава възможност да погледнем назад и да оценим какво сме свършили през изминалите 365 дни.

При всички случаи сме изключително развълнувани за предстоящата 2020 г. Новата година за нас винаги е означавала – нови проекти, нови хостинг функционалности и нови възможности да ви подкрепим във вашите онлайн начинания!

Но нека оставим бъдещето на страна за момент и да се фокусираме върху всичко онова, което успяхме да постигнем през изминалата 2019 г.!

През 2019г. Хостинг компания ICN.Bg навърши 15 години. За нас това е една вълнуваща година и си пожелаваме още много по 15 години. Благодарим на всички клиенти за доверието, което ни гласувате през всички тези години.

Ето какви технологични подобрения ви предоставихме през 2019 г.:

 • PHP 7.3 – Годината се познава по нейното начало, а ние стартирахме 2019 г. с PHP ъпдейт, който позволява на всичките ни клиенти да оптимизират и защитят сайтовете си с най-новата версия на PHP 7.3. .

Ако все още не сте сменили PHP версията си, екипът на ICN.Bg се е погрижил да направи всички стъпки за обновяването й абсолютно достъпно.

 • SpamExperts – най-добрата защита от досадния спам в cMailPro.

През 2019 г. внедрихме технологията SpamExperts за всички потребители на бизнес мейл услугата cMailPro. През cMailPro преминаха 63,627,474‬ мейла, като цели 61% от входящите имейли се разпознаха и блокираха, като спам и не достигнаха до потребителите на услугата. 182,748‬ от тях бяха засечени, като вируси. cMailPro филтрира входящите писма и не позволява на спам съобщенията и прикачените в писмата зловредни вируси да навредят на вас и на вашия бизнес.

 • Malware Detector - Разработихме и интегрирахме нов плъгин, с който да ви защитим. Ролята на Malware детектора е да идентифицира евентуалните заплахи за вашите приложения и услуги. С тази защита предоставяме на вас, нашите клиенти, максимално добра и оптимизирана услуга, с която да гарантираме успеха и ефективността на вашите резултати.

 • Управлениe на DNS записи вече става по-лесно от всякога. В последните месеци работихме наистина усърдно по поредния ни проект, с който искаме да улесним работата на клиентите ни с нашите услуги. Знаете, че управлението на DNS записите на всеки домейн е неразделна част от управлението на всеки онлайн проект.

Това ни предизвика да въведем промени с управлението на DNS записите на всички наши клиенти, за да ви осигурим възможно най-бързия достъп до домейна ви, също така 100 процентна достъпност и допълнителна защита от DDoS атаки.

Обратна връзка и срещите ни с вас

Както вече казахме, 2019 беше изключително динамична.

Знаете, че всяка година се обръщаме към вас с молба да ни дадете обратна връзка за ефективността на нашата техническа поддръжка, защото вашето мнение е важно за нас! През 2019г получихме над 1700 похвали и благодарности от ваша страна.

Положителните ви коментари и тази година осмислиха работата ни и ни стимулират да бъдем все по-добри и всеотдайни в работата си. Не можем да не споделим с вас макар и малка част от коментарите, които ни показаха, че всяко усилие си струва, като ще запазим имената на клиентите ни в конфиденциалност.

Да, знаем, че бихте искали да прочетете името си в статията ни, но GDPR не позволява! Сърдете се на него.

Ето какво мисли един човек без технически опит, който се е допитал до нашите услуги:

 • „Аз съм абсолютен новак! Редовно задавам въпроси...Благодаря за отговорите.“_

Споделяме с вас и думите на наш дългогодишен клиент, като му благодарим за доверието:

„Вече 10 години и повече съм ваш клиент, винаги сте решавали проблемите ми. Благодаря ви, че винаги сте на ниво и сте професионалисти.“

НЕВЕРОЯТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА И ПРЕЗ 2019-ТА ГОДИНА:

47 432 входящи обаждания от клиенти

103 862 отговорени и разрешени тикета

4,93 / 5 средна оценка от клиенти за времето за разрешаване на конкретния казус

4,97 / 5 средна оценка от клиенти за нивото на изчерпателност на получения отговор

4,97 / 5 средна оценка от клиенти за обща удовлетвореност от използваната услуга

4,95 / 5 средна оценка от клиенти за показана компетентност при разрешаване на казуса

1 722 коментара с похвали и благодарности от клиенти за добре свършената работа

Измерваме оценка на нашите клиенти към нас, то тя е 4.95 от 5!

В блога на ICN.Bg написахме общо 45 статии.

В Help секцията ни написахме общо 157 статии.

Събития, в които се видяхме с вас през 2019 г.:

За нас беше удоволствие да вземем участие във всяко едно от събитията, в които се видяхме с вас.

wordcamp plovdiv with icn

WordCamp Sofia – За поредна година се включихме в най-голямото WordPress събитие у нас. И тази година на едно място се събраха всички WordPress ентусиасти, а организаторите се бяха погрижили да съберат интересни лекции.

И тук не пропуснахме да зарадваме участниците с много заслужени награди, като една от тях беше спечелена от наш верен фен - Исмаил - които успя да грабне голямата награда на конференция Google Home!

WordCamp Plovdiv - Нашето включване беше задължително и в първото издание на популярното събитие WordCamp в града под тепетата. Там се видяхме с всички вас, поговорихме си за хостинг и WordPress. В събитието се включиха над 250 души, а сред лекторите се представиха и участници от чужбина.

С нетърпение очакваме формата WordCamp и през 2020г. когато се очаква той да се върне и в морските дестинцаии Варна и Синеморец.

john atanasov matematicheski konkurs Няма как да пропуснем и шестото поредно събитие на CodeWeek във Враца през октомври, където се събрахме с всички ентусиасти в сферата на информационните технологии.

Щастливи сме, че за поредна година успяхме да възнаградим усилията на всеки един от участниците, защото те го заслужават.

Подкрепихме математическия турнир - „Джон Атанасов“, както и учениците от НПМГ за участието им в международна олимпиада през януари 2020 г. Очакваме ги да се завърнат с медали!

Инициативата се фокусира върху изследването на космическото пространство и набляга на съвместната работа за разрешаването на проблеми, което да генерира приложими open-source решения, използваеми както на Земята, така и в космоса.

През 2019 стигнахме до Космоса!

Взехме участие в най-големия глобален хакатон организиран от НАСА, което се води най-голямото международно състезание за разработване на иновативни технологични решения с отворен код. За7-ма поредна година България е част от събитието, а ние сме горди, че винаги сме подкрепяли състезателите.

Как се забавлявахме през 2019 г.?

Работа = Забавление!

epravene na gofreti v ofisa

Нали не си мислите, че денят ни минава единствено и само в работа, трябва и малко забавление.

Освен в предлагането на първокачествени хостинг услуги, сме добри и в организирането на партита.

Лятото на 2019 година ще запомним със БиоВеган сладоледите, които изкушиха всички колеги в офиса ни и невероятният тиймбилдинг в хижа Тръстеная.

Понякога залагахме и на по-стабилна храна, като си правихме гофрети, но не и през летния сезон, за да поддържаме добра фигура за плажа, разбира се.

Така се роди и вече официалният празник – Waffle Day, който присъства в нашия вътрешен фирмен календар. Заложихме на традиционни гофрети, веган палачинки (за всички вегани в офиса) и диетични палачинки с протеин.

Е, имахме и дни на зеленчуци, защото „Зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте“. Обещаваме ви, не беше само за снимката!

pulneni chushki v ofisa

Мърч на ICN.Bg само за ценители!

chorapite na icn Чудихме се какво интересно нещо да измислим, за да зарадваме наши приятели и партньори и родихме гениалната идея – лимитирана серия чорапи ICN.Bg.

Не, не си представяйте обикновен чифт чорапи, тези чорапи са 3 в комплект, защото знаем колко важно е човек да има бекъп, било то на своя сайт или в случай че Чорапеното чудовище му погълне един от чорапите!

Ние знаем колко е важно винаги човек да има backup, когато положението е критично.

С този наш мърч на ICN.Bg искаме да ви подсетим колко е важно да имате backup за своя сайт, а в ICN.Bg можете да разчитате на 30 backup копия.

Какво да очаквате през 2020 г.?

След като направихме бърз преглед на изминалата година, дойде ред да разкрием част от плановете си и за 2020 г. Както винаги, можете да бъдете сигурни, че ще продължим да работим непрестанно за подобряване на качеството на нашите услуги. Разбира се, това включва интегрирането на нови инструменти, подобряване на стари функционалности и въвеждане на най-новите технологии в нашите хостинг услуги. Но стига общи приказки, ето какво можете да очаквате от нас:

 • Потребителски панел – Винаги се стремим да подобряваме потребителския панел, за да можете да управлявате лесно хостинг услугите си. И в този ред на мисли, през 2020 можете да очаквате много подобрения като:

 • Изцяло нова версия на панела, която идва с много нови подобрения в сравнение със сегашния. Можете да го очаквате в началото на годината. Настоящият панел, както и новият ще работят едновременно и Вие ще имате възможност да изберете между двата изгледа, докато преминем официално към новия контролен панел.

 • Нов VPS контролен панел, целящ оптимизиране на управлението. Множество подобрения са планирани за услугите, които разполагате върху VPS сървърите си.

 • Въвеждане на 2FA (Two-factor Authentication) за по-голяма сигурност. Ще има възможност и за безпаролно вписване в панела. Всичко това благодарение на ActiveAuth.

 • Нови функционалности, насочени към всички потребители с домейн имена при нас. За потребителите, които управляват много домейн имена ще има подобрения, които пестят време при администрирането им.

 • Нашите resellers и affiliates ще получат нови инструменти и още полезни екстри, с които да управляват услугите си. Обещаваме ви, че ще ви харесат!

 • Изцяло нова система за обслужване на клиенти, която ще ни позволи да предоставим по-качествена поддръжка и ще разшири каналите, по които нашите клиенти могат да се свържат с нас!

 • Нововъведения в мониторинг услугите ни, свързани с автоматичните репорти и екрани за мониторинг.

 • Професионалното мейл решениe cMailPro също ще претърпи много промени. Някои, от които са изцяло нов дизайн на уеб мейла, добавяне на нови функционалности, предоставяне на Backup за изтрити данни и подобрението на чат клиентите.

 • Пускане на HTTP/3 протокола, както и IPv6 по подразбиране за всички наши услуги. Всичко това за по-добро представяне на вашите сайтове.

 • Подобрения по Managed WordPress услугата ни, която ще бъде все по-интегрирана в контролния ни панел и ще предостави повече функционалност за лесно подобрение на сигурността, бързодействието и обновлението на уеб приложенията Ви.

 • Редом с подобренията в споделения ни хостинг и Managed WordPress решенията ни ще разширим и поддържаните Managed услуги с NodeJS и Java поддръжка.

Най-интересните новости, ще запазим в тайна, но ви уверяваме, че предстои една вълнуваща и технологична 2020 г.!

И така, време е всички заедно да скочим в идната година с очакване за една здрава и още по-ползотворна нова година!

jumpintothenewyear

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе