Начало > ICN.Bg Блог > WordPress > Най-голямото WordPress събитие за първи път в Пловдив. Какво да очаквате от WordCamp Plovdiv 2019?

Най-голямото WordPress събитие за първи път в Пловдив. Какво да очаквате от WordCamp Plovdiv 2019?

Най-голямото WordPress събитие за първи път в Пловдив. Какво да очаквате от WordCamp Plovdiv 2019?

| WordPress

През тази година WordPress събитията ще започнат по-рано от обикновено! За първи път домакин на WordCamp ще стане град Пловдив, като се очакват над 400 души от България и чужбина да се включат в събитието, което ще се проведе на 11 и 12 май в Драматичен Театър Пловдив.

Ние от компания ICN.Bg за надежден хостинг отново ще подкрепим най-голямото WordPress събитие, като нямаме търпение да се срещнем с всички вас! На 11 май, ще ви очакваме на нашия щанд, където ще може да се запознаем и да си поговорим за нашия инструмент WordPress Manamgent, с който можете да управлявате всички процеси на вашите WordPress инсталации, както и за най-новата ни услуга – WordPress хостинг.

Също така сме подготвили големи изненади и награди за всички участници в WordCamp Plovdiv 2019! Всеки, който желае, може да се включи в нашата томбола и със сигурност да спечели една от нашите награди – безплатен хостинг за период от 6 месеца, безплатен хостинг за период за 3 месеца с домейн, флашка или чаша. В края на деня (11 май) ще бъде изтеглена и голямата ни награда – Amazon Alexa.

Условията на играта можете да откриете в края на статията!

Пилотното издание на WordCamp Plovdiv ще се проведе в два дни - 11 и 12 май, като първият ще е изцяло запълнен с лекции, а вторият е Contributor’s Day и Детска работилница!

За поредна година организаторите на събитието са се постарали да съберат невероятен състав от лектори от България и чужбина, които да придадат своите ценни знания на всички присъстващи. Някои от най-интересните лекции, които ще имате възможността да посетите, са на теми като „Как да си направим разширение с Реакт и WP REST API“,“ Marketing A WordPress Theme Out of the Box“,“ Как да изградим успешен онлайн магазин на WordPress“,“ Tips For Successful Enterprise WordPress Projects“ и още много други.

През втория ден, ще се проведе Contributor Day, както и Детска работилница за най-малките WordPress ентусиасти!

Пълната програма на събитието можете да откриете тук.

Можете да закупите билет за WordCamp Plovdiv 2019 тук.

Очакваме ви!

Условия на играта провеждана на щанда на ICN.Bg на WordCamp Plovdiv 2019 на 11.05.2019г.:

 1. В играта могат да вземат участие всички посетители на WordCamp Plovdiv 2019.
 2. Играта ще се проведе на щанда на ICN.Bg на WordCamp Plovdiv 2019 на 11 май.
 3. Всеки участник има право да изтегли само една карта.
 4. При спечелване на една от материалните ни награди (чаша или флашка) - наградата се взима на място от щанда на ICN.Bg
 5. При желание на участника да играе за голямата ни награда – Amazon Alexa, е нужно да се попълни допълнителната част на скреч картата след перфорацията, като се попълнят две имена и e-mail адрес на участника.
 6. Голямата награда на ICN.Bg – Amazon Alexa, се тегли на сцената, при закриването, на WordCamp Plovdiv 2019 на 11 май в 18:15ч.
 7. При спечелване на промо код за хостинг услуги, участникът трябва да запази своята скреч карта, за да може да се възползва от промоцията на ICN.Bg
 8. Спечелването на промо код може да ви донесе една от следните награди: - Безплатен хостинг – 6 месеца (Икономичен) или Безплатен домейн (.eu/.com/.net/.org)

Условия на промоционалната оферта за безплатен хостинг или безплатен домейн:

 1. Промоцията важи само за участници на WordCamp Plovdiv 2019, които изтеглят карта с награда промо код.
 2. Промоцията е валидна в периода 11.05.2019г. – 15.07.2019г.
 3. Промо кодът на скреч картата е уникален. За да получите вашата отстъпка, е необходимо да го въведете точно по начина, по който е изписан на картата.
 4. Промоцията не може да се комбинира с други промоционални оферти или други промо кодове валидни през текущия период.
 5. При спечелване на 6 месеца безплатен хостинг, промоцията важи за нови поръчки на хостинг план Икономичен (за период от минимум 6 месеца)
 6. При спечелване на безплатен домейн, промоцията важи за домейн име с разширение - .eu, .com, .org или .net ( за период от една година)
 7. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на хостинг план Икономичен на месечна база.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе