Начало > ICN.Bg Блог > WordPress > Най-добрите безплатни и платени WordPress теми за 2020

Най-добрите безплатни и платени WordPress теми за 2020

Най-добрите безплатни и платени WordPress теми за 2020

| WordPress

Имате ли затруднения при избора на WordPress тема за сайта ви? Спокойно, подготвили сме ви списък с някои от най-добрите такива и сме ги разделили в различни категории, за да ви улесним още повече.

И казваме улесним, защото добре разбираме, че изборът на една тема от над 30,000 налични може да бъде труден за някои хора. Разбира се, това е напълно нормално, особено ако за първи път се захващате с изграждането на WordPress сайт. Също така, преди да преминете към списъка бихме ви посъветвали да отговорите на няколко въпроса за себе си и вашия сайт:

 • От каква тема имам нужда – безплатна или платена?
 • Имам ли бюджет за платена тема?
 • Какви функционалности трябва да съдържа темата?
 • Какъв дизайн искам да има сайтът ми?
 • Колко сложен искате да е сайтът ви?

Тъй като изборът на тема до голяма степен ще определи изгледа на вашия сайт и съответно това ще окаже влияние върху вашите посетители и потребители, е добре да откриете отговорите на всички тези въпроси преди да предприемете някакви действия.

Това, което ние бихме ви посъветвали да търсите задължително в темата, която ще изберете са следните няколко точки:

 • Responsive дизайн – Задължително! Можем да твърдим, че това е първото нещо, което трябва да търсите във всяка една тема. За никого не е тайна, че над 50% от интернет трафика идва именно от мобилни устройства. Не разочаровайте потребителите, когато се опитат да посетят сайта ви през мобилните си устройства.
 • SEO оптимизирана – Ако се целите в челните места на Google, то задължително се оглеждайте дали темата е SEO оптимизирана. Тежките елементи и бавното зареждане със сигурност няма да ви помогнат.
 • Изчистен дизайн или сложни елементи – Често дизайнът на даден сайт може да задържи или отблъсне потребителя. Затова помислете добре как искате да изглежда вашия. Дали ще се спрете на тема с изчистен и минималистичен дизайн, или искате такава, която предоставя различни настройки, анимации и функционалности.
 • С вграден page builder или не – Голяма брой от WordPress темите идват с вграден Page builder. Това, разбира се, е страхотна новина за всички начинаещи разработчици на сайтове. Ако все пак имате опит и бихте искали да имате повече свобода в изграждането на сайта си, може би е добър вариант да се спрете на тема, която предоставя повече възможности за персонализиране.
 • Актуална версия – Преди да инсталирате дадена тема, проверете кога за последно е била актуализирана. Това е по-често срещано при безплатните теми, затова ако обмисляте да ползвате такива, имайте го предвид.

Вижте още "Защо е важно редовно да обновяваме WordPress ядрото, темата и разширенията в нашия уебсайт?"

И след като преминахме през основните критерии, по които да изберете следващата си тема, нека продължим със същината на статията – списъка с най-добрите теми за 2020.

Теми оптимизирани за скорост

1. GeneratePress - безплатна

GeneratePress

Ако искате сайтът ви да се класира в челните места на търсачките, то тогава скоростта на зареждане трябва да ви е главен приоритет. И като става въпрос за скорост, GeneratePress е лидер при WordPress темите, когато става дума за бързина на зареждане.

Освен това, темата идва и с всичко необходимо за изграждането на успешен сайт – responsive дизайн, Gutenberg интеграция, SEO оптимизация, мултиезичност, както и eCommerce интеграции.

Препоръчваме!

2. OceanWP - безплатна

OceanWP

OceanWP е следващото предложение, което ще ви позволи да изградите изключително бързо сайт. В допълнение на скоростта, тази WordPress тема е безплатна и идва с един куп функционалности. Като започнем от WooCommerce интеграция, Responsive дизайн, мултиезичност и възможност за работа с Gutenberg.

Що се отнася до дизайна, с OceanWP ще можете да изградите много красив и същевременно функционален сайт.

Все още нямаш сайт? Научи всичко необходимо в нашето "Пълно ръководство - Как да си направим WordPress сайт?"

3. AstraWP - безплатна

AstraWP

Търсите тема, с която да създадете бизнес сайт, блог или портфолио? Е, намерихте я. AstraWP също попада в категорията „Оптимизирани теми за скорост“. Изключително гъвкава и лесно можете да я адаптирате за целта на сайта ви. Също така, можете да я персонализирате спрямо вашите нужди и желания, като работи отлично и с най-разпространените Page билдъри като Divi, SiteOrigin, Beaver Builder и Elementor.

Теми с минималистичен дизайн

4. Atmosphere Pro - платена

Atmosphere Pro

Както споменахме по-рано, много по-лесно ще ви е да изберете тема за сайта, ако знаете какво точно искате и как си представяте да изглежда. В случай че обмисляте създаването на блог или искате изчистен дизайн за сайта си, то Atmosphere Pro ще ви свърши чудесна работа.

Едно от много ѝ предимства е възможността за персонализиране на абсолютно всичко. Променяйте настройки, цветове, съдържание и след това вижте как ще изглежда преди да го пуснете. Разбира се, темата идва и с всичко основно като responsive дизайн, еCommerce и Gutenberg интеграция и още много други полезни функционалности.

5. Elegant - платена

Elegant

Името говори само по себе си! Elegant е тема, с която ще можете да създадете сайт без значение от неговата цел и ниша. Красивият дизайн и липсата на анимации и графични ефекти ще ви позволи да се фокусирате главно над съдържанието, което ще публикувате на сайта си.

Благодарение на Themify drag & drop редактора ще можете да създадете сайт, който да отговаря на вашите виждания и желание, и ще можете да развихрите въображението си отвъд оформлението на самата тема. Съветваме ви да изпробвате всички налични функционалности, за да откриете перфектния микс за вашия сайт.

6. Tinos - платена

Tinos WordPress Theme

Tinos – тема подходяща за всеки блогър! Защо го казваме ли? Минималистичният и изчистен дизайн на тази WordPress тема ще позволи на читателите ви да се съсредоточат върху най-важното – вашето съдържание.

Цялостният дизайн наподобява страница от вестник, което е доста приятно за окото и лесно за четене. Освен всичко друго като responsive дизайн, SEO оптимизация и мултиезичност, Tinos може съвсем спокойно да се качи и в горната категория – изключително бърза е!

Искате ли да добавите още функционалности към сайта си? Вижте кои са най-добрите 20+ WordPress плъгина през 2020г.

Теми подходящи за изграждането на онлайн магазин

7. Astra - платена

Astra WordPress Theme

Освен, че е една от най-бързите теми на пазара, Astra e известна и като една от най-добрите теми за изграждането на онлайн магазин. Естествено двете неща са свързани, що се отнася до завършените поръчки на сайта ви. Колкото по-бърз е, толкова по-добро ще е потребителското преживяване, а това само по себе си може да доведе до по-голям брой конвертирали посетители.

Огромно предимство на Astra e възможността да промените и най-малките аспект на вашите страници. Все пак не искате да сайтът ви да изглежда като останалите 2,000,000 такива, които използват темата, нали?

Друг важен аспект на всеки онлайн магазин е сигурността. Astra е тема, която може да ви я предложи!

Прехвърли бизнеса си онлайн само за няколко дни. Направи си сам онлайн магазин с CloudCart и получаваш всички необходими инструменти, за да търгуваш онлайн - автоматична интеграция с куриери, интеграция с над 1500 безплатни външни приложения, 25 готови шаблона, 56 интегрирани начина за разплащане директно в твоя онлайн магазин и много други. Ако имаш затруднения, на твое разположение е технически екип с над 15-годишен опит.

8. Bazar Shop - платена

Bazar Shop WordPress Theme

Bazar Shop е премиум тема, която можете да откриете в ThemeForest. Смеем да твърдим, че това е една от най-гъвкавите теми на пазара. Платената тема идва и с много полезни функционалности:

 • Wishlist
 • Доближаване (zoom) на продуктовите изображения
 • Възможност за добавяне на popup с последни новини и оферти
 • 2 варианта на страница за финализиране на поръчката
 • Мегаменю

И още много други, които вярваме, че ще ви помогнат в изграждането на успешен онлайн магазин!

9. Flatsome - платена

Flatsome WordPress Theme

Въпреки че сме я вкарали в категория „Онлайн магазин“, Flatsome е WordPress тема, с която можете да създадете всякакъв тип уеб сайт. Разполага с всичко необходимо за изграждането на супер бърз онлайн магазин, блог, корпоративен сайт с responsive дизайн, който може да предложи невероятно потребителско преживяване.

С две думи, всичко свързано с тази тема е прекрасно. Бърза е, SEO оптимизиране е, можете да я ползвате с Gutenberg и може да се възползвате от support!

Теми за изграждане на личен блог

10. Gutentype - платена

Gutentype

Обмисляте ли да стартирате собствен блог, където да споделяте интересни за вас неща? То тогава Gutentype темата ще ви помогне да осъществите тази ваша цел.

Това, което ще ви направи впечатление щом я инсталирате е изчистеният дизайн. Разбира се, можете да се възползвате от Gutenberg редактора, за да придадете тази щипка уникалност на вашия сайт и историите, които ще публикувате в него!

11. Noto - платена

Noto WordPress Theme

Noto – тема, която ще ви позволи да изразите себе си по начина, по който винаги сте искали. Всеки един аспект на тази тема е лесно променим и можете да оформите сайта си, по начин който винаги сте искали.

Самият дизайн на темата наподобява тетрадка, като така можете още повече да засилите внушението, за личните истории, които споделяте в блога!

12. Johannes - платена

Johannes WordPress Theme

Johannes е платена тема, която можете да откриете в ThemeForest. Дизайнът ѝ следва последните тенденции в уеб разработката, като същевременно ви позволява да променяте всичко по нея с помощта на Gutenebreg. Темата е оптимизирана, за да предостави възможно най-доброто представяне на сайта ви, като това включва SEO и responsive дизайн.

Теми за изграждане на Travel блог

13. WPVoyager - платена

WPVoyager

WPVoyager е първата тема, за която се сещаме, когато става въпрос за създаването на travel блог. В нейно лице ще откриете висококачествена тема, която ще ви позволи да споделите най-хубавите моменти от вашите пътешествия.

Освен responsive дизайн, WPVoyager предоставя и Google Maps интеграция, възможност за споделяне на снимки, KML support, както и лесна инсталация със само един клик!

14. The Traveler - платена

The Traveler WordPress Theme

The Traveler е платена тема, която изпъква със своя модерен дизайн. Без значение дали обмисляте да стартирате блог, да споделяте снимки или да изградите портфолиото си, тази тема ще помогне да го направите по един уникален и елегантен начин.

Лесно можете да персонализирате всичко по сайта си, като няма нужда да пишете сложни кодове!

15. Travelista - платена

Travelista WordPress Theme

С Travelista ще можете да създадете страхотно изглеждащ блог, в който да разкажете за своите последни приключения. Темата позволява да качвате 9 различни формата на съдържание, сред които – стандартен, аудио, видео и снимков материал. Вярваме, че това ще ви даде нужната гъвкавост, за да придадете своите преживяване по възможно най-автентичния начин!

Теми за изграждане на кулинарен блог

16. Cookely - платена

Cookely WordPress Theme

Cookely е перфектната тема за стартиране на кулинарен блог. След като я инсталирате ще видите колко добре е организирано всичко, за да публикувате статии и рецепти. Тази тема ви позволява да споделяте всичко от истории, съвети и рецепти. Също така, имате възможност за свързване на социални мрежи, за да достигнете до още по-голяма аудитория.

17. Sprout and Spoon - платена

Sprout and Spoon Wordpress Theme

Следващата тема в списъка е не по-малко впечатляваща. Sprout and Spoon е елегантна тема с невероятен дизайн, хващащи окото изображения и възможност за създаване на специални картички с рецепти. С тази тема ще можете да накарате всеки посетител да огладнее след като е попаднал на сайта ви.

18. Daily Dish Pro - платена

Daily Dish Pro Wordpress theme

Daily Dish Pro e платена тема на StudioPress. Що се отнася до създаването на кулинарен блог, темата разполага с изчистен дизайн, на който с лекота ще изпъкнат красивите ви снимки и интересния текст, към тях. За съжаление, Daily Dish Pro не разполага с различните функционалности за вкарване на рецепти, които другите тема предлагат. Цялостния дизайн на темата е насочен изцяло към падането на фокуса върху вашите снимки и текст.

Що се отнася до останалите функционалности, StudioPress никога не разочароват. Супер бърза и SEO оптимизирана WordPress тема, която ще изглежда страхотно на всяко едно устройство.

Искате ли да стартирате собствен кулинарен блог? Разберете какво ще ви е нужно в нашата статия!

Теми подходящи за създаването на фотографски сайт

19. Fiji II - платена

Fiji II WordPress theme

Fiji II е отличен избор ако обмисляте да създадете сайт, в който да поместите своите фотографии. Темата е с изчистен дизайн, като позволява на снимките да изпъкнат още повече. На главната страница можете да сложите изображения, което да заема целият екран. Идеален шанс да впечатлите всеки нов посетител на сайта ви. Все пак, първото впечатление е най-важно!

20. Photocrati - платена

Photocrati WordPress Theme

Photocrati e една от най-богатите теми, що се отнася до създаването на фотографски сайт. След като инсталирате темата, можете да се възползвате от безброй много дизайни, чрез които да изградите цялостната визия на вашия сайт. Разбира се, можете да не се придържате към установените варианти, а собственоръчно да изградите оформлението на сайта си!

Теми подходящи за Startups

21. Neve - безплатна и платена версия

Neve WordPress Theme

Като Startup компания или проект сигурно искате да развиете сайтът си бързо и лесно. Също така, би било добре ако темата, която ползвате да е безплатна! Neve е безплатна WordPress тема, която може да ви даде и двете. Темата е много лека и съдържа голям брой функционалности, с помощта на които да стартирате успешно първия си уеб сайт. В допълнение, Neve работи отлично с голяма част от page builder-ите, така че ще можете много лесно да оформите страницата си.

22. Exponent - платена

Exponent WordPress Theme

Exponent е друга бизнес тема, с която ще можете да създадете отлично представящ се уеб сайт. За разлика от Neve, тя е платена, но за сметка на това идва с 26 готови шаблона, които можете да използвате като стартова точка за изграждането на вашия сайт.

Теми за създаване на онлайн списание

23. Gillion - платена

Gillion WordPress Theme

Все повече и повече хора обръщат гръб на хартиените носители и се насочват към дигиталния свят, когато търсят информация или развлечение. Ако вие сте от хората, които искат да създадат онлайн списание, то тогава Gillion е тема, която ще ви помогне! Gillion e WordPress тема, която е подходяща за изграждането на различни видове сайтове, но най-вече на онлайн списания. Може да бъде инсталирана само с един клик и идва с куп други функционалности – responsive дизайн, интеграция на социални мрежи, възможност за добавяне на етикет „Прочети по-късно“ и още много други полезни инструменти.

24. ColorMag - безплатна

ColorMag Wordpress theme

Ако търсите безплатна алтернатива на Gillion, е намерихте я! ColorMag е безплатна WordPress тема, която може да ви предложи безброй много различни дизайни за вашето онлайн списание. Тя, също така, идва с възможности за персонализиране, вкарване на бутони към социалните мрежи и други.

25. SmartMag - платена

SmartMag WordPress Theme

Близко е до ColorMag, но не е! SmartMag е друга опция, що се отнася до създаването на онлайн списание, вестник или новинарски сайт. Със семплия си дизайн и внедрения drag & drop редактор, вие ще можете да създадете уникален сайт! Освен всичко други, тази тема идва и с 5 различни визии, от които да избирате оформлението и цялостни дизайн на сайта ви. На начална страница ще можете да добавите поле с най-популярните ви статии или последните такива.

Теми подходящи за новинарски сайтове

26. Mission News Theme - безплатна

Mission News WordPress Theme

След теми за изграждане на онлайн списание, идва ред и на тези за новинарски сайтове. Mission News Theme е тема за хора, чиято мисия е да са винаги на върха на новинарската вълна. Дори и в момента да започвате изграждането на първия си подобен сайт не се безпокойте, дизайнът, който тази тема предоставя, ще задържи вниманието на всички вашия читатели. Разбира се, по-голямата част от хората в днешно време се информират за всичко нов от телефоните си, но Mission News е готова за това.

Сайтът ви ще изглежда прекрасно на всички видове устройства. Също така, темата е напълно съвместима с новия редактор на съдържание Gutenberg!

27. News Portal - безплатна

News Portal WordPress Theme

Друга алтернатива за изграждането на новинарски сайт предоставя темата News Portal. Като започнем от responsive дизайн, различни цветови гами и невероятен съпорт и стигнем до изключително качество на текста, невероятна графика и красиви икони – смело можем да твърдим, че тази тема притежава всичко необходимо.

Теми подходящи за развлекателни сайтове

28. Vodi - платена

Vodi WordPress theme

Vodi е темата, която задължително трябва да пробвате ако мислите да влизате в развлекателния бизнес! Всичко в нея крещи развлечение, имайки се предвид, че може да бъде използвана като сайт за филми и сериали. Идва с голям набор от полезни инструменти, които да ви помогнат в изграждането на сайта ви. Можете да свържете YouTube канала си или директно да качвате собствено съдържание, което хората да гледа. И като споменахме YouTube, с Vodi можете да създадете подобна платформа за споделяне на видео съдържание!

29. Tana - платена

Tana WordPress Theme

Tana е много удобна, модерна и гъвкава тема с responsive дизайн. Ако решите да се спрете на нея, вие ще получите достъп до страхотна колекция от нишови уеб сайтове – Мода, Музика, Пътешествия, както и голям брой шаблони, чрез които да оформите сайта си.

Теми за дизайнери

30. Total Theme - платена

Total Theme WordPress

Ако сте уеб дизайнер, препоръчваме ви да хвърлите един поглед на Total Theme. Тази WordPress тема идва с внушителните 80 вградени модула, 40 демо сайтове и 500 различни възможности за стилизиране на сайта ви. Сигурни сме, че вече си давате сметка, че като дизайнер ще можете да създадете голям брой уникални сайтове за вашите клиенти и партньори. Демо сайтовете и различните опции за оформление ще ви дадат свободата да създадете страхотен сайт, без значение от естеството му или нишата!

31. Weston - платена

Weston WordPress Theme

Weston e тема, която идва с вграден WP Bakery Page Builder, което ще ви позволи да оформите и подредите съдържанието по сайта си точно по начина, по който желаете. Друго голямо предимство е възможността за импортирате на различни демо оформления към сайта ви. Освен това, Weston идва с всевъзможни функционалности и инструменти, с които да разчупите цялостни дизайн и да изпъкнете над конкуренцията.

Теми за Freelancer-и

32. Divi - платена

Divi WordPress theme

Divi е една от най-гъвкавите и качествени теми на пазара. Тя може да ви послужи както за изграждането на блог, така и за създаването на корпоративен сайт. Именно затова е подходяща за freelancer-и! Можете да създадете буквално всякакъв вид сайт с нея. Имате на разположение drag & drop редактор, CSS контрол, персонализиране на дизайна и всички тези промени можете да ги следите в реално време.

Освен всичко изброено до момента, на свое разположение имате и Support екип!

33. Oshine - платена

Oshine Wordpress theme

С над 26,000 потребители, Oshine е следващата тема в списъка, с която можете да създадете сайт по ваше желание. Това, което я отличава е невероятен дизайн, 51 демота, 100 шаблона, невероятен съпорт, абсолютен контрол върху всеки аспект на сайта! Със сигурности заслужава да ѝ дадете шанс.

Теми за създаване на хотелски сайт

34. Bellevue - платена

Bellevue

Bellevue е тема, която задължително трябва да пробвате, ако искате да създадете сайт за резервации. Било то за хотел, ресторант или друг подобен тип, тази тема със сигурност ще ви бъде страхотен помощник. Няма да имате нужда от технически познания, благодарение на drag & drop редактора, с който ще можете да променяте свободно елементите на страниците ви. Също така, ще получите достъп до над 50 готови шаблон, по които можете да се водите, както и 48 допълнителни инструмента!

35. Sailing Hotel - платена

Sailing Hotel Wordpress theme

Всичко, от което можете да се нуждаете за управлението на вашия хотел в интернет пространството, ще го откриете в Sailing Hotel. И като казваме всичко – не преувеличаваме! Тази WordPress тема ви позволява да създадете сайт, през който потребителите ви да правят резервации и директни плащания. Плюс това, и Sailing Hotel няма да ви остави да се борите с дизайна на сайта ви. Идва с няколко готови шаблона и drag & drop редактор.

36. Hotel Calluna - платена

Hotel Calluna WordPress theme

Hotel Calluna е следващата тема в тази категория, която наистина впечатлява. За разлика от предишните две, тази тема е повече насочена към сайтове на по-големи хотели и хотелски комплекси. И тя като Sailing Hotel предлага управление на резервации и плащания, които могат да бъдат извършвания през PayPal. Също така, ще можете лесно да променяте цените на вашите услуги и стаи.

Теми подходящи за създаването на сайт за ресторанти

37. Bettaso - платена

Bettaso WordPress theme

След като минахме през хотелиерската ниша, единственото логично продължение е да се насочим към сайтове за ресторанти. Bettaso е първата тема в тази категория и мислим, че тя е добро начало за създаването на подобен тип сайт. По подразбиране, дизайнът ѝ е предназначен за барбекю ресторанти, но каквато и кухня да предлагате, няма да имате проблеми да промените изгледа и оформлението на сайта си.

Различните страници могат да бъдат променяни спрямо вашите желания, като на една от тях можете да включите информация за ресторанта, вашия персонал, а на други галерия с най-добрите ястия от вашето меню!

38. The Gem - платена

The Gem WordPress theme

The Gem е платена WordPress тема, която предлага 70 готови шаблона, от които да си изберете. Нека не става объркване, не всички са подходящи за ресторанти, но тези които са, смело можем да твърдим, че са перфектни за създаването на прекрасен уеб сайт.

С The Gem сайтът ви ще изглежда страхотно на всички мобилни устройства и ще зарежда светкавично бързо, което е предпоставка за добро класиране в търсачките!

Теми за създаването на сайт за онлайн курсове

39. Course Builder LMS - платена

Course Builder LMS WordPress Theme

Ако сте специалист във вашата сфера и искате да споделите знанията си под формата на онлайн курс, то WordPress темата Course Builder LMS е страхотен избор за създаването на подобен сайт!

Със своите над 20,000 потребители, тази тема със сигурност е една от най-предпочитаните на пазара. Няма да имате нужда от технически познания, за да създадете сайта си и ще можете да избирате от голям брой шаблони. Не се притеснявайте, лесно можете да променяте различните елементи, за да предоставите най-доброто преживяване на потребителите!

Що се отнася до техническите параметри – Course Builder LMS е тема с responsive дизайн, добро време на зареждане, SEO оптимизация и поддържане на мултиезичност!

40. Coaching WP - платена

Coaching WP theme

Coaching WP е следващата тема в тази категория, като тя отново впечатлява с невероятния си дизайн и технически параметри. Без значение от вашето поле на изява и таргет група, до която искате да достигнете, темата ще ви позволи да създадете един добре изглеждащ уеб сайт, където да поместите всичко най-важно за вашето обучение или услуга!

Теми подходящи за Gaming сайтове

41. Play

Play WordPress Theme

Като започнем от самото име на темата и стигнем до цялостния ѝ дизайн, Play е изцяло за геймъри. С нея можете да създадете сайт или блог, в който да споделяте новини за последните игри, да качвате видео, gameplay, или изображения. Плюс това, темата идва и с включени множество функционалности – мултиезичност, Responsive дизайн, YouTube и Vimeo интеграция, готови шаблони, лесни за промяна елементи и още много други!

42. Paraxe - платена

Paraxe WordPress Theme

Paraxe е следващата тема, с която ще успеете да впечатлите всички в гейминг средите. Веднага можем да отличим скоростта й и цялостното ѝ представяне. Със сигурност посетителите на сайта ви ще останат много доволни. Що се отнася до дизайна, Parallax ефекта моментално ще грабне вниманието и не само, а и ще го задържи!

43. Blackfyre - платена

Blackfyre WordPress Theme

Blackfyre – това е име, което очаквате една гейминг WordPress тема да има. Тя идва с тъмен дизайн, което ще предразположи още повече вашите game посетители. Можете да създавате персонализирани страници, да създавате огромни гейминг общества, които да са разделени по кланове. С други думи – всичко, което можете да желаете от една гейминг тема, BlackFyre може да ви го предложи!

Теми за Event сайтове

44. Conference Pro - платена

Conference Pro

Нека името на тази тема не ви подвежда. Освен за създаването на сайт за конференции, Conference Pro е идеален вариант за всякакъв вид събития. Тази платена WordPress тема идва с елегантен дизайн и възможността да импортирате събития от Facebook и Eventbrite. И ако се чудите дали можете да продавате билети директно през сайта – отговорът е да! С други думи, заслужава си да я изпробвате!

45. Event - безплатна

Event WordPress Theme

Event е друга WordPress тема, която идва с responsive дизайн, SEO оптимизация и страхотно оформление. И тя, като предишното ни предложение, може да бъде използвана както за създаването на Event сайтове, така и за всякакви други. Не е нужно да се ограничавате само в една ниша. Въпреки това, що се отнася до създаването на сайт за събития, Event е страхотен избор, който ще ви даде страшно много свобода в промените, които можете да правите.

Също така се предлага и в два варианта – безплатен и платен!

46. Eventum - платена

Eventum WordPress Theme

Какво можем да кажем за Еventum, което не сме споменали при предишните две предложения? С Evenetum можете да създадете сайт и да управлявате всеки един аспект на вашето събитие. Например, можете да добавите страница с всички спонсори, график на събитието, кои ще бъдат лектори и всичко свързано с въпросния event.

Теми за благотворителни сайтове

47. Charitize - безплатна и платена версия

Charatize WordPress Theme

Charitize е страхотна тема за създаване на благотворителен сайт. Можете да се възползвате от различни инструменти за дарения, лесен за боравене интерфейс и календар с предстоящи събития. Всичко необходимо, за да изградите работещ сайт за дарения, с който да достигнете до хората!

48. Charity - платена

Charity Wordpress Theme

Charity e друга опция, на която можете да се спрете. С нея можете да изградите перфектен уеб сайт, на който да покажете своята кауза и да съберете нужните средства. Можете да добавите онлайн магазин, да промотирате събития и като цяло да покажете цялата важна информация свързана с вашата дейност.

49. Alone - платена

Alone WordPress Theme

Знаем, че името на следващата тема звучи тъжно, но с Alone можете да създадете сайт, с който да направите много хора щастливи. Темата е изключително гъвкава и идва с 30 демо варианта, сред които ще откриете подходящия за вас. С нея ще се радвате на изключително добро представяне, бързо зареждане, responsive дизайн и SEO оптимизация!

Теми подходящи за създаването на сайт за недвижими имоти

50. Houzez - платена

Houzez WordPress Theme

Искате ли да получите предимство пред вашите конкуренти на пазара с недвижими имоти? Тогава задължително трябва да пробвате Houzez. Това е WordPress тема, която е изключително лесна за използване. На разположение получавате и няколко различни демо варианта, от които можете да изберете оформлението и цялостния дизайн на сайта. Ако това пък не ви е достатъчно, лесно можете да интегрирате някои от най-добрите WordPress разширения като Yoast, MailChimp, Elementor.

51. Real Estate 7 - платена

Real estate 7 WordPress Theme

Real Estate 7 е друга също толкова добра тема, с която лесно ще изградите сайт за недвижими имоти. Можете да добавите поле за търсене, за да могат още по-лесно вашите клиенти да открият следващия си дом. Отново имате възможността да интегрирате различни плъгини, като истински полезно е вкарването на Google Maps на сайта ви. По този начин потребителите ви ще могат бързо да се ориентират за локацията на желания имот!

Теми подходящи за създаването на Podcast сайт

52. Dixie - платена

Dixie WordPres Theme

SecondLine Themes са всеизвестни със създаването на невероятни Podcast теми. Dixie е една от тях, което означава само едно – очаквайте страхотно качество. Едно от най-големите предимства е огромното заглавно изображение и възможността автоматично да тръгне последният ви епизод. С Dixi ще имате свободата да подредите сайта си по начин, който ви харесва на вас и в цветова гама, която ви харесва най-много. Както споменахме SecondLine Themes имат страхотен набор от теми, така че ако Dixie не е по вкуса ви, спокойно можете да разгледате останалите им предложения.

53. Tusant - платена

Tusant WordPress Theme

Tusant е друга тема, която е разработена специално за Podcast и стриймване на музика и видео. Темата няма ограничения на количеството подкаст епизоди, видеа или песни/албуми, затова се чувствайте свободни да качвате непрестанно. Tusant поддържа всички необходими плъгини като Seriously Simple Podcasting, PowerPress, Simple Podcast Press, PodLove, BuzzSprout, Libsyn и още много други.

Също така, е изключително гъвкава и може да бъде персонализирана за секунди!

Надяваме се да сте открили подходящата тема за вашия сайт. Каквото и да изберете, винаги мислете първо за потребителите и тяхно преживяване на вашата страница. За да подобрите още повече представянето на сайта си, изберете качествен WordPress хостинг, който може да предложи оптимизирана среда и защита!

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе