Начало > ICN.Bg Блог > WordPress > Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част II

Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част II

Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част II

| WordPress

Прегледахте ли вече първите 21 WordPress теми от списъка? Ако не сте, можете да ги откриете в първата част на статията за най-добрите WordPress теми с responsive дизайн! Сега продължаваме с останалите 22, като ви уверяваме, че сред тях има много интересни предложения, които сме сигурни, че ще ви допаднат!

22. Compass

compass wp theme

Compass е тема подходяща за всеки вид уеб сайт. Можете да персонализирате началната си страница по ваш вкус и да промените лого, шрифтове, цветове, както и фона. Въпреки че е добър избор за всеки сайт, Compass е изключително подходяща за сайтове с информационна насоченост – блогове, новинарски сайт и онлайн списания!

23. Mustache

mustache wp theme

Mustache е красива WordPress тема, която можете да използвате за изграждането на вашия корпоративен уеб сайт. Разделена е на различни секции, така че да можете лесно да добавяте различно съдържание, което да грабне вашите посетители. Ако решите и имате нужда от One-page сайт, то тя е подходяща и за това. В допълнение на всичко това, Mustache е оптимизирана за скорост и по-добро представяне на сайта ви.

24. Prologue

prologue wp theme

Prologue е тема с модерен дизайн, която ще ви позволи да представите съдържанието си по един елегантен и грабващ вниманието начин. Лесна е за персонализиране и ви предоставя много различни функционалности като карусел, добавяне на видеа, разделяне по категории и др. Също така е съвместима с новия редактор Gutenberg и е SEO оптимизирана.

25. Resume

Търсите ли тема с изчистен и същевременно невероятно красив дизайн? Resume притежава и двете, както и много повече. Имате свободата да изградите one-page уеб сайт или да добавяте различни страници, спрямо нуждите на бизнеса ви!

26. Total

total wp theme

Името на тази тема със сигурност не е заблуждаващо. С безплатната тема Total, вие получавате абсолютно пълния пакет от необходими функционалности, с които да изградите отлично функциониращ уеб сайт. Тема може да бъде използвана с всички известни плъгини за изграждане на страници и е съвместима с WooCommerce. Също така идва с елегантен дизайн, parallax scrolling и много различни оформления, от които да избирате!

27. Composition

composition wp theme

Ако имате нужда от гъвкава тема, то спокойно можете да се спрете на Composition! Идеална за изграждането на портфолио или сайт за фотография, темата ви предоставя множество възможности за персонализиране на всеки един аспект – от начална страница до лога, икони и менюта. С Compostition можете да добавяте неограничен брой галерии, в които да добавяте неограничен брой изображения и да ги подреждате, по какъвто начин ви харесва. Също така, темата работи перфектно и с плъгини за продажба на дигитално съдържание!

28. Alpha

alpha wp theme

Alpha e тема с responsive дизайн, която ви препоръчваме ако обмисляте стартирането на сайт за новини или онлайн списание. Темата предлага два различни skin-a, които ще променят дизайна на сайта ви значително. Единият е подходящ за онлайн списания, а другият за новинарски сайт. Една от най-впечатляващите функционалности е добавянето на лента, в която да се визуализират последните новини! С Alpha ще можете и да рекламирате на сайта си, благодарение на интегрираните места за качване на рекламни банери!

29. Roxima

roxima wp theme

Roxima e елегантна тема с много вградени джаджи и интересни оформления, от които да избирате. Изключително лесно е да изградите сайта си, благодарение на drag & drop функцията. Да не забравяме, че е и SEO оптимизирана за още по-добро класиране на сайта ви в търсачките!

30. Moesia Pro

moesia pro

Moesia Pro е от т.нар. „премиум“ теми, които ще придадат уникалност и бизнес излъчване на вашия уеб сайт. Лесно можете да изградите сайта си с нея, тъй като идва с drag & drop функция и различни блокове за съдържание, които да подредите спрямо желанията ви. Можете да избирате от различни шаблони, шрифтове, и всички други неща, които можете да очаквате от една „премиум“ тема!

31. Paperbag

paperbag wp theme

Paperbag е красива тема, която е разработена специално за блогъри и това да предложи на читателите едно незабравимо преживяване, когато четата даден текст. Paperbag ви позволява да качвате големи изображения на сайта си, както и да го оформяте по много различни начини. Важно е да споменем, че можете да се възползвате от на 20 различни цветови и шрифтови настройки!

32. Elite

elite wp theme

Добър избор за изграждането на бизнес сайт или онлайн магазин е WordPress темата Elite. Тя идва с пълен арсенал от функционалности, fullscreen изображение на началната ви страница с CTA бутон, както и WooCommerce интеграция. Elite е лесна за персонализиране, като можете да променяте абсолютно всичко по сайта си. Също така, можете да добавите секция с представяне на вашия екип, бутони за социалните мрежи и много други. В допълнените на всичко, получавате отлична поддръжка и от разработчика на темата!

33. Pepper+

pepper+ wp theme

Ако си търсите тема, която да ви впечатли от пръв поглед, то Pepper+ със сигурно е способна на това! Със своя интересен дизайн, отлични оформления и разчупени модули, тази тема може да придаде нужната уникалност на вашия сайт. Разработена е да бъде изключително лесна за използване, без значение дали имате дългогодишен опит в изграждането на WordPress сайтове или сега започвате! Работи с всички плъгини, не е нужно да имате технически познания и е готова да бъде преведена на всеки език само с един клик. Заслужава си да я изпробвате!

34. Foodica

foodica wp theme

За всички вас, които имате страст към храненето и приготвянето на различни ястия, и искате да стартирате свой блог, Foodica e перфектния избор на тема! Можете моментална да започнете изграждането на вашия блог, като имате избор от различни оформления, цветови вариации и менюта. Също така имате възможност и да рекламирате на сайта си, тъй като Foodica идва с вградени места именно за това!

35. Igloo

igloo wp theme

Друга тема, която е изключително подходяща за ресторанти, кафенета и блогове за хранене е Igloo. Тя идва с уникални оформления, които ще ви помогнат да представите вашите ястие по един вкусен за окото начин. Ако сте ресторант или кафене, ще се радвате да чуете, че можете да добавяте различни ястия и цени към тях. Igloo притежава всичко, което една отлична тема може да има – възможност за персонализиране, SEO Оптимизация, добавяне на CTA бутони и много други.

36. Bordeaux

bordeaux wp theme

Bordeaux е премиум WordPress тема за създаването на хотелиерски уеб сайт! Тя е напълно responsive и се показва еднакво добре на всяко едно устройство. Също така е оптимизирана за по-добре представяне, по-висока скорост и по-добър ранкинг в търсещите машини. Разбира се, като тема създадена за хотели, предлага и възможност за интегриране на Booking система!

37. Kale Pro

kale pro wp theme

И като сме почнали с темите подходящи за хранене, то няма как да не споменем и Kale Pro. Това е тема специално създадена за изграждането на уникален блог за храненe. Изчистения дизайн на тази тема ще позволи на изображенията и рецептите ви да изпъкнат. Можете да добавяте видео съдържание на сайта, както и да рекламирате любимите си продукти, благодарение на вградените реклами!

38. Corner

corner wp theme

Главната цел на Corner е да направи така, че съдържанието на сайта ви да изпъкне. Това е постигнато с помощта на минималистичния дизайн на темата. Въпреки това, имате избор от изключително голям брой цветови вариации, с които да разчупите дизайна на сайта ви!

39. Hueman

hueman wp theme

Hueman е тема, която е подходяща абсолютно всеки вид бизнес. Тя идва със собствен панел за персонализиране, което прави процеса изключително лесен. Можете да променяте заглавието, логото, фона, цветовете и да избирате от голям брой различни оформления.

40. Bento

bento wp theme

Bento e безплатна тема, която включихме и в миналогодишния ни списък с най-добрите 20 безплатни WordPress теми. Тя е много гъвкава и лесна за използване, като работи с повече плъгини за създаване на страници, и дори препоръчва инсталирането на такъв при активирането на самата тема. Въпреки че е безплатна, това не трябва да ви кара да мислите, че ѝ липсва нещо. Bento идва с включени множество функционалности и възможности за персонализиране!

41. Elegant

elegant wp theme

Elegant е WordPress тема, подходящи за хора занимаващи се с изкуство, фотография или дизайн. Благодарение на вградените модули, лесно ще можете да добавите своите изображения, видеа или аудио файлове. С drag & drop функцията ще можете да ги подредите по свой вкус!

42. Angle

angle wp theme

Mинималистичен дизайн, изчистен шрифт и много функционалности в една темаAngle. В допълнение на всичко това е и SEO оптимизирана. Angle е отличен избор, без значение от естеството на вашия бизнес и уеб сайт!

43. Dixie

dixie wp theme

Последна в нашия списък, но не и по характеристики е Dixie. Тя е WordPress тема за подкасти, видеа и изграждането на музикален уеб сайт. Настройката на тази тема е доста проста и повечето функционалности работят със самото й активиране. Dixie ви позволява да променяте всичко по сайта си, но ако искате да изградите нови landing страници, можете спокойно да използвате и предназначението за това плъгини!

С това завършваме списък от най-добрите WordPress теми с responsive дизайн. Съветваме ви да изберете внимателно тема за сайта си, тъй като често лошият избор кара посетителите да напуснат даден сайт моментално. Ако не сте сигурни коя тема е най-подходяща за вас, можете да експериментирате с различни теми. Всички наши WordPress хостинг планове идват с 10 вградени WordPress инструмента, като един от тях е именно WordPress Clone. Той ви позволява да клонирате своя сайт и спокойно да експериментирате с различни теми и плъгини, без да се притеснявате, че можете да счупите нещо по сайта си!

За да получавате първи още полезни статии като тази, както и промоционални оферти от нас, абонирайте се за нашия месечен бюлетин!

Етикети: #wordpress #themes #responsive #теми #wordpress-hosting

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе