Начало > ICN.Bg Блог > WordPress > Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част I

Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част I

Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част I

Търсите ли подходяща тема с responsive дизайн за вашия WordPress сайт? След като ви представихме най-добрите 68 WordPress плъгина, които да инсталирате през 2019, сега искаме да ви представим и най-добрите 43 WordPress responsive теми!

Ново от ICN.Bg: Преди да изберете responsive тема за вашия сайт е важно да се уверите, че сте избрали подходящ хостинг доставчик, който да предоставя най-добрата среда за развитие на вашата инсталация. Най-новата ни услуга – WordPress Хостинг, е специално оптимизирана и подсигурена за работа с WordPress апликации. С всеки един от плановете ще получите WordPress Management – 10 инструмента, с които да лесно и бързо да управлявате вашата инсталация, SSL сертификат, професионална DDoS защита, SEO и кеширащи инструменти, както и над 6500 теми, от които да избирате!

Специфичното на темите с responsive дизайн е, че автоматично се адаптират спрямо размера на дисплея, на който се зареждат или казано по друг начин, сайтът ви ще изглежда еднакво добре както на компютър, така и на мобилни устройства!

Имайки предвид, че 52% от целия трафик в интернет идва от мобилни устройства, е изключително важно сайтът ви да изглежда добре на тях. В противен случай, рискувате голям брой от посетителите ви да го напуснат преди дори да сa разгледали вашите продукти/услуги.

Ето защо сме ви подготвили списък с най-добрите responsive теми в WordPress. Да започваме!

1. Divi

Divi Responsive WordPress Theme

Divi е WordPress тема, която ви позволява лесно и бързо да изградите вашия уеб сайт, тъй като е тема и page builder в едно. Благодарение на drag&drop функцията и 20-те различни оформления и шаблони, вие можете да създадете всякакъв вид сайт.

Също така, можете да създавате и запазвате свои оформления, както и да ги използвате в други инсталации.

2. Hestia

Hestia Responsive WordPress Theme

През миналата 2018 година отличихме Hestia като една от най-добрите безплатни WordPress теми, но също така, тя е и с responsive дизайн. Лесна е за управление и с няколко клика можете да добавите различни секции. Работи изключително добре с различни плъгини за създаване на страници и е съвместима с WooCommerce, ако обмисляте да стартирате онлайн магазин!

3. Astra

Astra Responsive WordPress Theme

Освен че е с responsive дизайн, Astra е WordPress тема, която е подходяща за всеки тип бизнес. Не са налага да имате технически познания, за да създадете уникален уеб сайт, тъй като темата идва с много опции за персонализация. Можете да избирате между различни оформления, шрифтове и цветове, така че да са подходящи и говорещи за вашия бранд. Важно е да споменем, че Astra е тема разработена специално за бързина и отлично представяне на сайта ви!

Ако търсите тема, която да предоставя нужната бързина и уникалност на сайта ви, то Astra e отличен вариант!

4. OceanWP

OceanWP Responsive WordPress Theme

Без значение дали искате да създадете кулинарен блог, онлайн магазин или бизнес уеб сайт, OceanWP е отличен избор. Темата идва с изчистено оформлениe, множество джаджи и възможности за лесно оптимизиране. Също така е напълно съвместима с WooCommerce!

5. Tusant

Tusant Responsive WordPress Theme

Tusant е responsive тема създадена специално за Podcast, музикални и видео сайтове. Темата предоставя неограничени възможности, като можете добавите podcast/аудио плеър или музикални плейлисти навсякъде по сайта си. С Tusant можете да избирате из между различни оформления, за да представите съдържанието на сайта си по един интересен и атрактивен за вашите посетители начин!

6. Ultra

Ultra Responsive WordPress Theme

Ако се чудите откъде да започнете изграждането на вашия уеб сайт, Ultra e тема, която съдържа в себе си всичко необходимо. Подходяща е за всеки вид сайт, има вграден drag & drop page builder, идва с множество включени оформления, дизайни и теми. Допълнително, имате на разположение и функционалности като parallax scrolling, анимации, Google Maps и много други!

7. Authority Pro

Authority Pro Responsive WordPress Theme

Authority Pro e Gutenberg оптимизирана тема, която е специално създадена за Influencer-ите и това те да могат да представят нивото си на експертиза по лесен и достъпен начин. Началната страница е с разчупен дизайн и CTA бутон, за да могат посетителите ви лесно да предприемат нужното действие!

Темата е оптимизирана за извършването на онлайн търговия, така че ще можете лесно да предлагате и продавате своите онлайн курсове.

Authority Pro е разработена по подобие на Genesis, което я прави сигурна и надеждна за работа!

8. Parallax

Parallax Responsive WordPress Theme

От самото име можете да се досетите за основно предимство на тази тема! Parallax е one-page тема, която идва с parallax scrolling. С Parallax имате контрол върху всеки аспект на вашия сайт, благодарения на опциите за Smart оформление – можете целият ви сайт да е с един дизайн или всяка страница да е уникална по себе си.

9. Prime News

Prime News Responsive WordPress Theme

Prime News е WordPress тема подходяща за вашия новинарски сайт или онлайн списание. Със своя изчистен дизайн, темата позволява на вашите статии и новини да изпъкнат! Можете да персонализирате всяка част от вашия сайт, като добавите различни джаджи и цветове.

10. Essence Pro

Essence Pro Responsive WordPress Theme

Essence Pro е Gutenberg съвместима тема, която е подходящ вариант ако искате да създадете сайт насочен към здравословния начин на живот! Със своя модерен дизайн, голямо заглавие на началната страница и CTA бутони, със сигурност ще успеете да привлечете вниманието на вашите посетители.

11. Allegiant

Allegiant Responsive WordPress Theme

Allegiant е елегантна WordPress тема за бизнес уеб сайтове. Предоставя голям брой различни оформления, като всяка една страница на сайта ви може да изглежда по абсолютно различен начин. Също така, поддържа WooCommerce и можете да избирате от различни темплейти за онлайн търговия.

12. Nozama

Nozama Responsive WordPress Theme

Nozama е страхотен избор за тема, ако искате да създадете WooCommerce онлайн магазин. Едно от най-впечатляващите неща на тази тема е, че предлага над 100 различни възможности за персонализиране, което означава, че ще можете да промените и най-малкия детайл на сайта си, спрямо вашите предпочитания!

13. Breakthrough Pro

Breakthrough Pro Responsive WordPress Theme

Breakthrough Pro е тема, която комбинира в себе си голяма палитра от цветове, минималистичен дизайн и модерно оформление! Именно тези ѝ характеристики я правят перфектен вариант за вашата маркетингова агенция.

Важно! Breakthrough Pro е разположена върху Genesis структура, което я прави още по-добра, бърза, сигурна и SEO оптимизирана.

14. Float

Float Responsive WordPress Theme

Когато трябва да изберем тема с responsive дизайн и лесна за персонализиране – Float е първата, за която се сещаме! Освен безброй многото възможности за персонализиране на темата, тя идва и голям брой цветове, интеграция със социални мрежи и различни джаджи!

15. Spencer

Spencer Responsive WordPress Theme

Spencer е елегантна бизнес тема с оформление, което позволява добавянето на различни джаджи. Работи с всички плъгини за създаване на страници. Лесна е за настройване и като допълнение можете да се възползвате от голям брой готови шаблони, с които да стартирате изграждането на вашия уеб сайт!

16. Elara

Elara Responsive WordPress Theme

Ако обмисляте да започнете кулинарен блог или блог за хранене, то разгледайте Elara. Изцяло responsive тема с изключително елегантен дизайн и много опции. Тя идва с вградени реклами, секции за рецепти, банери, интеграция със социалните мрежи, за да могат вашите посетители да споделят вкусните ви рецепти!

Ако сте начинаещ в създаването на сайтове, Elara е отличен избор за начало. Благодарение на Drag & Drop функцията, ще можете да подредите сайта си, така както си го представяте!

17. Benson

Benson Responsive WordPress Theme

Benson e WordPress тема разработена и създадена специално за всички фотографи по света! Можете да добавяте различни секции, в които да се показват снимки и видеа от вашето портфолио, коментари на доволни клиенти, блог страница и още много други. В допълнение на всичко това са включени и eCommerce поддръжка, контактни форми и интеграция със социалните мрежи!

18. Feltmag

Feltmag Responsive WordPress Theme

Feltmag е тема с responsive дизайн, която съдържа голям набор от опции, които са настроени още с активирането на темата. Изключително подходящ избор е за новинарски сайтове и онлайн списания, като разполага с full-screen заглавия на начална страница, интеграция със социални мрежи, различни оформления и две навигационни менюта!

19. Responz

Responz Responsive WordPress Theme

Responz e от т.нар. “multipurpose” теми, които са подходящи за всеки бизнес. Предлага различни оформления, като можете да избирате между 2 странични менюта, 1 странично меню или начална страница с размера на екран! Можете да променяте и изгледа на вашия сайт – подреден в колони или в редове!

20. The Traveler

The Traveler Responsive WordPress Theme

Обичате да пътувате и искате да създадете сайт, където да споделяте най-красивите места, на които сте били? В такъв случай The Traveler ще ви свърши чудесна работа. Има страхотен дизайн, 5 различни оформления, от които да избирате и възможност за показване на снимките от Инстаграм профила ви директно на сайта!

21. Landing

Landing Responsive WordPress Theme

Създаването на landing страници е добър начин да накарате потребителите да предприемат желаното от вас действие. Ако самата страница е добре направена, със сигурно ще видите и покачване на процента конверсии! На помощ в такъв момент идва WordPress темата – Landing. С включените 25 готови шаблона, имате една стабилна основа за стартиране. Можете лесно да променяте заглавието на страницата, така че да предизвика клиента да предприеме нужното действие!

Очаквайте скоро и останалата част от списъка в част 2 на статията. До тогава, абонирайте се за нашия бюлетин, за да не пропускате подобни интересни и полезни статии, както и промоции на нашите продукти и услуги!

Етикети: #wordpress #themes #responsive-design #теми