Начало > ICN.Bg Блог > WordPress > Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част I

Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част I

Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн - част I

(Обновена: ) | WordPress

Търсите ли подходяща тема с responsive дизайн за вашия WordPress сайт? След като ви представихме най-добрите 68 WordPress плъгина, които да инсталирате през 2019, сега искаме да ви представим и най-добрите 43 WordPress responsive теми!

Ново от ICN.Bg: Преди да изберете responsive тема за вашия сайт е важно да се уверите, че сте избрали подходящ хостинг доставчик, който да предоставя най-добрата среда за развитие на вашата инсталация. Най-новата ни услуга – WordPress Хостинг, е специално оптимизирана и подсигурена за работа с WordPress апликации. С всеки един от плановете ще получите WordPress Management – 10 инструмента, с които да лесно и бързо да управлявате вашата инсталация, SSL сертификат, професионална DDoS защита, SEO и кеширащи инструменти, както и над 6500 теми, от които да избирате!

Специфичното на темите с responsive дизайн е, че автоматично се адаптират спрямо размера на дисплея, на който се зареждат или казано по друг начин, сайтът ви ще изглежда еднакво добре както на компютър, така и на мобилни устройства!

Имайки предвид, че 52% от целия трафик в интернет идва от мобилни устройства, е изключително важно сайтът ви да изглежда добре на тях. В противен случай, рискувате голям брой от посетителите ви да го напуснат преди дори да сa разгледали вашите продукти/услуги.

Ето защо сме ви подготвили списък с най-добрите responsive теми в WordPress. Да започваме!

1. Divi

Divi Responsive WordPress Theme

Divi е WordPress тема, която ви позволява лесно и бързо да изградите вашия уеб сайт, тъй като е тема и page builder в едно. Благодарение на drag&drop функцията и 20-те различни оформления и шаблони, вие можете да създадете всякакъв вид сайт.

Също така, можете да създавате и запазвате свои оформления, както и да ги използвате в други инсталации.

2. Hestia

Hestia Responsive WordPress Theme

През миналата 2018 година отличихме Hestia като една от най-добрите безплатни WordPress теми, но също така, тя е и с responsive дизайн. Лесна е за управление и с няколко клика можете да добавите различни секции. Работи изключително добре с различни плъгини за създаване на страници и е съвместима с WooCommerce, ако обмисляте да стартирате онлайн магазин!

3. Astra

Astra Responsive WordPress Theme

Освен че е с responsive дизайн, Astra е WordPress тема, която е подходяща за всеки тип бизнес. Не са налага да имате технически познания, за да създадете уникален уеб сайт, тъй като темата идва с много опции за персонализация. Можете да избирате между различни оформления, шрифтове и цветове, така че да са подходящи и говорещи за вашия бранд. Важно е да споменем, че Astra е тема разработена специално за бързина и отлично представяне на сайта ви!

Ако търсите тема, която да предоставя нужната бързина и уникалност на сайта ви, то Astra e отличен вариант!

4. OceanWP

OceanWP Responsive WordPress Theme

Без значение дали искате да създадете кулинарен блог, онлайн магазин или бизнес уеб сайт, OceanWP е отличен избор. Темата идва с изчистено оформлениe, множество джаджи и възможности за лесно оптимизиране. Също така е напълно съвместима с WooCommerce!

5. Tusant

Tusant Responsive WordPress Theme

Tusant е responsive тема създадена специално за Podcast, музикални и видео сайтове. Темата предоставя неограничени възможности, като можете добавите podcast/аудио плеър или музикални плейлисти навсякъде по сайта си. С Tusant можете да избирате из между различни оформления, за да представите съдържанието на сайта си по един интересен и атрактивен за вашите посетители начин!

6. Ultra

Ultra Responsive WordPress Theme

Ако се чудите откъде да започнете изграждането на вашия уеб сайт, Ultra e тема, която съдържа в себе си всичко необходимо. Подходяща е за всеки вид сайт, има вграден drag & drop page builder, идва с множество включени оформления, дизайни и теми. Допълнително, имате на разположение и функционалности като parallax scrolling, анимации, Google Maps и много други!

7. Authority Pro

Authority Pro Responsive WordPress Theme

Authority Pro e Gutenberg оптимизирана тема, която е специално създадена за Influencer-ите и това те да могат да представят нивото си на експертиза по лесен и достъпен начин. Началната страница е с разчупен дизайн и CTA бутон, за да могат посетителите ви лесно да предприемат нужното действие!

Темата е оптимизирана за извършването на онлайн търговия, така че ще можете лесно да предлагате и продавате своите онлайн курсове.

Authority Pro е разработена по подобие на Genesis, което я прави сигурна и надеждна за работа!

8. Parallax

Parallax Responsive WordPress Theme

От самото име можете да се досетите за основно предимство на тази тема! Parallax е one-page тема, която идва с parallax scrolling. С Parallax имате контрол върху всеки аспект на вашия сайт, благодарения на опциите за Smart оформление – можете целият ви сайт да е с един дизайн или всяка страница да е уникална по себе си.

9. Prime News

Prime News Responsive WordPress Theme

Prime News е WordPress тема подходяща за вашия новинарски сайт или онлайн списание. Със своя изчистен дизайн, темата позволява на вашите статии и новини да изпъкнат! Можете да персонализирате всяка част от вашия сайт, като добавите различни джаджи и цветове.

10. Essence Pro

Essence Pro Responsive WordPress Theme

Essence Pro е Gutenberg съвместима тема, която е подходящ вариант ако искате да създадете сайт насочен към здравословния начин на живот! Със своя модерен дизайн, голямо заглавие на началната страница и CTA бутони, със сигурност ще успеете да привлечете вниманието на вашите посетители.

11. Allegiant

Allegiant Responsive WordPress Theme

Allegiant е елегантна WordPress тема за бизнес уеб сайтове. Предоставя голям брой различни оформления, като всяка една страница на сайта ви може да изглежда по абсолютно различен начин. Също така, поддържа WooCommerce и можете да избирате от различни темплейти за онлайн търговия.

12. Nozama

Nozama Responsive WordPress Theme

Nozama е страхотен избор за тема, ако искате да създадете WooCommerce онлайн магазин. Едно от най-впечатляващите неща на тази тема е, че предлага над 100 различни възможности за персонализиране, което означава, че ще можете да промените и най-малкия детайл на сайта си, спрямо вашите предпочитания!

13. Breakthrough Pro

Breakthrough Pro Responsive WordPress Theme

Breakthrough Pro е тема, която комбинира в себе си голяма палитра от цветове, минималистичен дизайн и модерно оформление! Именно тези ѝ характеристики я правят перфектен вариант за вашата маркетингова агенция.

Важно! Breakthrough Pro е разположена върху Genesis структура, което я прави още по-добра, бърза, сигурна и SEO оптимизирана.

14. Float

Float Responsive WordPress Theme

Когато трябва да изберем тема с responsive дизайн и лесна за персонализиране – Float е първата, за която се сещаме! Освен безброй многото възможности за персонализиране на темата, тя идва и голям брой цветове, интеграция със социални мрежи и различни джаджи!

15. Spencer

Spencer Responsive WordPress Theme

Spencer е елегантна бизнес тема с оформление, което позволява добавянето на различни джаджи. Работи с всички плъгини за създаване на страници. Лесна е за настройване и като допълнение можете да се възползвате от голям брой готови шаблони, с които да стартирате изграждането на вашия уеб сайт!

16. Elara

Elara Responsive WordPress Theme

Ако обмисляте да започнете кулинарен блог или блог за хранене, то разгледайте Elara. Изцяло responsive тема с изключително елегантен дизайн и много опции. Тя идва с вградени реклами, секции за рецепти, банери, интеграция със социалните мрежи, за да могат вашите посетители да споделят вкусните ви рецепти!

Ако сте начинаещ в създаването на сайтове, Elara е отличен избор за начало. Благодарение на Drag & Drop функцията, ще можете да подредите сайта си, така както си го представяте!

17. Benson

Benson Responsive WordPress Theme

Benson e WordPress тема разработена и създадена специално за всички фотографи по света! Можете да добавяте различни секции, в които да се показват снимки и видеа от вашето портфолио, коментари на доволни клиенти, блог страница и още много други. В допълнение на всичко това са включени и eCommerce поддръжка, контактни форми и интеграция със социалните мрежи!

18. Feltmag

Feltmag Responsive WordPress Theme

Feltmag е тема с responsive дизайн, която съдържа голям набор от опции, които са настроени още с активирането на темата. Изключително подходящ избор е за новинарски сайтове и онлайн списания, като разполага с full-screen заглавия на начална страница, интеграция със социални мрежи, различни оформления и две навигационни менюта!

19. Responz

Responz Responsive WordPress Theme

Responz e от т.нар. “multipurpose” теми, които са подходящи за всеки бизнес. Предлага различни оформления, като можете да избирате между 2 странични менюта, 1 странично меню или начална страница с размера на екран! Можете да променяте и изгледа на вашия сайт – подреден в колони или в редове!

20. The Traveler

The Traveler Responsive WordPress Theme

Обичате да пътувате и искате да създадете сайт, където да споделяте най-красивите места, на които сте били? В такъв случай The Traveler ще ви свърши чудесна работа. Има страхотен дизайн, 5 различни оформления, от които да избирате и възможност за показване на снимките от Инстаграм профила ви директно на сайта!

21. Landing

Landing Responsive WordPress Theme

Създаването на landing страници е добър начин да накарате потребителите да предприемат желаното от вас действие. Ако самата страница е добре направена, със сигурно ще видите и покачване на процента конверсии! На помощ в такъв момент идва WordPress темата – Landing. С включените 25 готови шаблона, имате една стабилна основа за стартиране. Можете лесно да променяте заглавието на страницата, така че да предизвика клиента да предприеме нужното действие!

Останалата част от списъка можете да видите в част 2 на Най-добрите 43 WordPress теми с Responsive дизайн .

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да не пропускате нашите интересни и полезни статии, както и промоции на нашите продукти и услуги!

Етикети: #wordpress #themes #responsive-design #теми

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе