Начало > ICN.Bg Блог > WordPress > 10 + коледни WordPress плъгинa, които ще повдигнат настроението на потребителите на вашия сайт

10 + коледни WordPress плъгинa, които ще повдигнат настроението на потребителите на вашия сайт

 10 + коледни WordPress плъгинa, които ще повдигнат настроението на потребителите на вашия сайт

| WordPress

Месец декември дойде и празничният дух започна да се усеща с пълна сила, затова споделяме с вас различни тематични коледни WordPress разширения, които ще допринесат за истински коледното настроение на вашия сайт.

Готови ли сте да превърнем деня ви в истински празник?

1.REALISTIC SNOW WORDPRESS PLUGIN

realistic snow plugin

Снегът е първата асоциация, която изскача в ума на всеки един човек, когато говорим за Коледа и коледни шаблони. Какво по-хубаво от нежен сняг, който да пада пред очите ви по разположението на целия екран на вашия компютър или смартфон. Анимацията никак не е натрапчива и носи необходимото движение на вашия сайт.

Хубавото на тази тема е, че имате възможността да експериментирате с формата на снежинките, но внимавайте да не прекалите и да ги направите нереалистични, защото ще се получи обратния ефект.

Разбира се, винаги имате опцията да спрете снежния плъгин при употреба на мобилно устройство, ако анимираната картинка ви идва в повече.

Цена: $15

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

2. WP OPTIN WHEEL

Wheel plugin

Това разширение разполага с различни празнични шаблони, например както коледни така и шаблони за Halloween, и други популярни празници през годината. Можете да изберете най-подходящата за вашия сайт в зависимост от повода. Optin Wheel може да ви бъде изключително полезен по време на празници, когато се очаква по-висок трафик на вашия сайт. Основната цел на плъгина е да генерира имейли от вашите потребители и посетители на сайта ви, което е страхотна възможност да развиете своята e-mail маркетинг стратегия.

С Optin Wheel давате възможността на потребителите да имат по-забавно преживяване на вашия сайт, като завъртят колелото с предложените отстъпки, за да може истински да ги мотивирате да оставят имейла си при участие в играта. Честно казано, предвид факта, че разширението е безплатно, той идва с голям брой функционалности, включително свой собствен конструктор на форми и дори възможност за изграждане на собствена тема, както си я представяте само вие.

Цена: безплатно

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

3. CHRISTMAS CARD

Christmas card plugin

Коледната картичка е класика. Като изображение не е нищо особено, но трябва да отбележим, че в този плъгин можете да добавите и коледна песничка, което допълнително ще засили ефекта и ще допринесе още повече за Коледния дух на вашия сайт.

Тук имате и опцията да добавите свое собствено лого в изображението, което си е допълнителна опция за брандиране.

Цена: $18

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

4. 5SEC SNOW

let it snow

Предлагаме ви още един приятен коледен вариант със снежинки, който се нарежда сред най-харесваните в онлайн пространството. Разполагате с различни настройки, сред които няколко вида снежинки, разнообразни цветове и всякакви коледни орнаменти.

Най-хубавото на това разширение е, че всеки един от елементите, които виждате на вашия екран, може да превърнете в активен линк, който при клик да ви отвежда на конкретна желана от вас страница. Последната оптимизирана версия на 5sec snow е през месец октомври 2019 г., което драстично намалява риска от несъместимост с други разширения на вашия WordPress сайт. Това е страхотно, нали?

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

Цена: $19

5. CHRISTMAS GREETINGS

christmas greetings

Разширение номер пет ви дава възможността да зарадвате посетителите на вашия сайт с изскачащ анимиран прозорец с поздрав за предстоящите празници с възможност да кликнат върху визията и тя да ги отведе на желана от вас страница. Тук отново разполагате с разнообразни ефекти, като снежинки, летящ Дядо Коледа, кутии за подаръци. Приложението категорично е user-friendly и за щастие на потребителите работи с най-последната версия на WordPress.

Цена: безплатно

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

6. MAGIC CHRISTMAS CARD WITH ANIMATION

magic christmas card

Под шеста позиция застава тази анимирана картичка, която категорично ще допринесе за коледния дух на вашия сайт. Можете да настроите разширението, така че визията да изскача, като анимирано поле с пожелание за Весели празници на всеки нов посетител на сайта ви.

Анимацията привлича веднага вниманието, убедете се сами, като кликнете на линка по-долу:

Цена: $17

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

7. XMAS ADVENT CALENDAR

Advent calendar

Адвент календарът е страхотен вариант да предизвикате обратна връзка на своите потребители. Така бихте могли да им дадете възможността да се връщат постоянно на вашия сайт, като им предлагате разнообразна информация и събития. Разширението оперира с допълнителни настройки и шаблони, които можете да оптимизирате специално по вашия вкус. Доверете ни се, всичко е абсолютно достъпно и лесно за управление.

Цена: $17

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

8. SCRATCH & WIN GIVEAWAYS

scratch card

Представяме ви още едно разширение, коeтo не е изработенo специално за Коледа, но има различни празнични визии за адаптиране през различните части на годината. Scratch & Win Giveaways дава възможност да посетителите на вашия сайт да „изтъркат“ скреч карта, която им носи допълнителна стойност. Този подход винаги е актуален, защото закача, като кукичка потребителите и предизвиква въображението им , като ги кара пак и пак да изпробват късмета си.

Със Scratch&Win можете отново да генерирате информация от потребителите си, като имейл или телефон. Това ви дава възможността да обновявате своята база данни периодично.

Цена: безплатно

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

9.BLACK FRIDAY / CYBER MONDAY MODE PLUGIN FOR WOOCOMMERCE

Black Friday plug in

Името подсказва достатъчно, че следващото ни предложение е специално изработено за така актуалните напоследък Черни петъци у нас или Кибер Понеделници, които са по-познати основно в чужбина. Както и при останалите ни предложения и тук разполагате с различни шаблони и настройки. Визията е достатъчно достъпна. Всички знаем колко е важна навременно проведената комуникация между конкретен сайт за продажба на продукти и клиентите, които са склонни за купят тези продукти, особено при организиране на промоционални събития, като Black Friday. С конкретното разширение вие получавате достъпен интерфейс, който ще ви донесе спокойствието, че държите нещата под контрол.

Поводите, с които можете да използвате Black Friday/Cyber Monday Mode Plugin For WooCommerce може да бъдат някои от следните:

• Коледни промоции • Великденски разпродажби • Пролетни разпродажби • 8 март и др.

Цена: $59

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

10. FINALE LITE – SALES COUNTDOWN TIMER & DISCOUNT

final lite

Ако в главата ви ви се върти идея за Коледна промоция, но платените ни предложения по-горе са твърде ангажираща инвестиция, то имаме друга алтернатива за вас. Finale Lite има за цел да придаде чувството за незабавна ангажираност в потребителите, които трябва именно сега да се възползват от намалението, защото няма да имат друга възможност да го направят. Това ги кара да се чувстват една идея по-специални, защото са имали късмета да им се случи промоцията точно на тях тук и сега. Този шанс чисто психологически влияе на потребителите и ги кара да бъдат активни и да направят спонтанна покупка в конкретния момент.

Цена: безплатно

ИЗТЕГЛИ РАЗШИРЕНИЕТО

11. Bonus Round

Bonus Round

Няма да бъде истинска Коледа, ако няма подаръци. Именно подаръците се „крият“ под заглавието на точка 11. В Bonus Round се има предвид промоция, която сега е най-изгодна от всякога и е готова да грабне всяко едно потребителско сърце. Обърнете внимание на по-атрактивното представяне на бонуса, който получават потребителите.

Разполагате с много варианти, за да предоставите подобаващо празнично настроение на потребителите на вашия сайт. Изберете най-подходящия за вас. Това е жест на внимание към потребителите ви и ще ги накара да се чувстват специални, което категорично ще допринесе и за подобряването на вашия имидж.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе