Начало > ICN.Bg Блог > Събития > ICN.Bg в подкрепа на AIESEC

ICN.Bg в подкрепа на AIESEC

ICN.Bg в подкрепа на AIESEC

(Обновена: ) | Събития

Ние от ICN.Bg обичаме да подкрепяме младите, амбициозните и изобщо хората, които движат нещата покрай себе си. Обичаме да виждаме бъдещето на България в тяхно лице и колкото и тривиално да звучи, то истината е че обичаме "добрата новина". А когато "Добрата новина" липсва в ежедневието ни, то ние си я създаваме, като се срещнем с организация AIESEC. На 28-ми октомври в Университет за Национално и Световно Стопанство се проведе едноседмичното събитието YouthSpeak Forum, организирано от международната организация AIESEC, а ние от ICN.Bg имахме огромната чест да бъдем редом до тях.

Събитието успя да събере на едно място младежи, експерти, бизнес и социални лидери, където те да обменят идеи във връзка с глобалните цели за устойчиво развитие.

Едноседмичната кампания беше разделена на три части като първия ден се състоя YouthSpeak Forum, на който се проведоха сесии, дискусии, обучения и работилници, които да вдъхновят младите участници да намерят решения на глобалните проблеми.

Веднага след форумът започна седмицата на доброволчеството, която даде шанс на младите хора да се присъединят към някоя неправителствена организация и да допринесат със свежите си идеи за някоя от глобалните цели.

Невероятното едноседмично събитие завърши с Гала вечеря, на която се обсъдиха постигнатите резултати през изминалата седмица на доброволчество, и се отдаде признание на всички организации и институции взели участие в процеса.

За нас от ICN.Bg беше огромно удоволствие да се докоснем до толкова амбициозни хора , да подкрепим събитието, което даде възможност на младите хора да се включат в разрешаването на световни проблеми.

Ето как мина събитието в снимки:

aisec aisec aisec aisec aisec aisec

Етикети: #aiesec #ICN #youthspeak-forum #event #sofia #2017 #sustainable-development

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе