Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Безплатен уебинар "WordPress - първи настройки и сигурност" от ICN.Bg

Безплатен уебинар "WordPress - първи настройки и сигурност" от ICN.Bg

Безплатен уебинар "WordPress - първи настройки и сигурност" от ICN.Bg

(Обновена: ) | Събития

WordPress е най-популярния и достъпен софтуер за създаване на блогове и бизнес сайтове. Интуитивната му системата за управление на съдържание го прави предпочитана платформа за организации от всякакъв мащаб. Като такъв ICN.bg реши да му посвети специален уебинар на тема „WordPress - първи настройки и сигурност“. Научете всичко, което ви е нужно за създаването на вашия първи уеб сайт, дайте гласност на вашия бизнес в онлайн пространството или поставете началото на вашата бъдеща кариера като WP разработчик. Разберете повече в следващите редове.

WordPress задоволява нуждата на всеки бизнес да има присъствие в Интернет, като лесното управление и функционалност прави платформата идеална за хора, които нямат никакви познания в популярните програмни езици за уеб разработване, например HTML и PHP. Ползите от използването на тази платформа за управление на съдържанието са много: от намаляване на капиталовите разходи до улесняване на процеса на пускане на една бизнес страница.

Остават обаче множество въпросителни за това как един бизнес може да се възползва от предимствата на една безплатна CMS платформа като WordPress и как лесно да създаде един корпоративен сайт с нейна помощ.

Ето защо от хостинг компания ICN.Bg решихме да изненадаме аудиторията си с един безплатен уебинар: „WordPress - първи настройки и сигурност”, който ще се проведе на 04.08.2016г. от 14:30 в платформата на Webinaria.bg. Практическата насоченост на уебинара ще представи важните, първоначални стъпки за всеки желаещ да създаде своя блог или бизнес сайт и ще ви даде ценни съвети за тяхната сигурност и управление.

За кого е подходящ уебинарът?

 • За всеки, който има желанието да се развива в сферата на уеб сайт разработването, но няма първоначалните знания;
 • За всеки собственик на бизнес, който иска да създаде корпоративен сайт и да даде гласност на своя бизнес в интернет пространството;
 • За всеки, който иска да затвърди своите знания за WP или да натрупа нови;
 • За всеки, който иска сам да създаде своя първи WP блог.

Кой ще бъде вашия WordPress маестро?

p-bl

Лектор на уебинара ще бъде Павлин Груцов, който е професионалист в областта на уеб сайт разработването, WordPress гуру и дългогодишен специалист в защитата и повишаването на сигурността на уеб сайтовете.

Какво ще научите по време на уебинара?

Ще засегнем важните въпроси, свързани с началните настройки, които трябва да зададете, защитата и сигурността, както и настройките при инсталация на WordPress директно през вашия хостинг панел.

Ще ви дадем полезни съвети, за това как да въоръжите сайта си с най-полезни плъгини за повишаване на сигурността и ще разберете още:

 • Теми и плъгини – как се инсталират и настройват;
 • Методи и практики за повишаване на сигурността на всеки WordPress сайт;
 • Всичко друго, което искате да знаете за създаването на вашия пръв WP сайт.

Задайте вашите въпроси, ние ще ви отговорим!

Ще очакваме вашите въпроси и запитвания за WordPress на имейл адрес: webinars@icn.bg или на нашата Facebook страница. Можете да откриете отговорите на всички ваши въпроси по време на уебинара.

Как да се регистрирате за уебинара?

 1. Посетете Webinaria.bg и се регистрирайте в онлайн платформата за уебинари: http://webinaria.bg/index.php
 2. Регистрирайте се за уебинара, организиран от ICN.Bg – " Wordpress - първи настройки и сигурност": http://goo.gl/un8FDs
 3. Задайте своите въпроси за WordPress като коментар в нашата Facebook страница, страницата на събитието или на имейл адрес: webinars@icn.bg;
 4. Влезте в платформата на Webinaria.bg на 04.08.2016г. в 14:30 часа и се включете в уебинара: http://goo.gl/un8FDs.

Очакваме ви!

Етикети: #blog #cms #blogove #webinar #uebinar #website #бизнес-сайт #wordpress

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе