Начало > ICN.Bg Блог > Събития > WordPress емоцията завладя България!

WordPress емоцията завладя България!

WordPress емоцията завладя България!

(Обновена: ) | Събития

WordCamp Sofia, най-голямото WordPress събитие за годината в България, ни заля с неописуемата си емоция през миналия уикенд. Със своите 6 години зад гърба си в България WordCamp Sofia затвърди своето място като достоен домакин на едно от най-значимите за общността събития. От ICN.Bg споделихме с всички WP ентусиасти изживяването, което ни остави много приятни спомени и ни даде възможността да се запознаем и да поговорим с вас - нашите клиенти и приятели. Направихме си снимки с вас с новия ни photo booth и представихме нашия нов модул в cPanel: WordPress Wizard.

WordPress е най-използваната CSM система в света и дава възможност на милиони сайтове по света да доставят съдържание до своите потребители ежедневно. Като най-популярна, нейната общност е голяма и силна. На WordCamp Sofia на 22 октомври за шести пореден път доказахте колко мощна е тя и на Балканския полуостров с над 400 присъстващи и много чуждестранни гости и лектори. Събитието отново надхвърли очакванията ни и приятно се изненадахме от страхотната организация и множеството контакти с българските и чуждестранните гости, които осъществихме.

Лекциите вървяха паралелно в два трака, като присъстващите можеха да изберат тези, които им бяха най-интересни или да се впуснат в нетуъкинг експедиция и да се запознаят с най-интересните персони на тазгодишния WordPress лагер.

Едни от най-вълнуващите лекции през този WordCamp Sofia бяха тези на чуждестранните лектори Lucijan Blagonic, Emanuel Blagonic, Andrea Di Rocco и много други. Посетителите бяха очаровани от разнообразните теми, които бяха засегнати на събитието и си пожелаха следващата година да има още повече технически лекции.

От ICN.Bg изненадахме присъстващите с множество подаръци, чаши, стикери, пуф, изработен от barbaroni.eu и направихме множество снимки с новата ни джаджа - photo booth, която снима, прави колажи и разпечатва снимки.

На събитието успяхме да представим и едно нововъведение за всички наши споделени хостинг планове, а именно модула WordPress Wizard by ICN, който внедрихме директно в cPanel-а и който улеснява, защитава и оптимизира работата на всеки WordPress сайт.

Вижте снимки от събитието: wc1 |wc2| wc3 |wc4| wc5 |wc6|

Можете да видите още снимки от събитието в нашата Facebook страница тук или да следите официалната Facebook страница на WordCamp Sofia.

Прочетете още:

WordPress Wizard by ICN.Bg – за изключително WordPress изживяване

ICN.Bg продължава да подкрепя WordCamp

WordPress версия 4.6 е тук!

WordPress Инфографика – Какво не знаете за най-популярната CMS система

Какво представлява бекъп на WordPress сайт и какви са видовете бекъп?

Какви са последните тенденции в бизнес комуникациитe

Етикети: #lektsii #nagradi #wordcamp #wordpress-wizard #wizard #sabitie #initsiativa #photo-booth #wordpress

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе