Начало > ICN.Bg Блог > Събития > WordPress завладява морския бряг на WordCamp Varna 2017

WordPress завладява морския бряг на WordCamp Varna 2017

WordPress завладява морския бряг на WordCamp Varna 2017

(Обновена: ) | Събития

WordPress емоция залива бреговете на Варна през този уикенд. Близо 250 WordPress ентусиасти се очаква да посетят най-чаканото IT събитие за годината в морската столица на България. Икономическият университет във Варна ще бъде домакин на първия WordCamp Varna 2017, който ще се проведе на 2 и 3 септември и ще събере българската WordPress общност, както и много гости от чужбина.

От хостинг компания ICN.Bg имаме удоволствието да бъдем спонсори на WordCamp Varna 2017, като можете да ни откриете на щанда ни, на който сме ви подготвили изненади и подаръци. С радост отново подкрепяме WordPress общността и ще споделим тази емоция с вас. Горди сме, че за пореден път ще бъдем част от най-значимото WordPress събитие и ще се включим на 11-13 ноември и във втория за годината български лагер в София. На миналогодишния WordCamp Sofia представихме нашия многофункционален cPanel инструмент WordPress Management, който през текущата година направихме още по-добър и полезен. Очакваме ви на нашия щанд на WordCamp Varna и на WordCamp Sofia, за да чуем вашите мнения за модула, който оптимизира и повишава защитата на вашите WordPress сайтове и да си поговорим за любимата ни CMS платформа!

Организаторите очакват на предстоящия варненски лагер да се съберат най-големите WordPress любители, блогъри, напреднали професионалисти, уеб дизайнери и разработчици, консултанти, администратори, както и хора от бизнеса и маркетинг специалисти.

WordPress общността ще може да се наслади на страхотните презентации на внимателно подбраните български и чуждестранни лектори. Можете да видите техните лекции в първия ден от събитието, в който ще научите последните новости за най-използваната CMS система в света и в който те ще споделят с вас опита, знанията и съветите си. Ще научите какво е емоционален дизайн, ще се запознаете с CSS grid layout и ще откриете още повече тънкости в използването на любимата си платформа.

Ако искате да помогнете на WordPress да стане още по-добър, можете да се запишете и за Contributor’s day, който ще се проведе на 3 септември и на който ще научите как да участвате активно в развитието на платформата. Регистрирайте се Contributor’s day тук.

За най-малките има подготвена специална детска работилница, която ще се проведе от 11 до 14 часа на 3 септември. Подходяща е за деца от 7 до 14 години, като предварително трябва да се заяви безплатен билет.

За да запазите своето място за WordCamp Varna 2017 или да заявите безплатен билет за дете, можете да го направите тук.

Актуална информация за събитието можете да намерите на официалната Facebook страница на събитието или в самия Facebook event.

Очакваме ви на нашия щанд!

Етикети: #wordpress #wordcamp #wordcamp-varna #събитие #IT #Варна

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе