Начало > ICN.Bg Блог > Събития > WordCamp Sofia 2019: Какво да очаквате от тазгодишното издание?

WordCamp Sofia 2019: Какво да очаквате от тазгодишното издание?

WordCamp Sofia 2019: Какво да очаквате от тазгодишното издание?

| Събития

За поредна година WordPress общността ще се събере на WordCamp Sofia, а ние от ICN.Bg отново ще подкрепим събитието и ще раздадем награди на всички участници!

Ето, че отново е ноември месец и докато голяма част от хората го свързват с Black Friday, ние се вълнуваме за поредното издание на любимото ни събитие WordCamp. През предстоящия уикенд, любители и специалисти използващи най-популярната CMS платформа – WordPress, ще се съберат на едно място, за да обменят опит, идеи и да научат нещо ново!

Ние от хостинг компания ICN.Bg ще бъдем бронзов спонсор на WordCamp Sofia 2019 и както всяка година сме подготвили много подаръци и една голяма награда за един от вас – Google Home. Прочетете статията до край, за да разберете как можете да спечелите голямата награда на нашия щанд!

Какво е WordCamp?

WordCamp e събитие, което се организира от WordPress общността в България. Целта му е да събере на едно място специалисти, уеб разработчици и любители на CMS платформата WordPress. Конференцията се провежда в два дни, като единият от тях е изпълнен с различни лекции обхващащи широк спектър от теми като уеб дизайн, маркетинг, уеб разработка, интернет сигурност. Всяка една от темите е обвързана с главният герой на събитието – WordPress!

Кога ще се проведе?

Тазгодишното издание на WordCamp Sofia 2019 ще се проведе на 9-ти и 10-ти ноември в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк.

Как да стигнете до WordCamp Sofia 2019

Предишните издания на формата също се провеждаха в два дни, като първият ден е изцяло запълнен с лекции, а вторият е Contributor’s Day. Важно е да споменем, че тази година организаторите предприеха няколко промени свързани с провеждането на събитието.

Първият ден (на 9-ти ноември) ще се проведе Contributor’s Day, а вторият (10-ти ноември) ще премине в лекции! Това е важно уточнение специално за хората, които вече са посещавали WordCamp в предишните години, и са свикнали с формата!

Каква е програмата на събитието?

Както вече споменахме през първия ден от WordCamp Sofia 2019 ще се проведе Contributor Day. На 9-ти ноември, в неформална и приятелска обстановката ще можете да научите как се създава WordPress.

За да се включите пълноценно и да извлечете максимални ползи от деня, организаторите напомнят да си носите собствен лаптоп.

Contributor day – всичко, което трябва да знаете

Вторият ден от събитието ще е изпълнен изцяло с лекции представени от специалисти в различните индустрии. Денят ще бъде открит от Светлана Цонева и нейната лекция „2020 Web Design Trends. Организаторите са се погрижили да запълнят цялата програма с полезни лекции, които да надградят знанията ви в различни области. Някои от най-очакваните лекции за нас са „Having a slow site? Let’s find out why!“ и „Improving post click experience using advanced tracking methods“.

Пълна програма на WordCamp Sofia 2019

Друга важна промяна, която трябва да споменем, е събирането на всички лекции в един поток. В предишните издания на WordCamp, лекциите бяха разпределени в два потока, докато тази година е само един. Така няма да има нужда да избирате между две лекции, които се провеждат едновременно!

Подготвили сме много награди за всички участници!

Както вече разбрахте, от хостинг компания ICN.Bg имаме удоволствие да подкрепим WordCamp Sofia 2019. Нямаме търпение да се видим с всички вас и да си поговорим за WordPress, хостинг и инструментът ни за бързо и лесно управление на сайтът ви – WordPress Management.

Разбира се, не бихме искали да си тръгнете от щанда ни с празни ръце. Подготвили сме ви много подаръци – чаши, мауспади, чорапи, стикери, безплатен хостинг и домейн и разбира се голямата ни награда – Google Home! Вижте как можете да се включите в играта за голямата награда!

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

 1. В играта могат да вземат участие всички посетители на WordCamp Sofia 2019.
 2. Играта ще се проведе на щанда на ICN.Bg на WordCamp Sofia 2019 на 10 Ноември.
 3. Всеки участник има право да изтегли само една скреч карта.
 4. При спечелване на една от материалните ни награди (чаша, торбичка, тениска) - наградата се взима на място от щанда на ICN.Bg.
 5. При желание на участника да играе за голямата ни награда – Google Home, е нужно да се попълни допълнителната част на скреч картата след перфорацията, като се оставят две имена и e-mail адрес и макриране на квадратчето, че участникът се съгласява личните му данни да бъдат използвани от ICN.Bg за маркетингови цели (изпращане на промоционални оферти и информация за продукти и услуги).
 6. Печелившият за голямата награда на ICN.Bg – Google Home, ще бъде изтеглен на щанда на ICN.Bg на 10 ноември.
 7. При спечелване на промо код за хостинг с неограничен трафик или домейн, участникът трябва да запази своята скреч карта, за да може да се възползва от промоцията на ICN.Bg.
 8. Спечелването на промо код може да ви донесе една от следните награди:
 9. Free Hosting – 6 месеца (Икономичен)
 10. Free Domain (.eu/.com/.net/.org)

Условия на промоцията за безплатен хостинг или домейн:

 1. Промоцията е валидна в периода 10.11.2019г. – 31.01.2020г.
 2. Промо кодът на картата е уникален. За да получите вашата отстъпка, е необходимо да го въведете точно по начина, по който е изписан на скреч картата.
 3. Промоцията не може да се комбинира с други промоционални оферти или други промо кодове валидни през текущия период.
 4. При спечелване на 6 месеца безплатен хостинг, промоцията важи за нови поръчки на хостинг план Икономичен (за период от минимум 6 месеца).
 5. При спечелване безплатно домейн име с разширение - .eu, .com, .net, .org промоцията важи за нови поръчка за период от една година.
 6. Посочената месечна отстъпка (6 месеца) се изчислява като отстъпка от цената на хостинг план Икономичен на месечна база.
 7. Промоцията важи само за участници на WordCamp Sofia 2019, които изтеглят скреч карта с награда промо код.

Очакваме ви на нашия щанд, от който ще си тръгнете не само с награда, но и с нови знания и положителни емоции!

Повече информация за WordCamp Sofia 2019 може да откриете на уеб сайта или официалната Facebook страница на събитието.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе