Начало > ICN.Bg Блог > Събития > WordCamp Sofia 2018: Gutenberg и оптимизация на сайтове. Какво още да очакваме на събитието? (обновена)

WordCamp Sofia 2018: Gutenberg и оптимизация на сайтове. Какво още да очакваме на събитието? (обновена)

WordCamp Sofia 2018: Gutenberg и оптимизация на сайтове. Какво още да очакваме на събитието? (обновена)

(Обновена: ) | Събития

За поредна година столицата ще бъде завладяна от WordPress любители и специалисти. Очакванията са над 500 души от България и чужбина да се включат в тазгодишното издание на WordCamp Sofia. Ние от ICN.Bg отново ще бъдем на събитието, като негови сребърни спонсори. Елате и вие! Ще ви очакваме на нашия щанд на 24 ноември, където ще си поговорим за WordPress Management инструмента ни, който внедрихме в нашия cPanel, за да може всички ICN.Bg клиенти на Споделена хостинг услуга да защитават, оптимизират и управляват своите WordPress инсталации по един много по-лесен и удобен начин. Подготвили сме и много изненади за всички посетители на събитието. Всеки участва в томбола с награди и веднага печели един от нашите подаръци- безплатен хостинг за период от 6 месеца, безплатен домейн или ICN.Bg чаша, тениска или flash drive, а в края на деня ще бъде изтеглена и голямата ни награда- Bean Bag Chair.

WordCamp Sofia 2018 ще се проведе в рамките на два дни- 23 и 24 ноември в Кино Арена Младост. За желаещите да усетят WordPress емоцията, организаторите са подготвили множество лекции на разнообразни теми.

В първия ден на конференцията (24 ноември) посетителите ще имат възможност да се запознаят и да придобият ценни знания и умения, както от български WordPress гурута, така и от гост лектори, които ще пристигнат в България, за да станат част от WordCamp Sofia 2018. Александър Савкович от Сърбия, Брехт Ричакер от Белгия, Паскал Бърчър от Швейцария и Майк Ринарт от Холандия са само малка част от лекторите, които ще можем да чуем. Едни от най-интересните лекции, които ще бъдат представени са „Gutenberg from all sides“, „A deep dive into WordPress performance“, „Start with UX“ . Темите на лекциите са така подбрани, че да бъдат подходящи, както за начинаещи и средно-напреднали в областта, така и за специалисти.

През втория ден от WordCamp Sofia 2018 ще бъдат проведени Contributors day и Workshops. Организаторите са се погрижили и най-малките посетители на събитието да не скучаят, като са подготвили за тях „Детска работилница“, в която любознателните малчугани ще създават свои собствен WordPress сайт, с помощта на опитни доброволци.

С пълната програма на събитието може да се запознаете тук.

Очакваме ви на нашия щанд, от който ще си тръгнете не само с награда, но и с нови знания и положителни емоции!

Как премина WordCamp Sofia 2018?

WordCamp Sofia 2018 e вече в миналото, но положителните емоции от събитието са все още с нас! Прекарахме един незабравим за целия ни екип ден, изпълнен с много забавления, нови контакти и знания.

Надяваме се, че всички, които посветиха съботния си ден на WordPress, споделят нашето впечатление.

Посетителите имаха възможност, както да посещават лекции на различна тематика, така и да разговарят със спонсорите и останалите гости на събитието.

Не можем да се оплачем от липса на интерес към щанда на ICN.Bg! Запознахме се с наши настоящи и бъдещи клиенти и партньори, които се спираха при нас, за да научат повече за нашия WordPress Management инструмент и за да ни разкажат за своя опит в работата с WordPress. Имахме възможността да разговаряме и с някои от лекторите на събитието, които споделиха с нас ценна информация от професионалния си опит.

Бяхме приготвили много изненади за гостите на WordCamp Sofia 2018. Погрижихме се всички WordPress фенове, които се включиха в играта ни, да си тръгнат с подарък от щанда ни. Сред наградите за тях бяха тениски, чаши, флашки, безплатни хостинги и домейн имена. Всички посетители имаха възможност да участват и в томбола за голямата ни награда - ICN.Bg Bean Bag Chair, която изтеглихме в края на първия ден на събитието.

Честито и на големия ни победител!

Wordcamp

Благодарим на организаторите за невероятната атмосфера! За нас беше удоволствие да бъдем спонсори на WordCamp Sofia 2018 и с нетърпение очакваме изданието за 2019-та година.

Още снимки от събитието:

Wordcamp1

Wordcamp2

Условия за участие в играта, която ще се проведе на щанда на ICN.Bg на WordCamp Sofia 2018 на 24.11.18г:

Условия на играта:

 1. В играта могат да вземат участие всички посетители на WordCamp Sofia 2018.

 2. Играта ще се проведе на щанда на ICN.Bg на WordCamp Sofia 2018 на 24 Ноември.

 3. Всеки участник има право да изтегли само една скреч карта.

 4. При спечелване на една от материалните ни награди (чаша, flash drive, тениска) - наградата се взима на място от щанда на ICN.Bg.

 5. При желание на участника да играе за голямата ни награда – ICN.Bg Пуф, е нужно да се попълни допълнителната част на скреч картата след перфорацията, като се оставят две имена и e-mail адрес и макриране на квадратчето, че участникът се съгласява личните му данни да бъдат използвани от ICN.Bg за маркетингови цели (изпращане на промоционални оферти и информация за продукти и услуги).

 6. Печелившият за голямата награда на ICN.Bg – брандиран пуф, ще бъде изтеглен на щанда на ICN.Bg в 15:30 на 24 ноември.

 7. При спечелване на промо код за хостинг с неограничен трафик или домейн, участникът трябва да запази своята скреч карта, за да може да се възползва от промоцията на ICN.Bg.

 8. Спечелването на промо код може да ви донесе една от следните награди:

Free Hosting – 6 месеца (Икономичен)

Free Domain (.eu/.com/.net)

Условия на промоцията за безплатен хостинг или домейн:

 1. Промоцията е валидна в периода 24.11.2018г. – 24.02.2019г.

 2. Промо кодът на картата е уникален. За да получите вашата отстъпка, е необходимо да го въведете точно по начина, по който е изписан на скреч картата.

 3. Промоцията не може да се комбинира с други промоционални оферти или други промо кодове валидни през текущия период.

 4. При спечелване на 6 месеца безплатен хостинг, промоцията важи за нови поръчки на хостинг план Икономичен (за период от минимум 6 месеца).

 5. При спечелване безплатно домейн име с разширение - .eu, .com, .net, промоцията важи за нови поръчка за период от една година.

 6. Посочената месечна отстъпка (3 или 6 месеца) се изчислява като отстъпка от цената на хостинг план Икономичен на месечна база.

 7. Промоцията важи само за участници на WordCamp Sofia 2018, които изтеглят скреч карта с награда промо код.

Повече информация за WordCamp Sofia 2018 може да откриете на уеб сайта или официалната Facebook страница на събитието.

Етикети: #wordcamp #wordcamp2018 #wordpress #wordcampsofia #gutenberg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе