Начало > ICN.Bg Блог > Събития > WordPress емоцията се пренася в столицата. WordCamp Sofia 2017

WordPress емоцията се пренася в столицата. WordCamp Sofia 2017

WordPress емоцията се пренася в столицата. WordCamp Sofia 2017

(Обновена: ) | Събития

След уникалното WordCamp събитие във Варна идва ред и на София да бъде залята от WordPress емоцията на най-мащабното събиране на общността за годината. Над 500 души се очаква да посетят тазгодишния WordCamp Sofia, който ще се проведе в Кино Арена Младост на 11 и 12 ноември. Ние от хостинг компания ICN.Bg за поредна година спонсорираме най-значимото WordPress събитие, като можете да ни откриете на нашия щанд, където сме ви приготвили страхотни изненади и награди.

Организаторите са се погрижили лекциите да обхващат широк спектър от теми, като се започне от разработка и дизайн, до бизнес, маркетинг, здраве и начин на живот, така че да бъдат интересни, както за начинаещите и средно-напредналите посетители, така и за специалистите в сферата. Гост лектори ще бъдат експерти от България, Швейцария, Италия, Белгия, Сърбия, Македония и Гърция. Едни от интересните лекции, които ни очакват на събитието, са "Blogging your way to success", представена от Ivana Cirkovic, "WordPress Security – Top Down Approach" с лектор Brecht Ryckaert и още много други полезни теми, които дадат на посетителите още повече умения и ще им помогнат да направят своя WordPress сайт още-по-добър.

През втория ден (12 ноември) от събитието ще се проведат Contributor Day и Workshops, така че ако желаете да помогнете в това WordPress да стане още по-добър или да разширите своите знания относно създаването на WordPress теми и говоренето пред публика, заявете своето присъствие.

За най-малките посетители на събитието е организирана “Детска работилница“ на 12 ноември, която е разделена в два модула, в които малките ентусиасти ще могат да научат как да оформят собствен сайт и в които ще се запознаят с основите на програмирането. Местата са ограничени и изискват предварителна регистрация.

Освен всички интересни лекции и работилници, които организаторите са подготвили, също така можете и да посетите щанда на ICN.Bg, където ще се радваме да си поговорим за любимата ни CMS платформа – WordPress, да споделите мнение за нашия многофункционален cPanel инструмент WordPress Management, който през тази година подобрихме още повече, и където можете да се включите в томболата ни или да изтеглите страхотна награда от нашата игра. Всеки посетител може да изтегли талон с награда, която ще получи на място на нашия щанд, а желаещите могат да се включат в томбола с награда – личен асистент „Алекса“, която ще бъде изтеглена на сцената по време на закриването на WordCamp Sofia 2017.

За да закупите билет за WordCamp Sofia 2017 или да резервирате място за вашето дете, можете да го направите тук.

Актуална информация за събитието можете да намерите на уеб сайта на WordCamp Sofia 2017 или на официалната Facebook страница.

Очакваме ви на нашия щанд!

Условия на играта провеждана на щанда на ICN.Bg на WordCamp Sofia 2017 на 11.11.2017г.:

1.В играта могат да вземат участие всички посетители на WordCamp Sofia 2017.

2.Играта ще се проведе на щанда на ICN.Bg на WordCamp Sofia 2017 на 11 ноември.

3.Всеки участник има право да изтегли само една скреч карта.

4.При спечелване на една от материалните ни награди (чаша, подложка за мишка, флашка) - наградата се взима на място от щанда на ICN.Bg

5.При желание на участника да играе за голямата ни награда – Алекса, е нужно да се попълни допълнителната част на скреч картата след перфорацията, като се попълнят две имена и e-mail адрес на участника.

6.Голямата награда на ICN.Bg – Aлекса, се тегли на сцената, при закриването, на WordCamp Sofia 2017 на 11 Ноември в 17:30ч.

7.При спечелване на промо код за хостинг услуги, участникът трябва да запази своята скреч карта, за да може да се възползва от промоцията на ICN.Bg

8.Спечелването на промо код може да ви донесе една от следните награди: - Free Hosting – 6 месеца (Икономичен) - Free Hosting – 3 месеца (Икономичен) + Free Domain (.eu/.com/.net)

Условия на промоционаланата оферта за безплатен хостинг или безплатен хостинг и безплатен домейн :

1.Промоцията важи само за участници на WordCamp Sofia 2017, които изтеглят скреч карта с награда промо код.

2.Промоцията е валидна в периода 11.11.2017г. – 11.02.2018г.

3.Промо кодът на скреч картата е уникален. За да получите вашата отстъпка е необходимо да го въведете точно по начина, по който е изписан на скреч картата.

4.Промоцията не може да се комбинира с други промоционални оферти или други промо кодове валидни през текущия период.

5.При спечелване на 6 месеца безплатен хостинг, промоцията важи за нови поръчки на хостинг план Икономичен (за период от минимум 6 месеца)

6.При спечелване на 3 месеца безплатен хостинг + безплатен домейн, промоцията важи за нови поръчки на хостинг план Икономичен ( за период от минумум 3 месеца), за домейн име с разширение - .eu, .com или .net ( за период от една година)

7.Посочената месечна отстъпка ( 3 или 6 месеца ) се изчислява като отстъпка от цената на хостинг план Икономичен на месечна база.

Етикети: #wordpress #wordcamp #wordcamp-sofia #София #събитие

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе