Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Как премина WordCamp Plovdiv 2019?

Как премина WordCamp Plovdiv 2019?

Как премина WordCamp Plovdiv 2019?

| Събития

За първи път в Пловдив се състоя най-голямото WordPress събитие в България - WordCamp. То събра на едно място едни от най-добрите лектори, както от България, така и от чужбина. Ние от ICN.Bg за поредна година имахме честта да бъдем спонсори на WordCamp общността, да прекараме незабравими моменти, да получим нови знания и ценни контакти и да поговорим за нашия WordPress Hosting.

Събитието, в което се включиха над 250 човека, се проведе на 11 и 12 май. Първият ден беше изцяло запълнен с лекции, като някои от най-интересните от тях бяха “Как да изградим успешен онлайн магазин на WordPress”, “Marketing A WordPress Theme Out of the Box”, “Как пораснах с блога си - и блогът ми с мен”, “15+ мита за WordPress”.

В неделя, 12-ти май, се проведе Contributor’s Day както и безплатна Детска работилница. Contributor’s Day даде възможност за запознанство лично с много от хората, които са в основата на създаването и поддържането на ядрото. На Детската работилница се даде възможност и на най-малките ентусиасти да се научат как да направят своя първи WordPress сайт.

Ние от ICN.Bg се бяхме подгтовили с полезна информация за новостите на WordPress 5.2, много изненади и награди, с които да зарадваме всички участници в WordCamp Plovdiv 2019. Томболата включваше награди като - безплатен хостинг за период от 6 месеца, безплатен домейн, флашка или чаша. В края на първия ден беше връчена и най-голямата ни награда - Alexa Eho Dot.

Ето го и победителя:

Wordcamp Plovdiv 2019 ICN.Bg

Wordcamp Plovdiv 2019 ICN.Bg

Още снимки от събитието:

Wordcamp Plovdiv 2019 ICN.Bg

Wordcamp Plovdiv 2019 ICN.Bg

Wordcamp Plovdiv 2019 ICN.Bg

Wordcamp Plovdiv 2019 ICN.Bg

Етикети: #wordpress #wordcamp #hosting #event #хостинг #it-събитие

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе