Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Как премина WordCamp Sofia 2017?

Как премина WordCamp Sofia 2017?

За седма поредна година, WordCamp Sofia, най-голямото WordPress събитие в България, ни донесе много положителни емоции и нови знания за любимата ни CMS платформа – WordPress. Ние от ICN.Bg имахме честта да сме спонсори на събитието и това ни даде възможност да се срещнем с всички вас, да се забавляваме заедно и да поговорим за нашия WordPress инструмент – WordPress Management.

Бяхме приятно изненадани от огромния интерес към WP Management и се радваме, че имахме възможността да чуем вашето мнение за инструмента, какво ви харесва, какво не, и как може да го подобрим. Обратната връзка беше много ценна за нас и ще се погрижим да го направим още по-добър, за да можете да управлявате вашите сайтове още по-лесно.

Отново атмосферата на събитието беше невероятна, благодарение на добрата организация и на цялата WP общност, която за пореден път доказа колко е силна, като над 500 човека посетиха събитието.

Лекциите се провеждаха в две зали паралелно, като посетителите имаха възможността да избират тези, които са им най-интересни или да се впуснат в нетуъркинг с другите посетители или спонсорите на събитието.

Едни от най-посещаваните лекции бяха на чуждестранните лектори Brecht Ryckaert, Luca Sartoni, Mauricio Gelves, Emir Kurtovic, както и на Марина Васильовска, която засегна темата за Inbound Markеting. Всички участници бяха възхитени от разнообразието от теми, което предоставяше тазгодишното събитие.

От ICN.Bg се погрижихме за доброто настроение на участниците като раздадохме много награди – чаши, mousepad-и, флашки, ваучери за хостинг и голямата ни награда – персонален асистент Alexa.

За нас беше огромно удоволствие да подкрепим такова невероятно събитие като WordCamp Sofia. Щастливи сме, че имахме възможността да се срещнем с толкова много WP ентусиасти, които споделиха мнение за нашия инструмент WP Management и ни дадоха насоки как да го направим още по-добър. С нетърпение очакваме следващото събитие и срещата с вас.

Снимки от събитието:

dasdas

dadsa

dasda

dadsa

dsada

saddas

Повече снимки от събитието може да намерите на официалната Facebook страница на WordCamp Sofia.

Етикети: #wordcamp #wordpress-management #event #wordpress #wordcamp-sofia-2017 #събитие