Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Уебинар "The Art of cyber Wars: ICN.Bg strikes back"

Уебинар "The Art of cyber Wars: ICN.Bg strikes back"

Уебинар "The Art of cyber Wars: ICN.Bg strikes back"

(Обновена: ) | Събития

Кибер атаките са сред основните заплахи за онлайн бизнеса и уеб сайтовете. Проучванията сочат, че повече от половината кибер престъпления са насочени към малкия бизнес, който не разполага с ресурсите на големите корпорации за защита от специализирани кибе ратаки и не могат да отвърнат на удара. Едни от най-засегнатите от този тип престъпления са сайтовете за онлайн услуги, онлайн магазините, информативните и новинарските сайтове.

Сред най-разпространените онлайн заплахи са: атаките от типа DDoS (Distributed Denial of Service), целящи спирането на достъпа до онлайн услуги, използването на фишинг имейли и сайтове, както и пробивите в акаунти със слаби пароли, които водят до изтичане на информация.

Съвременните методи за повишаването на сигурността и превенция от кибер атаките дават нова надежда за собствениците на онлайн бизнес да защитят своите сайтове. От ICN.Bg отвръщаме на удара с нашия уебинар, който цели да ви запознае с тази невидима заплаха и да ви подготви за атаката на хакерите.

Включете се в нашия безплатен уебинар „The Art of Cyber Wars: ICN.Bg strikes back“ на 13.12.2017г. и разберете как да защитите онлайн бизнеса си и вашия уеб сайт.

Лектор на уебинара ще бъде Юлиян Бориславов, управител на хостинг компания ICN.Bg и един от съвременните кибер джедаи, пазители на светлата страна на интернет Силата. Той ще дефинира проблема с кибер атаките, ще ни даде важни съвети как да усетите смущения в Силата и ще представи решения и методи за ефективна защита на бизнеса в онлайн пространството.

За кого е подходящ този уебинар? – Уебинарът е за всеки собственик на сайт, онлайн приложение, платформа и за всеки онлайн потребител, който иска да създаде своя първи уеб сайт и иска да се запознае със кибер заплахите и методите за превенция и защита.

По време на този уебинар, вие ще научите:

  • Кои са съвременните кибер заплахи за уеб сайтовете
  • Как да се преборим с Тъмната страна в Мрежата
  • Как да усетим смущения в Силата
  • Как да се защитим от Тъмната страна и да предпазим своя сайт от атаки?
  • Отмъщението на хакерите: Защо DDoS атаките са една от най-сериозните онлайн заплахи за всеки сайт?
  • Методи за защита и превенция от DDoS атаки

Силата се пробужда на 13.12.2017г. Очакваме ви в Webinaria.bg точно в 14:30 часа:

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе