Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Уебинар: Docker за твоя бизнес!

Уебинар: Docker за твоя бизнес!

Уебинар: Docker за твоя бизнес!

(Обновена: ) | Събития

Уебинарът: Docker за твоя успешен бизнес, който се проведе на 10.12.2015г. бе последния уебинар от серията събития, които хостинг компания ICN.Bg организира по темата за най-иновативната технология в света Docker.

Събитието мина при голям интерес, като в рамките на един час участниците имаха възможност да видят предимствата на Docker хостинг технологията и как тя може да им бъде от полза при реализирането на техните онлайн проекти.

Поради големия интерес на участниците към това как точно изглежда и работи контролния панел на Docker, нашият CTO и лектор от уебинара Борислав Бориславов записа специално видео:

А за всички, които не успяха да се включат или искат да си припомнят презентацията, може да я изтеглите от следния линк:

Презентация от уебинара

***Очаквайте още интересни уебинари и работилници по темата и не забравяйте, ако имате въпроси или нужда от помощ с платформата може да се свържете с нас на docker@icn.bg!


Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе