Начало > ICN.Bg Блог > Събития > На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

На 28 февруари технологиите и бизнесът се срещат на Technology4Business

(Обновена: ) | Събития

На 28 февруари очакваме едно първо по рода си събитие в България: Technology4Business. Уникалното събитие, което ще се проведе в рамките на един ден, ще срещне бизнеса с технологиите и ще покаже как те могат да работят заедно по един ефективен начин. Ние ще имаме свой лектор - Борислав Бориславов с лекцията “Unlocking the door to success with cloud”**, в която той ще поговори за това как Cloud услугите позволяват на бизнеса да се развива, да еволюира и да постигне по-голям пазарен успех.

Събитието ще се проведе хотел Новотел София в зала „Европа 2-3“, като регистрацията ще започне от 9 часа.

В технологичната среща ще се включат множество компании от различни браншове, като сред гостите ще има IT директори, финансови и търговски директори, мениджъри, ръководители на отдели и други.

Лекциите ще бъдат в няколко различни направления: ERP, Данни и облак, Специализирани решения, Инфраструктура, Кибер-сигурност и IT и управление на риска.

Сред лекторите на събитието ще бъдат: Свилен Стоянов от Oracle, Димитър Геров от Stemo, Димитър Димитров от ERP.BG, както и Борислав Бориславов, CTO на хостинг компания ICN.Bg.

В своята лекция „Unlocking the door to success with cloud“ Борислав ще говори за cloud технологиите, иновациите в сферата на облачните инфраструктури и за това как те въздействат на бизнеса и неговите възможности. Не пропускайте да научите какви предимства за бизнеса предлага Cloud-ът , как да се възползвате от модерното Cloud течение и да имате още повече продажби.

От ICN.Bg с радост подкрепяме първото издание на събитието и се надяваме да ви видим следващия вторник, за да си поговорим за възможностите на бизнеса в облака.

Етикети: #oblachni-uslugi #sabitie #cloud #biznes #tech4biz #unlocking-the-door-to-success-with-cloud #technology-for-business #erp #hosting

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе