Начало > ICN.Bg Блог > Събития > 54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

54 часа вълнение на StartUp Weekend Пловдив от 17 до 19 март

(Обновена: ) | Събития

54 часа вълнение очакват град Пловдив от 17 до 19 март! Заявете своето място сега и станете част от най-забавното StartUp приключение. От хостинг компания ICN.Bg за пореден път подкрепяме инициативата и иновативните хора в България. Прочетете повече за събитието от организаторите му в нашата статия!

Иновации, иновации, иновации! Остава по-малко от месец до стартирането на Startup Weekend Plovdiv 2017. Прави ти се нещо иновативно с хора, с които имаш сходни интереси? Искаш да се реализираш в динамична среда и да създадеш невероятен продукт, който да прерасне бързо в работещ бизнес модел?Ако имаш идея и искаш собствен бизнес, тук си на правилното място. Какво чакаш? Запиши се за участие и създай новото начало със Startup Weekend Plovdiv. Ако мислиш, че си различен и имаш качества да създаваш нови неща, да мислиш в перспектива, да имаш интерес към развиващия се свят, то тогава ти имаш много голям шанс да си следващия новатор на пазара.

Искаш да участваш, но нямаш екипТова е най-малкото, което трябва да те притеснява. Startup Weekend Plovdiv е шансът, който си чакал до сега. Тук ще намериш екип, с който може да разработиш продукта си до последния детайл. Единственото, което трябва да носиш със себе си е лаптоп, идея и огромна доза самоувереност в това, което ти предстои, а то ще бъде страхотно преживяване, което за финал може да те превърне в следващия оценен и спонсориран стартъп.Вече имаш стартъп, но искаш ново предизвикателствоПопаднал си на правилното място. Startup Weekend Plovdiv е причината да разшириш границите на предела си. Имаш безграничната възможност да развиеш екипа си и да се срещнеш с нови инвеститори. Ще се потопиш отново в измерението на идеи, истории и мечти. А защо не и още един стартъп?Startup Weekend Plovdiv е възможност да откриеш отговора на всички въпроси, които те вълнуват около един стартиращ бизнес и средство да създадеш мрежа от ценни контакти.Страхуваш се да представиш идеята сиИма не един или два случаи, в които сме били свидетели на истории от типа:-“Аз имах същата идея, но изпитвах страх да я споделя”-“Нямах достатъчно развита идея”-“Страхувам се, че идеята ми няма да е достатъчно добра”-“Не искам да я споделям, защото някой може да я открадне”,-“Притеснявам се от отхвърляне и критика”.Просто спри!Всичко, от което се нуждаеш преди да започне Startup Weekend Plovdiv е: Достатъчно добра идея. Добро проучване на пазара. Енергия и сили да развиеш идеята си за 54 часа. Е какво чакаш? Запиши се тук.Автор: Виктория ПетковаИзточник: StartUp Weekend Plovdiv 2017Ние подкрепяме иновативно мислещи хора и сме готови да помогнем за разгръщането на потенциала на участниците. За финалистите сме подготвили подаръци, защото успешните онлайн начинания се нуждаят от надежден хостинг.

Етикети: #иновации #енергия #контакти #стартъп #инвеститор #startup-weekend-plovdiv #predizvikatelstvo #идея #ekip #contacts #innovations

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе