Начало > ICN.Bg Блог > Събития > SQL Saturday - интересни лекции, нетуъркинг и много емоции през уикенда

SQL Saturday - интересни лекции, нетуъркинг и много емоции през уикенда

SQL Saturday - интересни лекции, нетуъркинг и много емоции през уикенда

(Обновена: ) | Събития

За втори път в България ще се проведе SQL Saturday. На 26 октомври (събота), бул. Симеоновско шосе 110Б ще имате възможност да станете част от SQL Saturday и да споделите с нас всички емоции и интересни лекции!

Екипът на ICN.Bg ще подкрепи събитието и ще бъде там, за да се срещне с всички SQL професионалисти! Приготвили сме ви изненади и игри и нямаме търпение да ви поканим на по кафе и сладки приказки на нашия щанд!

SQLSaturday-199

SQL Saturday е еднодневно обучение за data base експерти, на което се срещат водеши специалисти в областта, обменят опит, знания и добри практики. Събитието е особено подходящо за софтуерни инженери и хора, работещи в областта на DBA (Database Administration), разработка на различни видове софтуер изискващ RDBMS, Business Intelligence, Windows Azure SQL Database and Storage и др. Ще може да научите повече за data mining, performance troubleshooting, query optimizer, SQL injection, clustered columnstore и др.

Вижте повече за програмата на събитието и се регистрирайте напълно безплатно!

Очакват ви интересни лекции, срещи с водещи фирми в IT индустрията, възможност за нетуъркинг и много емоции през уикенда!


Етикети: #sql #sql-saturday #sql-injection #clustered-columnstore #windows-azure-sql-database-and-storage #rdbms #data-mining #business-intelligence #performance-troubleshooting #dba-database-administration #query-optimizer

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе