Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Серията Docker работилници продължава в СофтУни

Серията Docker работилници продължава в СофтУни

Серията Docker работилници продължава в СофтУни

(Обновена: ) | Събития

ВАЖНО: Поради обвързаността на Борислав Бориславов с ICN.Bg и партньорските взаимоотношения на Software University с друга хостинг компания, семинарът „Building with Docker and Scaling with Kubernetes Workshop“, който трябваше да се проведе на 23.11. в Software University беше едностранно отменен от тяхна страна. Toва се случи въпреки вече одобрената тема и лектор, а Software University) преустанови събитието, след като то бе станало публично и въпреки записалите се хора.

За екипът на хостинг компания ICN.Bg е изключително важно да отбележи, че тези събития се случват без наше знание и след като всички материали за събитието вече бяха одобрени предварително от Софтуерния Университет в началото на месеца. Самото събитие беше спряно много скоро след като беше публично обявено. Това остави нас с вързани ръце и без възможност за своевремена реакция.

Каним всички заинтересовани и вече записали се, да заповядат отново на 23.11. от 19.00 ч. в офиса на ICN.Bg, зала UniversITy, за да поговорим за ‪‎Docker технологията, която в момента се предлага само от ICN.Bg и от никоя друга българска хостинг компания.

Очакваме ви!

Двата уъркшопа на тема Docker хостинг, които се проведоха на 5 и 12 ноември минаха при изключително голям интерес и препълниха зала UniversITy, в офиса на ICN.Bg.

Многократно ви запознавахме с Docker платформата и принципа ѝ на работа с поредица от интересни статии по темата, а работилниците са естественото продължение на внедряването на една изключително иновативна, разбираема и лесна за работа технология.

Изграждайте, доставяйте и стартирайте вашите онлайн проекти с помощта на платформата с отворен код Docker, базирана на LXC технологията, а управлението на клъстери ще е песен с платформата Kubernetеs, която се грижи за скалирането на вашите приложения.

Лектор на изключително интересната работилница ще е Борислав Бориславов, човекът-генератор на иновациите в ICN.Bg, както и на техническите подобрения на компанията. Сървърната администрация, сложните облачни технологии, професионални консултации в сферата на хостинг иновациите са само част от професионалното му портфолио.

Иновативната технология на Docker е подходяща за всички, които искат безпроблемно да управляват уеб приложенията и проектите си и имат познания по програмиране. В продължение на 2 часа ще ви запознаем с Docker и Kubernetes технологиите, ще ви покажем как работят и кои са основните им елементи, а с интересни примери и задачи ще ви въведем в света на Docker хостинга, като всеки един от вас ще има възможността да го тества лично и след работилницата ще можете да пакетирате своите приложения в Docker контейнер.

Етикети: #docker-kontejneri #docker #workshop #docker-primeri #rabotilnitsa

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе