Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Стани „Мениджър за един ден“ в ICN.Bg

Стани „Мениджър за един ден“ в ICN.Bg

Стани „Мениджър за един ден“ в ICN.Bg

| Събития

Ние от ICN.Bg обичаме да помагаме на младите, амбициозни и гладни за развитие и нови знания хора, тъй като в тяхно лице виждаме бъдещето, а доброто бъдеще се определя от изборите, които правим днес. Точно поради тази причина решихме да се включим в тазгодишната инициатива на JА Bulgaria – “Мениджър за един ден“ и да приветстваме бъдещите „мениджъри“ на 30 октомври в хостинг семейството на ICN.Bg!

„Мениджър за един ден“ е инициатива, която позволява на ученици и студенти да се запознаят с реалната работа обстановка в една компания за един ден. През него, „мениджърите“ ще успеят да разберат дали това е сферата, в която искат да се развиват; какво е нужно, за да успееш в конкурентна среда; ще придобият знания, които ще им помогнат за бъдещето им кариерно развитие; ще създадат ценни бизнес контакти.

Какво е нужно, за да станеш част от семейството на ICN.Bg?

За да се присъединиш към нас, е нужно да отговаряш на няколко изисквания и да предприемеш няколко действия:

  • Да си на възраст между 16-23 години;
  • Да си студент или ученик;
  • Да се регистрираш в сайта на JA Bulgaria;
  • Да напишеш мотивационно писмо;
  • Да кандидатстваш за някоя от отворените ни позиции.

Можете да изберете от 5 различни позиции, за които да кандидатствате. За тези от вас, които искат да научат повече за дигиталния маркетинг, как се създава съдържание и всичко свързано с онлайн рекламите, то тогава позицията на Маркетинг Мениджър ви очаква. Ако все пак искате да създавате съдържание, но сте по-добри със смесването на подходящи цветове и измислянето на завладяващи визуализации, то ви съветваме да се потопите в интересния свят на Art Директора. За тези от вас, които са с по-аналитично мислене и обичат всичко свързано с компютърния свят сме приготвили позиции като Програмист и Технически Директор. Разбира се, в миксът между добре написан код, невероятна визуализация и креативна реклама липсва още един много важен компонент и това е нашият Sales екип. Ако сте човек, който добре борави с думите и имате таланта да убеждавате, вижте дали позицията Директор Продажби е вашето призвание в живота.

Очакваме ви на 30 октомври, за да споделим с вас духа и емоцията, с която създаваме магията наречена „хостинг“! Носете само доброто си настроение и желанието за нови знания. Обещаваме ви да се забавляваме заедно и да получите ценен практически опит! Ще имате възможността да видите как се работи в готина IT компания, докато сте заобиколени от джага, билярд и слънчевата ни тераса.

Харесайте си позиция и кандидатствайте – тук!

Етикети: #manager-for-a-day #hosting #career-development #marketing-manager #art-директор #sales-директор #програмист #технически-директор

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе