Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Мениджър за един ден в ICN.Bg

Мениджър за един ден в ICN.Bg

Мениджър за един ден в ICN.Bg

(Обновена: ) | Събития

Какво е да си мениджър за един ден на 16 години? Забавление, трудна задача или пък предизвикателство? Имахме удоволствието да дадем шанса на нашите гост-мениджъри да получат отговор на този въпрос по време на инициативата на JA Bulgaria- „Мениджър за един ден“, в която ICN.Bg се включи за първа година.

Целта на събитието е да даде възможност на млади хора да открият своето призвание и сфера за развитие и да бъдат част от екипа на успешни български и международни компании за един ден. Поставяйки ги в реална работна среда, макар и само за ден, те имат възможността да разберат коя е подходящата за тях професия, както и да придобият основни умения за бъдещото им кариерно развитие.

Нашите "мениджъри за един ден"

В нашия приветлив, „необикновен“ офис 7 момичета на възраст между 16 и 23г. бяха топло посрещнати. Те пристигнаха не само от София, но и от други градове, за да усетят магията на нашето работно кътче. Направихме всичко възможно да прекарат един незабравим ден като сбъднахме тяхната мечта да бъдат поставени в ролята на мениджъри. Вярно, че тази възможност им беше дадена само за ден, но напълно достатъчен, за да усетят емоцията на нашия офис. Момичетата поеха ролята на Маркетинг Мениджър, Art Директор, Програмист, Технически Директор и Директор Продажби. Те не само наблюдаваха как се случва „магията на хостинга“, а и участваха активно, като споделяха собствените си идеи, пречупени през техния поглед над нещата.

Чудите се защо нарекохме офиса ни „необикновен“? Нашите „мениджъри за един ден“ го определиха като такъв. Според техните разкази преживяванията им тук са надминали очакванията им. „Необикновен“ е, защото положителните емоции не спират и въпреки че кипи усилена работа, време за отдих и забавления в стаята ни за игри винаги има. А колкото се отнася до колегите, те винаги са готови да помогнат на всеки с каквото могат или пък да организират една бърза игра на джаги, билярд или тенис на маса с тези, които имат нужда от почивка. За по-мързеливите сме се въоръжили със стол за масажи, люлка и диванчета, а за колегите, изразявайки себе си чрез музика, си имаме и пиано.

Ето какво още споделиха момичетата, които бяха част от маркетинговия ни отдел в края на работния ден:

"Ключовите думи, с които мога най-лесно да опиша преживяното в ICN.Bg са ‘емоция’ (да, повярвайте ми тази дума беше на почит през целия ден), ‘уют’, ‘забавление’ с ‘многооо смях’ и разбира се ‘нови знания’.

Включиха ме активно в техния процес на работа и може би за първи път въпросите “Защо искаш да работиш в нашата компания?” или “Какво искаш да работиш?” не ме карат да се замисля и за секунда. За мен работата трябва да се върши с удоволствие, колегите да ти бъдат приятели и обстановката да те кара да се чувстваш като у дома си. Още ли се чудите защо искам да работя тук?"

Симона, 23г.

"Ако имам възможност в бъдеще бих искала да работя в ICN.Bg. Харесва ми работната атмосфера. Интересната и динамична работа в екип от млади професионалисти ти помага да не спираш да се усъвършенстваш и научаваш много нови неща. Харесва ми, че кипи усилен работен процес, но винаги намират време за забавление, почивка и игри. Тук хората са като едно голямо семейство.

Винаги съм мечтала да попадна в такава работна среда. С много „смях“, „усмивки“ и „забавление“."

Виолета, 17г.

"От деня, който прекарах в компанията ICN.Bg разбрах, че тук работната обстановка е много приятна. Екипът от хора е приятелски настроен и работата минава неусетно. Дневните задължения са интересни и динамични. Работният ден е изпълнен с различни предизвикателства и затова бих се радвала да работя тук."

Анна, 17г.

Радваме се, че сме оставили такива топли и положителни емоции у нашите „мениджъри“ и с нетърпение очакваме следващото издание на „Мениджър за един ден“.

manager1 manager5

Ние от ICN.Bg ще продължим да взимаме участие в подобни инициативи, тъй като социалната отговорност винаги е била на почит в нашата компания. С удоволствие подкрепяме и подпомагаме българското образование, защото за нас е важно екипът ни да бъде изграден от добре обучени кадри, а участвайки в такива инициативи насърчаваме младите хора да се развиват в сферата на информационните технологии. И не само, защото имаме нужда от „свежи“ кадри, а защото търсим хора, които да изповядват нашата „религия“ и да споделят нашите ценности- а именно положителните емоции да са главна действаща сила и да вървят ръка за ръка с усилената работа.

Етикети: #managerforaday #JAMFD18 #icnbgoffice #icnbgteamspirit #officefun

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе