Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Третият конкурс за есе на икономическа тема стартира!

Третият конкурс за есе на икономическа тема стартира!

(Обновена: ) | Събития

За всички ученици и студенти в страната: подгответе се! Третото издание на Националния конкурс за есе на икономическа тема стартира от първи март. Включете се и вие и дайте своето мнение относно актуалните теми за бежанците и финансите, които определят бъдещето ни. От хостинг компания ICN.Bg отново ще подкрепим състезанието. Вижте повече за него в нашата статия.
Отново дойде време за Националния конкурс за есе на икономическа тема, организиран от клуб "Финанси" на Икономически университет Варна. Състезанието за последните две години събра есета на над 350 ученици и студенти от цялата страна и Европа.

Предоставянето на една приятелска среда на студентите, в която да бъдат насърчавани интересите им в областта на финансите и икономиката, е главна цел на клуб "Финанси" от самото му създаване през 2012г. Клубът организира множество събития, чрез които се развиват знанията и уменията на младите и проактивни хора.

Според клуба студентските инициативи, породени от творчески стремеж към разширяване на знанията, са начин да се изгради отговорност към образованието и общественото развитие в България. Именно поради тази причина, от Клуб „Финанси” искат да ангажират студенти от цялата страна, организирайки за трета поредна година националния конкурс за студентско есе.

Кой може да участва?

В конкурса могат да участват всички ученици и студенти в България, както и българи, обучаващи се в чужбина.

Темите, по които десетки ученици и студенти ще пишат есе, са:

За студентите – „Бежанската криза през погледа на икономиста“

За учениците – „Моите финанси формират моето бъдеще“

Срок за изпращане на есета:

Есетата ще се приемат от 01.03.2016 г. до 31.03.2016 г на адрес essays_finance@ue-varna.bg.

Обемът на есето трябва да е до 5 страници. ВАЖНО: Есетата трябва да са анонимни. Не пишете вашите лични данни във файла, който ще изпратите. Сложете вашето име, курс/клас, специалност и университет/училище като текст в имейла си. Есетата ще се оценяват анонимно от авторитетно жури, съставено от преподаватели от ИУ – Варна. Председател на журито е проф. Стефан Вачков – ръководител катедра „Финанси” на ИУ – Варна.

Всеки участник ще получи сертификат, като отличените ще получат и специални награди от спонсорите и организаторите. Награждаването ще се проведе през месец април в сградата на Икономически университет - Варна.

Следете последните новини около третия национален конкурс за есе в сайта или facebook страницата на клуб "Финанси".

ICN.Bg – най-голямата хостинг компания в България – има удоволствието да подкрепи събитието и талантливите български ученици и студенти за втора поредна година. Подготвили сме награди за всички участници, както и специални награди за крайните победители. Не пропускайте да се включите в състезанието и да дадете своето мнение относно поставените теми.

Етикети: #клуб-финанси #sastezanie #ese #uchenitsi #studenti

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе