Начало > ICN.Bg Блог > Събития > В очакване на най-голямото IT събитие - Java2Days !

В очакване на най-голямото IT събитие - Java2Days !

В очакване на най-голямото IT събитие - Java2Days !

(Обновена: ) | Събития

Отново дойде време за най-свежото и чакано събитие за всички Java програмисти - Java2Days. В рамките на два дни всички опитни професионалисти, начинаещи програмисти и ентусиасти от всякакви величини могат да се включат в най-мащабната инициатива свързана с техния любим език за кодене Java. От ICN.Bg отново подкрепяме събитието и ще се радваме да се видим с вас на нашия щанд както всяка година. Очаквайте много изненади, томболи и прекрасни награди от нас!

Java2Days продължава да се развива трайно и силно. Тази година организаторите очакват рекорден брой хора - над 1500 души. С всяко изминало издание на събитието лекциите стават все повече, все по-вълнуващи и ги посещават все повече java любители. Това води и до по-голям интерес към него от страна на мениджъри, предприемачи, любители и разбира се на java програмисти, които присъстват, за да затвърдят своите знания и умения, да видят последните новости в софтуерното развитие и да открият нови възможности в един от най-популярните езици за кодене.

Освен Java2Days паралелно с java конференцията ще вървят още две ко-събития: Mobile2Days и Cloud2Days, на които присъстващите могат да разберат последните тенденции в софтуерното програмиране в облачните и мобилните технологии и бизнеса.

Събитието се провежда за осми път, като датата на Java2Days 2016 е 14-16 ноември, а мястото: Inter Expo Center.

Не пропускайте да се включите в събитието и да грабнете своя билет от тук. До 10 ноември все още можете да вземете 10% отстъпка от цената.

Прочетете още:

CodeWeek Vratsa 2016 с над 200 участници!

WordPress емоцията завладя България!

ICN.Bg представя „Лицата на хостинга“

Етикети: #java #sabitie #initsiativa #konferentsiya #programirane #mobilni-tehnologii #java2days #mobile2days #cloud2days #cloud #mobile #softuer

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе