Начало > ICN.Bg Блог > Събития > ICN.Bg продължава да подкрепя WordCamp

ICN.Bg продължава да подкрепя WordCamp

ICN.Bg продължава да подкрепя WordCamp

(Обновена: ) | Събития

WordPress феновете го очакват и нямат търпение за него ... що е то? Не, това не е нова версия на известната платформа. Говорим за най-голямото събитие на годината за WordPress фенове в България – WordCamp Sofia 2016. Очакват ни полезни лекции, запознанства и положителни емоции. Разработчици на WordPress сайтове, плъгини и теми ще споделят своя опит, ще ни дадат полезни съвети и ще отговорят на въпроса какви са ключовите качества, които ще ни помогнат в управлението на блогове и сайтове.

Вече 10 години WordCamp е световната конференция, на която се събира общността заинтересована от известната CMS платформа. Отделните държави правят свои собствени конференции, а в България тя се организира от 2010 година насам. WordPress гурута като Марио Пешев, Емануел Благонич, Андреа ди Роко, Наталия Кирилова и Александър Кръстев са само малка част от лекторите, които ще можем да чуем. Конференцията също така дава възможност да създадете трайни бизнес контакти с хора от вашия бранш, с които един ден можете да реализирате най-проспериращия си WordPress сайт.

От хостинг компания ICN.Bg подкрепяме събитието, защото вярваме в нарастващата WordPress общност и създаването на креативни сайтове и интересни блогове. Ако все още нямате билет, то имате време да се включите в нашата Facebook игра, в която трима от вас ще спечелят билети за събитието. На мястото на събитието пък имаме страхотна изненада за един от нашите фенове, който ще посети щанда ни на WordCamp. Обещаваме тя да ви хареса, а за да разберете каква е, следете нашата Facebook страница. Очакваме ви с нетърпение на конференцията, която ще се проведе на 22-ри и 23-ти октомври в кино Арена Младост София.

Етикети: #sabitiya-2 #cms #events #wordcamp #sofia #conference #wordpress

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе