Начало > ICN.Bg Блог > Събития > ICN.Bg с награда „Благодетел за иновативно образование 2018“ от DigitalKidZ

ICN.Bg с награда „Благодетел за иновативно образование 2018“ от DigitalKidZ

ICN.Bg с награда „Благодетел за иновативно образование 2018“ от DigitalKidZ

| Събития

На 27-ми октомври 2018г. се проведе седмото издание на DigitalKidZ конференция за образование и технологии, на която ICN.Bg получи наградата „Благодетел за иновативно образование 2018”.

ICN.Bg винаги подкрепя инициативите, които подпомагат развитието на младите българи с интереси в ИТ сферата. Вярваме, че дигиталната грамотност и умения са основа, която ще бъде нужна на всеки ученик днес, за да може да се развива и да успява. За да бъдем и ние част от този процес, подкрепяме проекта DigitalKidZ: Училище с “отворен код”.

DigitalKidZ конференция

DigitalKidZ конференцията е първото подобно събитие в България, което има фокус върху съвременните деца в дигиталния свят, техните нужди, потребности и интереси. Освен за деца то е подходящо и за техните родители, които получават ценна информация и съвети за общуване и възпитаване на своите деца как да живеят безопасно в дигиталния свят и как да извличат ползи от него.

В последното издание на конференцията на 27.10.2018г. се включиха специалисти от различни области, които споделиха своя опит и ценни съвети за най-добрите практики относно поведението на децата онлайн. Посетителите успяха да научат как иновациите и образованието могат вървят ръка за ръка, как и защо в някои държави това вече се случва успешно, както и какво е необходимо да се направи, за да се случи това и у нас.

Благодарим на DigitalKidz и за наградата, която получихме за благодетел за иновативно образование по време на конференцията! С удоволствие подкрепяме всяка една инициатива, за която смятаме, че допринася за развитието на талантливи български деца, и за нас това е голямо признание!

icn-award award-icn

Вярваме, че децата имат нужда от подобни знания и от това да видят как нещата се случват на практика. В днешно време често учениците са тези, които знаят дори повече за дигиталния свят от своите преподаватели. Благодарение на усилията, които ние и много други компании правим, на тези деца се предоставя възможност да творят реално и да получат много по-голяма стойност по време на своето обучение. Много сме щастливи, че имаме принос в това и приветстваме всеки ученик, който иска да се възползва от възможностите, които предоставяме.“ – заяви по време на награждаването Гергана Кузманова, Маркетинг мениджър в ICN.Bg.

Подкрепата ни за Фондация „Дигиталните деца“ е само една част от усилията ни да помагаме на децата с интереси в ИТ сферата да се развиват. С удоволствие се включваме и създаваме и други проекти като BgSchool, в които подкрепяме участниците с безплатен хостинг и допълнителни ресурси, за да могат те да работят върху свои собствени проекти и да подобряват своите знания и умения.

Етикети: #digitalkidz #free-hosting #bgschool #award #безплатен-хостинг

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе