Начало > ICN.Bg Блог > Събития > ICN.Bg на олимпиада

ICN.Bg на олимпиада

ICN.Bg на олимпиада

(Обновена: ) | Събития

Като продължение на инициативата ни в подкрепа на българското образование BgSchool.bg, за поредна година ние от хостинг компания ICN.Bg ще подкрепи Националната олимпиада по информационни технологии (НОИТ). Това е четвъртото състезание в рамките на един месец след NASA International Space Apps Challenge 2013, WEBLOZ и Деветото национално състезание по компютърни мрежи.

Националната олимпиада по информационни технологии ще се проведе от 13 до 15 май в гр. Монтана. За нас е истинско удоволствие да застанем отново зад най-добрите и амбициозни ученици. Срещите ни с младите участници в олимпиадата, не само ни носят положителни емоции, но и ни дават възможност да сверим часовника си с иновативните идеи и свежи предложения на бъдещите водещи IT специалисти в България.

olympic games logoДо националния кръг на олимпиадата са допуснати ученици от всички региони на България, които са се представили най-добре на общинските и областните кръгове. Всяка година в НОИТ се включват все по-млади хора, като в състезанието тази година са се включили ученици от 5 до 12 клас. По време на олимпиадата, те ще представят своите проекти в следните направления:

  • Уеб сайт
  • Мултимедия
  • Интернет приложения
  • Приложни програми
  • Мултимедийни приложения

Проектите се оценяват по комплекс от критерии, част от които са оригиналност, яснота, подходящо избрани технологии, степен на завършеност, приложимост и други.

На всички участници пожелаваме успех в състезанието и множество реализирани проекти! А победителите ще бъдат наградени с безплатен хостинг от ICN.Bg, което ще им даде възможност да популяризират своите проекти!

Етикети: #it #olimpiada #noit #informatsionni-tehnologii

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе