Начало > ICN.Bg Блог > Събития > ICN.Bg част от първото издание на eCommerce Academy Conference

ICN.Bg част от първото издание на eCommerce Academy Conference

Събития

Миналата седмица беше изключително наситена за ICN.Bg откъм интересни събития. Както вече ви разказахме, в няколко любопитни статии, бяхме част от най-голямото хостинг събитие в света WHD.global 2016. Завършекът на тази така успешна за нас седмица бе с livestream участие на първата по рода си конференция за електронна търговия за Северозиточна България - eCommerce Academy Conference.

Интересното мащабно начинание бе предприето в град Русе. Форум, целящ да обедини всички онлайн търговци в една голяма и добре разпознаваема общност и с това да подобри резултатите и развитието на Интернет търговията не само в региона. И това не е самоцел. Академията ще организира серия от семинари и работилници с помощта на които, онлайн търговците ще повишат своите компетенции и винаги ще са в крак с тенденциите, представени от водещи специалисти в областта.

Ecommerce_hall

Първата по рода си eCommerce Academy Conference се проведе в събота, 19 март, в една от най-модерните зали в България – залата Канев център на Русенския университет. Всички, които станаха част от тази конференция имаха възможност да се запознаят с новостите и водещите тенденции в един бързоразвиващ се и растящ бранш, какъвто е онлайн търговията.

А както знаем, за онлайн търговията няма граници, давайки възможност и на предприемачите в малките градове да развият потенциала на бизнеса си и с това да повишат приходите си. И за да не сме голословни, по последни данни на НСИ над 1 млн. българи са си поръчали стока или услуга онлайн.

Ecommerce_presentationICN.Bg - най-иновативната хостинг компания, бе част от първото издание на форума посветен на електронната търговия като официален спонсор и лектор на събитието. Освен подаръците, които бяхме подготвили за всички участници, нашият управител Юлиян Бориславов се включи дистанционно и проведе специална livestream лекция на тема „Хостинг решения за растящия онлайн магазин. Готови ли са всички за Black Friday и други промоции“, поредно доказателство, че за онлайн общността няма граници. Специално подготвената за събитието презентация показа верните стъпки на онлайн предприемачите за това как да подготвят ‪сайта си за бум на ‎продажбите по време на промоционални кампании и с това максимално да намалят риска от загуба на клиенти и спад на продажбите.

Важен извод, който можем да направим след презентацията e, че избора на подходяща платформа при стартирането и/или развитието на даден Интернет магазин е от решаващо значение както за успеха му, така и за привличане на повече доволни клиенти. За да бъде конкурентен и успешен даден онлайн бизнес, то той трябва да бъде гарантирано 100% онлайн достъпен, а това зависи от избора на най-подходящата за обема му платформа – споделен хостинг, виртуален сървър или клауд.

А за всички, които не са от Североизтока и не успяха да станат част от първото издание на eCommerce Academy Conference споделяме нашата презентацията ТУК:

[button url="https://cdn.icnhost.net/s3/icn-website/images/uploads/2016/03/EcommerceAcademy.pdf" icon="icon-arrow-down" size="wpbbtn-large" lightbox="true" target="blank"]EcommerceAcademy[/button]

Съвсем скоро ще качим в нашия YouTube канал и видео от конференцията!

Етикети: #e-commerce #e-commerce-academy #prezentatsiya #online-magazin #online-shop #onlajn-biznes

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе