Начало > ICN.Bg Блог > Събития > ICN.Bg част от първото издание на eCommerce Academy Conference

ICN.Bg част от първото издание на eCommerce Academy Conference

(Обновена: ) | Събития

Миналата седмица беше изключително наситена за ICN.Bg откъм интересни събития. Както вече ви разказахме, в няколко любопитни статии, бяхме част от най-голямото хостинг събитие в света WHD.global 2016. Завършекът на тази така успешна за нас седмица бе с livestream участие на първата по рода си конференция за електронна търговия за Северозиточна България - eCommerce Academy Conference.

Интересното мащабно начинание бе предприето в град Русе. Форум, целящ да обедини всички онлайн търговци в една голяма и добре разпознаваема общност и с това да подобри резултатите и развитието на Интернет търговията не само в региона. И това не е самоцел. Академията ще организира серия от семинари и работилници с помощта на които, онлайн търговците ще повишат своите компетенции и винаги ще са в крак с тенденциите, представени от водещи специалисти в областта.

Ecommerce_hall

Първата по рода си eCommerce Academy Conference се проведе в събота, 19 март, в една от най-модерните зали в България – залата Канев център на Русенския университет. Всички, които станаха част от тази конференция имаха възможност да се запознаят с новостите и водещите тенденции в един бързоразвиващ се и растящ бранш, какъвто е онлайн търговията.

А както знаем, за онлайн търговията няма граници, давайки възможност и на предприемачите в малките градове да развият потенциала на бизнеса си и с това да повишат приходите си. И за да не сме голословни, по последни данни на НСИ над 1 млн. българи са си поръчали стока или услуга онлайн.

Ecommerce_presentationICN.Bg - най-иновативната хостинг компания, бе част от първото издание на форума посветен на електронната търговия като официален спонсор и лектор на събитието. Освен подаръците, които бяхме подготвили за всички участници, нашият управител Юлиян Бориславов се включи дистанционно и проведе специална livestream лекция на тема „Хостинг решения за растящия онлайн магазин. Готови ли са всички за Black Friday и други промоции“, поредно доказателство, че за онлайн общността няма граници. Специално подготвената за събитието презентация показа верните стъпки на онлайн предприемачите за това как да подготвят ‪сайта си за бум на ‎продажбите по време на промоционални кампании и с това максимално да намалят риска от загуба на клиенти и спад на продажбите.

Важен извод, който можем да направим след презентацията e, че избора на подходяща платформа при стартирането и/или развитието на даден Интернет магазин е от решаващо значение както за успеха му, така и за привличане на повече доволни клиенти. За да бъде конкурентен и успешен даден онлайн бизнес, то той трябва да бъде гарантирано 100% онлайн достъпен, а това зависи от избора на най-подходящата за обема му платформа – споделен хостинг, виртуален сървър или клауд.

А за всички, които не са от Североизтока и не успяха да станат част от първото издание на eCommerce Academy Conference споделяме нашата презентацията ТУК:

[button url="https://cdn.icnhost.net/s3/icn-website/images/uploads/2016/03/EcommerceAcademy.pdf" icon="icon-arrow-down" size="wpbbtn-large" lightbox="true" target="blank"]EcommerceAcademy[/button]

Съвсем скоро ще качим в нашия YouTube канал и видео от конференцията!

Етикети: #e-commerce #e-commerce-academy #prezentatsiya #online-magazin #online-shop #onlajn-biznes

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе