Начало > ICN.Bg Блог > Събития > CodeWeek Враца 2019: Как премина шестото поредно издание?

CodeWeek Враца 2019: Как премина шестото поредно издание?

CodeWeek Враца 2019: Как премина шестото поредно издание?

| Събития

За шеста поредна година, най-голямото ИТ събитие в Северозападна България CodeWeek Враца събра малки и големи ентусиасти с интереси в сферата на информационните технологии, уеб дизайн и дигитален маркетинг. Всички участници имаха възможността в един уикенд да придобият нови знания и да покажат на какво са способни в конкурса на тема „Градска среда“.

Ние от хостинг компания ICN.Bg имахме изключителното удоволствие да бъдем спонсори на едно от любимите ни събития за шеста поредна година! Изключително сме доволни, че имахме възможността да наградим участниците, защото вярваме, че всяко усилие трябва да бъде възнаграждавано подобаващо. Особено, когато става въпрос за бъдещето на ИТ индустрията.

Какво е CodeWeek Враца?

CodeWeek Враца е събитие организирано от Враца софтуер общество и се провежда в два дни. Целта му е да събере на едно място ентусиасти в сферата на дигиталните технологии! По време на събитието, всички участници имат възможността да посетят лекции на водещи специалисти от бранша, да почерпят вдъхновение и практически опит от тях и след това да приложат наученото в изготвянето на собствен проект. Участници в събитието могат да бъдат както ученици и студенти, така и възрастни хора, които искат да научат нещо ново и имат желание да се развиват в ИТ сферата!

Как премина шестото издание на CodeWeek Враца?

Тазгодишното издание се проведе на 19 и 20 октомври, в Градската концертна зала и ИТ центъра във Враца. За разлика от своите предшественици, CodeWeek Враца 2019 се отличи с нов формат.

През първия ден от събитието се проведоха няколко конференции, на които успешни хора от сферата на информационните технологии, дигиталния маркетинг и уеб дизайн придадоха своите знания на всички присъстващи.

За първа година, организаторите на събитието проведоха конкурс на тема „Градска среда“, като всички участници имаха възможността да премерят сили в 6 различни категории:

  • Уеб дизайн и уеб програмиране
  • Програмиране
  • Дигитален маркетинг
  • Дизайн
  • Блоково програмиране
  • Късометражен филм

Всяка от категориите имаше различни изисквания и критерии за оценяване, но всички се обединяваха около едно – участниците трябваше да предложат решения за подобряване на градската среда във Враца и региона.

Накрая на втория ден от събитието, всички участници трябваше да представят своя проект пред жури, което да ги оцени. За най-добрите сред тях имаше и награди, като общият награден фонд беше над 5000 лв.

В допълнение на всичко това, организаторите от Враца софтуерно общество успяхa да се срещнат и с на 450 ученици между 8-12 клас, пред които представиха демо уроци засягащи програмиране, маркетинг и дизайн.

Целият екипът на ICN.Bg е винаги щастлив, когато имаме възможността да подкрепяме подобен тип събития, които помагат на младите хора да се развиват. Вярваме, че CodeWeek Враца е именно такова събитие, което предизвиква всички участници да търсят съвременни решения за съвременните проблеми!

Нямаме търпение за CodeWeek Враца 2020!

Как премина CodeWeek Враца 2019 в снимки:

CodeWeek Vratsa 2019 CodeWeek Vratsa 2019 2 CodeWeek Vratsa 2019 3

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе