Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Облачни технологии и Docker на CloudConf Varna 2017

Облачни технологии и Docker на CloudConf Varna 2017

Облачни технологии и Docker на CloudConf Varna 2017

(Обновена: ) | Събития

Август месец ни зарадва с най-важната cloud конференция в България за годината – CloudConf Varna 2017 с генерален спонсор и официален партньор хостинг компания ICN.Bg. Прогнозата за времето в морската ни столица отчете облачност до 100% с вероятност от валящи виртуални машини и минимални температури около 125 Gb по Докер скалата.

toni На еднодневното събитие имахме наш лектор - Антон Кацаров, който ви срази с презентацията си за това как да оптимизирате приложенията си за облачното пространство. Тони е компютърен инженер с 13 години опит като full-stack уеб разработчик, който в момента ръководи front-end екипа на ICN.Bg. В неговата лекция "Building stateless applications for the cloud era" той сподели опита от разработените за ICN. Bg приложения като акцентът беше върху специфични проблеми срещнати при разработката и техните решения. Той даде съвети за това как да подготвим приложенията си за епична комбинация от Docker и cloud, която да подобри представянето на специфични функционалности и да разкрие нови възможности за оптимизация.

Конференцията се проведе на 19 август във Варна и събра IT специалисти и ентусиасти, които искаха да чуят интересните лектори и да обменят опит и идеи за любимата си облачна технология. Повече за уникалното събитие можете да прочетете на официалната му уеб страница, научете последните новини за събитието и още полезна информация на Facebook страницата на CloudConf Varna!

Ето и снимки от събитието:

cloud-conf-2017 cloud-conf-2017cloud-conf-2017 cloud-conf-2017cloud-conf-2017cloud-conf-2017!cloud-conf-2017cloud-conf-2017 cloudconf

От хостинг компания ICN.Bg имахме удоволствието да спонсорираме единствената конференция в България, изцяло посветена на cloud технологията и която имаше силна техническа насоченост. Като cloud доставчика, който за първи път в България внедри облака в портфолиото си от предлагани хостинг услуги, сме единствените и до сега, които разполагат с автентично cloud оборудване от световна величина. Ето защо сме изключително горди, че бяхме партньори на това уникално за страната ни събитие.

Вярваме, че именно в тази специфична и широко приложима облачна технология се крие бъдещето на хостинг услугите като цяло. Тенденциите ни показват, чe все повече потребители ще се възползват от нея, за да доставят надеждно сайтовете и приложенията си до своите потребители.

За да научите повече за cloud технологията и за нейното универсално приложения, прочетете нашия Cloud WhitePaper по въпроса:

Cloud White Paper: Всичко за облака + checklist за сигурността в cloud

Cloud White Paper 2.0: Облачни ресурси за напреднали

Етикети: #cloudconf #cloudconf-varna-2017 #cloud #конференция #варна #docker #containers

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе