Начало > ICN.Bg Блог > Събития > На вниманието на всички мрежови специалисти: Състезанието започва!

На вниманието на всички мрежови специалисти: Състезанието започва!

На вниманието на всички мрежови специалисти: Състезанието започва!

(Обновена: ) | Събития

Колко ли ще ви изненадаме, ако ви кажем, че ние отново ще подкремим Националното състезание по компютърни мрежи за ученици, организирано от БАМА? Събитието ще се проведе за 12-та поредна година и ще събере на едно място талантливите деца на България. Повече за инициативата прочетете в следващите редове.

От 16 до 17 април можете да се включите в ежегодното Национално състезание за компютърни мрежи за ученици, което се организира от БАМА (Българската асоциация на мрежовите академии). Хостинг компания ICN.Bg за поредна година ще подкрепи инициативата и младите и талантливи мрежови специалисти от цялата страна.

Защо го правим?

Обичаме инициативата, защото тя ни дава смелостта да мечтаем. Мечтаем за това България да бъде водеща страна в информационните технологии, мечтаем в България да се случват значими IT събития и участието в тях да доведе до големи български успехи и на международно ниво. А най-хубавото е, както виждаме, това започва да се случва. Ние вярваме, че когато подадем ръка на състезание в областта на информационните технологиите, ние създаваме благоприятна среда да развиваме целия сектор.

За поредна година ще се съберат децата на България, за да покажат знания в областта на компютърните мрежи. За поредна година всички те ще изненадат с проектите си, а ние няма да спрем да ги подкрепяме и сме уверени в това, че бъдещето на IT сферата е в тяхните ръце. Ще продължим да вярваме, че това състезание ще им дава нови уникални възможности за участие в други международни инициативи и ще помогне за тяхното професионално развтие.

Имаме с какво да се гордеем от годините назад и няма да забравим големите български успехи на национално и световно ниво - първо място на международното състезание в Букурещ – Networking Academy Games, първо място в международното състезание по мрежи International NetRiders.

Тази година в състезанието ще се включат над 100 участника, които в рамките на два кръга ще се борят за първите места. Много от участниците са курсисти в Сиско академии, други изучават мрежови технологии в средното си образование, а трети самостоятелно търсят своя път към IT комуникациите.

Състезанието се организира съвместно с Министерството на образованието и науката, Софийски университет “ Св. Климент Охридски” - факултет по математика и информатика и Българска асоциация на мрежовите академии (БАМА).

Надпреварата ще се проведе на 16 април 2016 г. от 15:00 до 19:00 в град София, в сградата на Факултета по математика и информатика (ФМИ) на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, на бул. „Джеймс Баучър”№5. Можете да се регистрирате за съзтезанието до 15 април от тук.

Имаме с какво да се гордеем! От хоситинг компания ICN.Bg ще продължаваме да вярваме в способностите на нашите млади мрежови специалисти и ще продължим да ги подкрепяме в тяхното професионално развитие.

Етикети: #sastezanie #bama #kompyutarni-mrezhi #bana #национално-състезание-по-компютърни #mrezhi

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе