Начало > ICN.Bg Блог > Събития > На вниманието на всички мрежови специалисти: Състезанието започва!

На вниманието на всички мрежови специалисти: Състезанието започва!

На вниманието на всички мрежови специалисти: Състезанието започва!

Събития

Колко ли ще ви изненадаме, ако ви кажем, че ние отново ще подкремим Националното състезание по компютърни мрежи за ученици, организирано от БАМА? Събитието ще се проведе за 12-та поредна година и ще събере на едно място талантливите деца на България. Повече за инициативата прочетете в следващите редове.

От 16 до 17 април можете да се включите в ежегодното Национално състезание за компютърни мрежи за ученици, което се организира от БАМА (Българската асоциация на мрежовите академии). Хостинг компания ICN.Bg за поредна година ще подкрепи инициативата и младите и талантливи мрежови специалисти от цялата страна.

Защо го правим?

Обичаме инициативата, защото тя ни дава смелостта да мечтаем. Мечтаем за това България да бъде водеща страна в информационните технологии, мечтаем в България да се случват значими IT събития и участието в тях да доведе до големи български успехи и на международно ниво. А най-хубавото е, както виждаме, това започва да се случва. Ние вярваме, че когато подадем ръка на състезание в областта на информационните технологиите, ние създаваме благоприятна среда да развиваме целия сектор.

За поредна година ще се съберат децата на България, за да покажат знания в областта на компютърните мрежи. За поредна година всички те ще изненадат с проектите си, а ние няма да спрем да ги подкрепяме и сме уверени в това, че бъдещето на IT сферата е в тяхните ръце. Ще продължим да вярваме, че това състезание ще им дава нови уникални възможности за участие в други международни инициативи и ще помогне за тяхното професионално развтие.

Имаме с какво да се гордеем от годините назад и няма да забравим големите български успехи на национално и световно ниво - първо място на международното състезание в Букурещ – Networking Academy Games, първо място в международното състезание по мрежи International NetRiders.

Тази година в състезанието ще се включат над 100 участника, които в рамките на два кръга ще се борят за първите места. Много от участниците са курсисти в Сиско академии, други изучават мрежови технологии в средното си образование, а трети самостоятелно търсят своя път към IT комуникациите.

Състезанието се организира съвместно с Министерството на образованието и науката, Софийски университет “ Св. Климент Охридски” - факултет по математика и информатика и Българска асоциация на мрежовите академии (БАМА).

Надпреварата ще се проведе на 16 април 2016 г. от 15:00 до 19:00 в град София, в сградата на Факултета по математика и информатика (ФМИ) на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, на бул. „Джеймс Баучър”№5. Можете да се регистрирате за съзтезанието до 15 април от тук.

Имаме с какво да се гордеем! От хоситинг компания ICN.Bg ще продължаваме да вярваме в способностите на нашите млади мрежови специалисти и ще продължим да ги подкрепяме в тяхното професионално развитие.

Етикети: #sastezanie #bama #kompyutarni-mrezhi #bana #национално-състезание-по-компютърни #mrezhi

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе