Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Юбилеен 5-ти сезон на 9 Academy започва!

Юбилеен 5-ти сезон на 9 Academy започва!

Юбилеен 5-ти сезон на 9 Academy започва!

(Обновена: ) | Събития

Официално е отворено записването за новия сезон на любимата ни обучителна академия с най-интерактивните методи на преподаване 9 Academy. 50 участника ще преминат през 6 месечно обучение в 9-те жизнено важни модула във всеки един бизнес - Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби.

Обучаващите са експерти и опитни специалисти от бизнес сектора с богат практически опит, които ще предадат своите знания, умения и опит като ви научат на полезни за бизнеса и вашата кариера неща. 9 Academy е за всеки, който иска да натрупа практически знания по гореспоменатите модули, както и да срещне мотивирани съмишленици. И в този сезон на академията 9-те модула ще бъдат съпътствани от изключително полезната и интересна за участниците програма за личностно развитие, както и допълнителни специални събития.

Тази година организаторите са приготвили стипендия в размер на 50% от таксата за участие за 10-ма от кандидатствалите. Записването за новия сезон на 9 Academy се извършва с попълването на онлайн формуляр. Одобрените кандидати на база формуляр, ще бъдат поканени на среща с представители на екипа, който избира и 50-те нови участници. Продължителността на академията е почти 6 месеца - започва на 4 ноември 2017 и приключва в края на април 2018, а заниманията са предимно по 2 лекции всяка седмицата, с начален час 19:00 ч. и в 2 от съботите на всеки месец. Крайният срок за попълване на регистрационната форма е 30 септември.

Можете да прочетете интервюта с участници от минали сезони на 9 Academy тук, тук и тук. За повече информация прочетете новината и следете уебсайта на 9 Academy и Facebook страницата им. ICN.bg подкрепя най-интерактивната академия 9 Academy.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе