Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Сезон 4 на 9 Academy започва! Кандидатствайте!

Сезон 4 на 9 Academy започва! Кандидатствайте!

(Обновена: ) | Събития

Остават броени дни до края на записването за 4-ти сезон на 9 Academy. 22 октомври е дългоочакваната дата, на която започва обучението на новите 50 участника, които ще придобият умения в 9 модула - Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби. 9 Academy се радва на успех вече 3 сезона, а „академиците” ще имат възможността чрез практически знания, умения и опит да спомогнат личностното и професионалното си развитие.

Обучаващите са експерти и опитни специалисти от бизнес сектора, които с интерактивни методи на преподаване, предават своите знания, умения и опит. Както до сега всички модули, обучения и допълнителни активности ще бъдат съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Изключително полезната и интересна за участниците в предишния сезон програма за личностно развитие ще бъде включена и в новия 4-ти сезон. Тя ще подбуди предприемаческия дух на новите целеустремени и мотивирани участници. Ако имате желание да натрупате знания в съответните модули, да придобиете умения в различни области от бизнеса, а по време на самата акадамия да имате възможност на практика да приложите придобитите знания и умения, то 9 Academy е за вас. Oрганизаторите обещават, че 9Academy e точното място, където да срещнете съмишленици, да научите полезни за бизнеса и вашата кариера неща, както и да се срещнете с топ обучители с богат практически опит. Продължителността на академията е почти 6 месеца, а заниманията са предимно по 2 лекции всяка седмицата, с начален час 19:00 ч. и в 2 от съботите на всеки месец. Крайният срок за попълване на регистрационната форма е 16 септември.

Още полезна информация и формуляра за регистрация можете да намерите тук.

Етикети: #prodazhbi #marketing #predpriemachestvo #9-academy #digital-it

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе