Начало > ICN.Bg Блог > Събития > 9Academy - 9-те кръга на успешния бизнес

9Academy - 9-те кръга на успешния бизнес

9Academy - 9-те кръга на успешния бизнес

(Обновена: ) | Събития

Знаете ли кои са 9те кръга на успешния бизнес? Запознайте се с тях, включвайки се в 9 Academy!
Научете повече за Предприемачеството, Маркетинга, Финансите и счетоводството, HR, НПО, Правните въпроси, PR, Digital/IT и Продажбите и развийте своите умения, за да дадете успешен старт на своята бъдеща кариера. 9 Academy е проект, съчетаващ теоретично и практическо обучение, разделено в 9 различни модула, разглеждащи всички вътрешни процеси в една компания.

Програмата дава по-голям и подробен поглед върху целия бизнес процес, което е изключително полезно за младите хора, които търсят опит, както и за тези, които искат да утвърдят и доразвият своя бизнес.

9academy-line

Форматът на 9 Academy обещава разчупено и интригуващо обучение. Екипът подготвя събития и инициативи, в които участниците да прилагат на практика наученото до момента. Лекторите на 9 Academy са изявени лица от българския бизнес, което гарантира висококачественото обучение.

С първото си издание 9 Academy постигна впечатляващ успех. Академията получи признание от участниците, лекторите и партньорите на проекта. Интересът към второто издание е още по-голям и тазгодишните кандидати се увеличават ежедневно.

(Не забравяйте, че крайният срок за записвания и кандидатури е 30 септември 2014.)

Ние, от екипа на ICN.Bg, безусловно вярваме в 9 Academy и им пожелаваме една изключително динамична година, изпълнена с много емоции и смели начинания. Радваме се да бъдем партньори и съвместно да подкрепяме развитието на българската икономика и предприемачество.

Стани част от преживяването 9Academy, като се регистрираш тук!

Етикети: #prodazhbi #predpriemachestvo #marketing #biznes-protsesi #9academy #initsiativi #pr #finansi #praktika #digital #obuchenie #schetovodstvo #upravlenie-na-proekti #biznes #digital-marketing

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе