Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Първият уебинар за годината: Насрочен!

Първият уебинар за годината: Насрочен!

Първият уебинар за годината: Насрочен!

(Обновена: ) | Събития

Дойде време отново да стартираме серията полезни и интересни уебирани по теми, които са важни за вас и развитието на вашите умения, познания и бизнес. Започваме със супер актуалната тема: По-оптимизиран и защитен сайт със SSL и HTTP/2. Както знаете, HTTP/2 протоколът вече е наличен за всички сървъри за споделен хостинг. От ICN.Bg сме ви подготвили и още изненади. Безплатен SSL сертификат за защита на сайта ви! Възможно ли е?

Абсолютно да. Вижте как може да го вземете и използвате, като се запишете за участие в уебинара на ICN.Bg!

И още:

Интернет пространството се разраства главоломно, а с това нараства и необходимостта да оптимизираме и защитаваме нашия онлайн бизнес непрекъснато. Технологичните решения, които цялостно подобряват и защитават работата на нашите уеб сайтове, апликации и проекти, не закъсняват. Вижте как HTTP/2 технологията в съчетание с подходящ SSL сертификат коренно ще променят правилата за работа на вашия уеб сайт.

HTTP2-webinar

За всеки онлайн бизнес е от решаващо значение да изгради сигурност и доверие в бранда си, предоставяйки на потребителите си максимално потребителско изживяване и гарантирана сигурност на данните, с които борави. Все още, голяма част от онлайн предприемачите не осъзнават важността на тези два решаващи фактора: бързина и сигурност. Не позволявайте бавното зареждане на сайта ви или незащитените данни на вашите потребители да станат причина за загубата на клиенти.

Побързайте, запишете се за уебинара и вижте как HTTP/2 и SSL сертификатът оказват положително влияние на Google Rank-a. А това е важно за вас, нали?

Не пропускайте лекцията на Борислав Бориславов, CTO на ICN.bg и на разбираем език се запознайте с ИТ технологиите, които цялостно ще променят представата ви за Интернет пространството, оптимизираната работа на уебсайта ви и пълната криптация на всички данни. Ще има и практическа част, в която ще видите как да си инсталирате безплатен сертификат на вашия Wordpress.

*Уебинар, който трябва да чуете на всяка цена. Датата е 17.05.2016г., часът е 14.30ч.! *А всичко, което трябва да направите са две лесни стъпки:

  1. Регистрирайте се в онлайн платформата за уебинари Webinaria.bg.
  2. Регистрирайте се за уебинарът, организиран от ICN.Bg – „По-оптимизиран и защитен сайт със SSL и HTTP/2“.

*Очакваме ви! *

Етикети: #ssl-sertifikat #kriptirana-vrazka #бързина-на-сайт #optimizirane-na-sajt #sajta-da-varvi-barzo #sigurnost-na-dannite #kriptirane #http2 #optimizirane #uebinar

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе