Начало > ICN.Bg Блог > Събития > Първата изцяло българска платформа за онлайн семинари „Уебинария 2.0. “ празнува виртуален рожден ден

Първата изцяло българска платформа за онлайн семинари „Уебинария 2.0. “ празнува виртуален рожден ден

(Обновена: ) | Събития

Какви са последните нововъведения, свързани с функционалността на платформата, която ICN.Bg използва за провеждането на своите любопитни уебинари!

Първата изцяло българска платформа за онлайн семинари Уебинария 2.0. отбелязва своя рожден ден с двойно събитие на 12 май 2016 г (четвъртък). По време на събитието, което ще протече и във виртуалното пространство, ще бъдат представени последните нововъведения, свързани с функционалността на платформата. Събитието ще се случи едновременно във Варна (залата на Националното радио) и в София (залата на Бетахаус) от 18: 30 часа и ще се предава през платформата.

Уебинария“ е платформа, с чиято помощ можете да канализирате информацията от онлайн събития до различни ползватели и да им я представите в достъпна форма – директно до тяхното устройство и в удобно за тях време. През 2015 г платформата беше обновена и във възможностите, които предоставя са включени всички изисквания за техническа достъпност, споделен екран, презентиране, чат панел, бърза среща и частно събитие. Разширени са и възможностите за отразяване на събития на живо. Библиотеката на платформата осигурява свободен достъп до записите на онлайн събитията и позволява лесен и удобен начин за допълнително привличане на участници в бъдещи събития на организаторите.

Идеята за „Уебинария“ възниква преди почти пет години, когато нейният създател Петър Петров започва да създава уебинари, използвайки чуждоезични платформи. Оказва се, че за голяма част от посетителите на онлайн събитията чуждият език представлява сериозна езикова бариера и им е необходима помощ при ползването на платформите. Така през 2013 г се появява първата версия на “Уебинария“, като още тогава тя предизвиква сериозен интерес от страна на лектори и обучители.

Сред ползвателите на платформата са: ICN.BG, Логопедия.БГ, Къщата за четящи хлапета „Приказка без край“, Иво Илиев, Майк Рам, Георги Христов, Евгени Йорданов (онлайн маркетинг специалист), Ивелина Атанасова (Digital kids), Невяна Коева (Имейлинвест), Станимир Андонов, Вихра Петрова, Джуниър Ачийвмънт, АИДБ, Тук-Там и др.

За създателя на „Уебинария“:

Петър Петров е системен архитект с 9 години опит в интернет технологиите. Привърженик на облачните услуги и добрата комуникация. Слуша джаз и предпочита хубавото червено вино.

Ако имате желание да присъствате на събитието, моля регистрирайте се като попълните онлайн формата или пишете на info@webinaria.bg

Етикети: #webinaria #онлайн-събития #уебинария-2-0 #петър-петров #icn-bg #онлайн #uebinar

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе