Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Време за почивка, време за работа, време за споделен хостинг на половин цена

Време за почивка, време за работа, време за споделен хостинг на половин цена

Време за почивка, време за работа, време за споделен хостинг на половин цена

(Обновена: ) | Промоции

През лятото на всички ни е много приповдигнато и мързеливо. Голяма част от
бизнеса излиза в дълга месечна почивка, за да зареди батериите, отдава се на
приятен релакс на примамливи местенца и спира да мисли за клиентите. В ICN.Bg обаче през летния сезон винаги гледаме да ви зарадваме с нещо, ей така, защото е слънчево!

1logo-350px-transperant

Щом четете този пост, значи и вас работата не ви оставя на мира. За да не
съжалявате, че не сте на морето (където и без това в момента е пренаселено), ще наградим усърдността ви с гореща лятна отстъпка – цели 50% от цената за услугата споделен хостинг.

С една дума, в разгара на сезона, от 26 юли до 21 август, когато подновите стария си пакет или поръчате нов за период от 24 или повече месеца, от който и да било от плановете за споделен хостинг, ще платите 50% по-малко. Естествено в летния джаз се влиза с лятна парола: кодът за използване на промоцията е с подобаващото име Summer11.

И за да накарате всички онези, които сега се пекат и излежават по златните плажове, да ви завидят още повече, ще ви направим и специален подарък. Към тази отстъпка ще ви подарим и регистрация, трансфер или подновяване на домейн име в областта .com, .net, .eu, .org, biz, или .info.

За да онагледим ситуацията, ето един пример: при поръчка на Икономичен хостинг план за 24 месеца ще заплатите само 82.80 лв. вместо очакваните от вас 165.60 лв. и освен това ще получите 32 GB дисково пространство, неограничен трафик и възможност за хостване на 11 сайта. А с онези 82.80 лв., които сте спестили, може да се поглезите, когато си поискате.

Всички условия на промоцията ще откриете в сайта ни.

Ще се видим на плажа!

Етикети: #registratsiya-na-domejn #promotsii-ot-icn-bg #letni-promotsii #podnovyavane-na-plan #promotsiya #neogranichen-trafik #tsena-napolovina #spodelen-hosting

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе