Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Хостинг от ново измерение с до 71% отстъпка

Хостинг от ново измерение с до 71% отстъпка

Хостинг от ново измерение с до 71% отстъпка

(Обновена: ) | Промоции

Твоята лятна хостинг почивка те очаква с още по-удобен cPanel контролен панел с множество полезни функционалности, които можеш да откриеш само при нас.

ActiveCache кеширащ инструмент, WordPress management, персонализиран Web application Firewall, истинска Radware DefencePro DDoS защита, маркетингови инструменти, NVMe SSD, HTTP/2 поддръжка и още много други екстри – всичко в един хостинг план!

Заяви сега твоя нов ултра бърз NVMe Споделен хостинг с до 71% отстъпка с ПРОМО КОД: flyUp

summer-promo-2017-plans

Условия на промоцията:

  1. Промоционалната цена се получава само при въвеждане на код flyUp за плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандартен.
  2. Промо кодът flyUp е уникален. За да получите отстъпка за избрания от вас план, е необходимо да го въведете точно по начина, по който е изписан в настоящите условия на промоцията.
  3. Промоцията е валидна в периода 01.08.2017г. – 31.08.2017г.
  4. Промоцията е валидна само за нови заявки на Споделен хостинг (Linux и ASP.Net хостинг) – за плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандартен. Промоцията е валидна за заявка на Споделен хостинг план за период от 12 месеца (1 година).
  5. В промоцията се включва безплатно закупуване или трансфер на домейн имена с разширение .com, .org, .info, .eu, .net само за плановете Бизнес и Стандартен (Linux хостинг)
  6. Промоционалната поръчка трябва да бъде заплатена до 14 дни след направената заявка.
  7. Промоцията важи неограничено за периода.
  8. Използвайки промо кодът flyUp получавате следните отстъпки: Ултима хостинг план – 30%; Икономичен хостинг план – 35%; Бизнес хостинг план – 40% ; Стандартен хостинг план – 71%
  9. Посочената процентна отстъпка се изчислява като отстъпка от стандартната цена на хостинг плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандартен на месечна база.
  10. Не може да се комбинира с други промоции или други промо кодове валидни през текущия период.

Етикети: #лятна-промоция #споделен-хостинг #promo #hosting

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе