Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Станете част от голямото европейско семейство

Станете част от голямото европейско семейство

Станете част от голямото европейско семейство

(Обновена: ) | Промоции

За кратката си 6-годишна история .EU домейните имат много обещаващо бъдеще. Помните, че за първите няколко часа след пускането им, близо 100 000 домейна бяха заявени от жители на цяла Европа. Днес, с над 3 милиона регистрации, .EU е в топ 10 на най-предпочитаните домейн имена.

1logo-350px-transperant

Но защо може да ви послужи още един домейн?

Марката EU носи идеята за успех и принадлежност към глобална европейска общност. Да бъдеш част от голямото европейско семейство е огромна привилегия само за гражданите и фирми от 27-те държави в ЕС.

Европейските домейни са идеални за многоезични, пан-европейски сайтове с аудитория в различни държави. Не е нужно да се ограничавате с домейн, който показва държавата, в която се намира бизнеса ви, или да правите компромис с името, защото вече някой се е сетил за него.

С малко повече късмет може да регистрирате желан от вас домейн, който отдавна е закупен под .com, .info или .bg. А дори да притежавате останалите домейни, .EU домейнът е едно добро допълнение към лицето на бизнеса ви.

Помислете за това – колко по-глобален би изглеждал бизнеса ви с .EU домейн! С адрес .eu вие показвате, че сте готови да започнете бизнес в цяла Европа и света. Да не говорим, че се помнят лесно.

Ако целевата ви аудитория е извън Европа, колко по-престижно звучи домейн, който демонстрира, че е част от една от най-големите общности в света! Вниманието се приковава от домейн с ключово име, но и със запомнящ се TDL.

Какво ще кажете да притежавате един или няколко такива глобално познати домейни за по-малко от 2 лв. на година? Имайки всички тези фактори предвид, от вчера 2 август стартираме специална промоция, с която да помогнем на вашия бизнес да надхвърли границите на очакваното. До 31 август всеки .EU домейн струва само 1.80 на година. Какъв по-лесен начин за глобално позициониране на сайта ви!

Промо кодът за активиране на промоцията е EuforYOU. Вижте всички условия на промоцията в сайта ни.

Промоцията не е актуална!

Много уникални домейни очакват да бъдат открити. Не отлагайте повече, а регистрирайте своя европейски домейн сега.

Етикети: #eu #eu-domjn #icn-bg #promotsiya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе