Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Спечели страхотни награди от ICN.Bg

Спечели страхотни награди от ICN.Bg

Спечели страхотни награди от ICN.Bg

Със старта на новия сезон, по традиция се обръщаме към вас, нашите клиенти, за да си сверим часовника - така да се каже. Като всяка година и тази искаме да научим мнението ви за нашите услуги, за леснотата на ползването им, за удобството при работа, за обслужването, което ви предлагаме и всичко останало.

Ако сте наши клиенти, сега е моментът да дадете мнението си, като попълните нашата анкета и имате уникалния шанс да спечелите страхотен таблет Samsung Galaxy Tab II и много други изкусителни награди. Голямата награда е осигурена от нашия партньор itstore.bg. Попълнихте ли вече анкетата? Ще я откриете в потребителския панел на своя профил в ICN.Bg. А ние ще ви стискаме палци!

Целта на проучванията, които правим сред вас, е преди всичко да ви предоставим още по-високо качество на услугите, но не само това. С подобни инициативи целим да насърчим комуникацията с вас, да чуем мнението ви за това как се справяме като хостинг компания с модерни услуги, да ви слушаме активно.

През последните две години положихме особено много усилия в посока развитие на вътрешната и външната комуникация в ICN.Bg и днес сме щастливи, че имаме отлична обратна връзка от вас. Получаваме множество ваши въпроси, предложения, благодарности и подаръци. Не оставаме глухи и за критиките. Във Facebook страницата ни пък всеки ден общуваме с вас, което ни помага да сме все по-добри и гъвкави в това, което правим и да се развиваме като модерна българска фирма на световно ниво.

А заради желанието ви да ползвате уникални за страната ни услуги и благодарение на вашите коментари и мнения, които ни карат постоянно да дерзаем, преди година ние станахме първата българска хостинг компания, която предлага публичен cloud хостинг.

Ще запазим тази посока на комуникация с вас и в бъдеще. Благодарим за активното ви участие и късмет!

Етикети: #nagradi #klaud-hosting #cloud-hosting #komunikatsiya #anketa #mnenie