Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Спечели страхотни награди от ICN.Bg

Спечели страхотни награди от ICN.Bg

Спечели страхотни награди от ICN.Bg

(Обновена: ) | Промоции

Със старта на новия сезон, по традиция се обръщаме към вас, нашите клиенти, за да си сверим часовника - така да се каже. Като всяка година и тази искаме да научим мнението ви за нашите услуги, за леснотата на ползването им, за удобството при работа, за обслужването, което ви предлагаме и всичко останало.

Ако сте наши клиенти, сега е моментът да дадете мнението си, като попълните нашата анкета и имате уникалния шанс да спечелите страхотен таблет Samsung Galaxy Tab II и много други изкусителни награди. Голямата награда е осигурена от нашия партньор itstore.bg. Попълнихте ли вече анкетата? Ще я откриете в потребителския панел на своя профил в ICN.Bg. А ние ще ви стискаме палци!

Целта на проучванията, които правим сред вас, е преди всичко да ви предоставим още по-високо качество на услугите, но не само това. С подобни инициативи целим да насърчим комуникацията с вас, да чуем мнението ви за това как се справяме като хостинг компания с модерни услуги, да ви слушаме активно.

През последните две години положихме особено много усилия в посока развитие на вътрешната и външната комуникация в ICN.Bg и днес сме щастливи, че имаме отлична обратна връзка от вас. Получаваме множество ваши въпроси, предложения, благодарности и подаръци. Не оставаме глухи и за критиките. Във Facebook страницата ни пък всеки ден общуваме с вас, което ни помага да сме все по-добри и гъвкави в това, което правим и да се развиваме като модерна българска фирма на световно ниво.

А заради желанието ви да ползвате уникални за страната ни услуги и благодарение на вашите коментари и мнения, които ни карат постоянно да дерзаем, преди година ние станахме първата българска хостинг компания, която предлага публичен cloud хостинг.

Ще запазим тази посока на комуникация с вас и в бъдеще. Благодарим за активното ви участие и късмет!

Етикети: #nagradi #klaud-hosting #cloud-hosting #komunikatsiya #anketa #mnenie

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе