Празнувай Великден с ICN.Bg и 33% отстъпка и нови, по-високи параметри

Празнувай Великден с ICN.Bg и 33% отстъпка и нови, по-високи параметри

Толкова сме ентусиазирани, че не знаем с коя новина да започнем. С хубавата или с още по-хубавата.

Месец Май е един от най-празничните месеци тази година. Ухание на свежест, полъх на цветя, Великденско настроение. Не успяхме да дочакаме до тогава и решихме да започнем още от днес.

От 25 Април до 10 Май 2013 година плановете за споделен хостинг струват с 33% по-малко. Освен ценовото предимство от 33% ще Ви предоставим и безплатен домейн (com, net, eu, org, info, biz) на стойност до 19.20лв. с плановете Икономичен, Бизнес и Стандартен.

Всички планове за Споделен Linux/ASP хостинг са с НОВИ, по-високи параметри. Вече ще имате възможност да качвате още повече сайтове на един хостинг план, както и да разполагате с още по-голямо дисково пространство за съхраняване на данни, файлове, електронни съобщения и всичко онова, което задвижва вашите онлайн проекти.

190421_10151932910496040_1739453219_n

A за да е празника още по-шарен и хубав, ICN.Bg ви дава 10% отстъпка за услугите Cloud Hosting и VPS Hosting!

Другата хубава новина е, че с всяка нова едногодишна поръчка за споделен хостинг имате възможност да получите ваучер за реклама в Google Adwords нa стойност 90 лв.

Предлагането на по-добра стойност за клиентите е най-ефективния начин за повишаване на продажбите и справяне с конкуренцията, затова Ви предлагаме още едно конкурентно предимство, с което бихте могли да бъдете на крачка пред другите. Обещаваме, че много скоро ще може, да предложим тази услуга и при подновяване на съществуващи хостинг пакети. Както винаги се стремим да ви предоставим най-добрата и качествена услуга като внедряваме нови технологии, постоянно обучаваме екипа си, намираме най-добрите ценови предложения.

Изкушаващата комбинация от нови, по-високи параметри, безплатни домейни и Google ваучери на стойност от 90 лв, ще доведат до увеличение на крайната цена средно с 1 лев на хостинг пакетен план за месец.

И още нещо ...
Наскоро внедрихме нова архивираща система, както и нова система за сървърна защита и мониторинг, които ще помогнат на вас потребителите да ползвате още по-пълноценно услугите на ICN.Bg. Планираме в най-скоро време значително увеличаване на процесорните ресурси, но ще си запазим правото да Ви изненадаме приятно отново.

За да разберете повече за това как да вземете вашите 33% отстъпка посетете нашата страница ICN.Bg

Етикети: #google-vaucheri #novi-parametri #spodelen-hosting #visoki-parametri #bezpalten-domejn