Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > По-ниски цени за Reseller хостинг и по-високи параметри

По-ниски цени за Reseller хостинг и по-високи параметри

По-ниски цени за Reseller хостинг и по-високи параметри

(Обновена: ) | Промоции

Имаме удоволствието да представим новите по-ниски цени за Reseller хостинг пакетите предоставяни от ICN.Bg. Разбира се, не само цената е променена. Завишени са няколко ключови параметъра, както и са добавени нови опции и екстри, които да повишат качеството на предоставяните от на нас хостинг услуги. Новите възможности, които предлагат RS пакетите на ICN.Bg, ще послужат и като добавена стойност за избора на хостинг на Вашите бъдещи клиенти.

Както може би забелязвате от изображението по-горе, цените на различните пакети вече са с около 30% по-ниски. Освен това параметрите „Месечен трафик“ и „Собствени IP адреси“ са значително завишени. Това ще ви даде възможност без допълнителни разходи да предоставяте на потребителите си голям ресурс от месечен трафик, както и да предоставите допълнителна услуга – Собствен(dedicated) IP адрес или собствеn DNS. Собственият IP адрес също така ви дава възможност за по-ефективна SEO оптимизация или добавяне на SSL сертификат за определен Ваш проект.

Тук бихме искали да представим и новата CDN услуга, която компанията ни внедри в услугите Споделен хостинг и Reseller хостинг. Content delivery network или content distribution network (CDN) е мрежа от компютри (предимно Enterprise SAN), намиращи се на различни места по целия свят, които съхраняват кеширани копия на вашите файлове (картинки, файлове, документи и др.) и ги доставят от най-близката за потребителите точка.

Предимства на CDN:

  • 2 пъти по-бързо зареждане на сайта ви
  • Защита от DDOS атаки
  • Намаляване на използвания CPU ресурс
  • до 65% намаляване на PHP заявките
  • 14 точки на присъствие в целия свят

Благодарение на тази нова за България услуга вече не е нужно да се притеснявате дали клиентите ви достигат по-бързо до локалната аудитория отколкото до международната. Не трябва да подценяваме и допълнителната защита и значителното бързодействие при използването на тази нова услуга. Всеки отделен ваш акаунт има възможност да се командва отделно, като услугата CDN се включва и изключва за борени секунди от потребителския интерфейс.

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе