Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Ново: До 30 бекъпа в месеца за потребителите на Споделен хостинг

Ново: До 30 бекъпа в месеца за потребителите на Споделен хостинг

Ново:  До 30 бекъпа в месеца за потребителите на Споделен хостинг

(Обновена: ) | Промоции

Специално за потребителите ни, ние от хостинг компания ICN.Bg представяме новата опция, включена в хостинг плановете ни – 30 уникални дневни бекъпа на вашия уебсайт! За максимум сигурност и за да сте спокойни, че каквото и да се случи с вашия сайт, вие имате надеждно копие на неговите файлове.

Сайтът ви е хакнат поради уязвимост и част от файловете ви са заразени със зловреден код? По погрешка сте изтрили даден файл или някой ваш колега е извършил промени по сайта, които вече не желаете? Няколко ситуации, които се случват ежедневно на всички нас и при които е хубаво да имаме актуален бекъп на сайта си.

Защо ви предоставяме 30 дневен бекъп?

Ние от ICN.Bg смятаме, че е изключително важно да ви предложим сигурността, от която всеки потребител се нуждае. Чрез предоставянето на архивно копие на вашия сайт за всеки един ден, ние ви гарантираме, че вие няма да загубите данните си. Услугата ще ви даде гаранция за възстановяване на сайта ви от момента, който желаете.

Как ви предоставяме 30 дневен бекъп?

1logo-350px-transperant40-300x102 извърши внедряване на обновена версия на вече познатия ви софтуер за създаване на архивни копия – R1Soft - backup software. Благодарение на него, всички потребители на Споделен хостинг ще могат да намерят в cPanel бекъп на файловете на сайта си до 30 дена назад.

Какво съдържа вашия бекъп?

Архивните копия, които ви предоставяме за 30 дневен период са изградени на база на блок базираното съхранение на данни. Всеки бекъп файл съдържа всички промени в мета данните на вашия уебсайт – настройки и конфигурационни данни. В remote backup се съхранява и вашата public_html директория.

30 дневният бекъп пести ресурсите на вашия хостинг план

Всички знаем, че създаването на локални архиви е свързано с изразходване на определени CPU минути и времеви ресурс. Благодарение на R1Soft и поблоковото копиране на данните от вашия уеб сайт, създаването на архивно копие става изключително бързо и вие спестявате ресурса CPU минути, които можете да изразходвате целево за повишен трафик към сайта ви например или за нуждите на вашето онлайн приложение.

Как да достъпите своя 30 дневен бекъп?

В меню Files на вашия **cPanel ще намерите иконката на

r1Soft

След като кликнете на нея ще видите списък на наличните архивни копия. От страницата, която виждате можете свободно да оперирате с вашия бекъп.

Кой планове на споделен хостинг ще могат да се възползват от опцията 30-дневен бекъп?

Екстрата ще бъде включена безплатно за плановете Бизнес и Стандартен и промоционално за ограничен период от време за плановете Ултима и Икономичен!

С какво още ще изненадаме потребителите на Споделен хостинг?

Съвсем скоро всички потребители на услугата Споделен хостинг ще открият в контролния панел за управление на услугите си нова система с налични статистики и графики за потребяваните от тях сървърни ресурси и натоварването на сайта им. Така ще можете да следите детайлно всички процеси свързани със сайта ви.

Етикети: #30-dneven-bekap #ikonomichen-plan #biznes-plan #r1soft #standarten-plan #cpanel #icn-bg #cpu-minuti #sarvarni-resursi #lokalni-arhivi #ultima-plan #sahranenie-na-danni #arhivno-kopie #spodelen-hosting #vremevi-resurs

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе