Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Коледна промоция и 10 години безплатен хостинг от ICN.Bg

Коледна промоция и 10 години безплатен хостинг от ICN.Bg

Коледна промоция и 10 години безплатен хостинг от ICN.Bg

(Обновена: ) | Промоции

Тази година Дядо Коледа ще ни навести по-рано и ще започне раздаването на подаръци за всички наши потребители.

2014 г. е специална за нас, защото отбелязахме 10 години. И по този повод 10 от вас ще спечелят безплатен хостинг план за 10 години! Малко или много са 10 години? Вие ще кажете!

И още: До края на Декември ще можете да се възползвате до 65% отстъпка за хостинг и домейн!

Спечелете 10 години безплатен хостинг!

спечели tag с ICN.BgУсловия на промоцията:

  1. В промоцията автоматично ще вземат участие всички потребители направили поръчка за нов хостинг или подновили хостинг в периода 01.12.2014 г. - 31.12.2014 г.
  2. На 05.01.2015 г. ще бъдат изтеглени 10 печеливши.
  3. Всеки от спечелилите ще получи безплатно подновяване за 10 години на съществуващия му хостинг план, който е закупил или подновил по време на промоцията в периода 01.12.2014 г. - 31.12.2014 г.
  4. 10-те години безплатен хостинг включват използване на параметрите на текущия хостинг план на потребителят и не включват безплатно подновяване на допълнителни опции като безплатен домейн, IP адрес, SSH достъп, Google Adwords ваучер.
  5. Не може да се комбинира с други промоции.

И това не е всичко! Удължаваме промоцията 10 години ICN.Bg до 31-ви декември 2014 г. Вземете до 65% отстъпка за споделен хостинг и домейн име при поръчка с код HAPPY10

Подновете вашия съществуващ хостинг план, а ние ще ви ъпгрейднем безплатно към следващия по-висок план! Защото ICN.Bg държи на своите лоялни клиенти! Поръчайте с код FreeUpgrade!

Всички клиенти, подновили Стандартен хостинг план за една година ще получат специална карта със 100 лв. кредит за клауд услуги!

**

Етикети: #promotsiya #10-godini-icn-bg #65-otstapka-za-hosting #10-godini-bezplaten-hosting #icn-bg #spodelen-hosting #koledna-promotsiya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе