Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-н Любомир Райков)

Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-н Любомир Райков)

Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-н Любомир Райков)

(Обновена: ) | Промоции

Продължаваме с интервютата на 10-те късметлии, спечелили 10 години безплатен хостинг. Представяме ви г-н Любомир Райков - амбициозен младеж, който е разработил свой сайт, служейки му като портфолио - www.lyuboraykov.com. Какви са ползите от изграждането на личен и професионален сайт, прочетете в интервюто по-долу:

1. Разкажете ни малко повече за Вашия уеб сайт? Създадох сайта преди около 2 години. Основната му цел е да послужи за мое портфолио. В него изложих последните си проекти и ми помогна много при намирането на работа като софтуерен инженер.

2. Колко е важно според вас, един бизнес да има онлайн присъствие?

Онлайн присъствието е изключително важно за един бизнес. Хората все повече избират услугите си по това колко лесно могат да я използват, а няма по-удобен начин от връзката през компютъра в дневната или телефона в автобуса.

3. Какво най-силно ви вълнува в това, което правите?

Това, което ми доставя най-голямо удоволствие в заниманията ми е постоянното развитие. В IT бранша има постоянно движение и не позволява на никого, който е ангажиран в него да се застоява.

lubo-vaucher 4. Какви ползи би донесло онлайн присъствието на бизнеса ви и какви са целите, които сте заложили в тази насока?

Не развивам собствен бизнес, но онлайн присъствието ми помага да изградя добро първоначално мнение в хората, с които контактувам по работа.

5. Какви хостинг услуги използвате в момента и кой други услуги от нашето портфолио бихте използвали в бъдеще?

В момента използвам Стандартен хостинг, но може би ако започна услуга, която използва повече ресурси и се нуждае от динамичност ще се възползвам от cloud предложенията ви.

6. Вие спечелихте 10 години безплатен хостинг, което е уникална по рода си награда в хостинг сферата. Как бихте я използвали и как виждате вашето онлайн развитие през следващите 10 години?

След като спечелих 10 години хостинг, смятам да преместя и блога си във вашите услуги и да развия един архив със собствени мисли и знания.

Благодарим Ви, г-н Райков за интервюто! Ние ви пожелаваме да продължавате да се развивате, защото само чрез развитието човек може да расте!

Етикети: #host #iHosting #cloud

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе