Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-жа Антоанета Михайлова)

Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-жа Антоанета Михайлова)

Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.BG (Интервю с г-жа Антоанета Михайлова)

(Обновена: ) | Промоции

В поредица от интервюта ви запознаваме с 10-те късметлии, които спечелиха 10 г. безплатен хостинг.

За екипа на ICN.Bg е чест да бъдем част от всеки бъдещ проект и заедно да развиваме българския бизнес. Представяме ви г-жа Антоанета Михайлова, която се занимава с предлагането на иновативни продукти и решения, свързани с голф игрищата. Как голфа може да стане достъпен и практикуван спорт в България, прочетете в интервюто по-долу:

1. Разкажете ни малко повече за Вашия уеб сайт?

От 9 г. развиваме бизнес в сферата на голф индустрията като предлагаме иновативни продукти и решения по изграждането и поддръжката на голф игрищата на Балканите. Нашият уеб сайт е създаден изключително с цел да запознае заинтересованите страни с фирмите, които представляваме и продуктите, които предлагаме.

2. Колко е важно според вас, един бизнес да има онлайн присъствие?

За съвременния бизнес, онлайн присъствието е от първостепенно значение, защото днешните потребители на стоки и услуги разполагат с неограничен достъп до интернет посредством компютри, таблети и смарт телефони на работа и в дома. Интернет е първото място, откъдето започва всяко търсене на информация и мнения едва ли не по всеки въпрос, който ги вълнува в момента. Дори общуването между хората преминава на един нов етап в развитието си посредством социалните мрежи. Не случайно много бизнеси се насочиха именно към социалните мрежи с цел предлагане на услугите си, търсене на нови клиенти и публичност във виртуалното пространство.

**scanbul-450

3.Какво най-силно ви вълнува в това, което правите?**

Нашето най-силно желание е голфа да стане достъпен и практикуван спорт в България, a голф игрищата в България да бъдат средище на национални и международни турнири с многобройни участници и внимание от световната преса.

4. Какви ползи би донесло онлайн присъствието на бизнеса ви и какви са целите, които сте заложили в тази насока?

Бихме желали на един по-късен етап от развитието на бизнеса да предлагаме голф оборудване (голф стикове) и голф аксесоари (топки, ръкавици, шапки, облекло) на крайните потребители, т.е. голфърите директно чрез нашия уебсайт.

5. Какви хостинг услуги използвате в момента и кои други услуги от нашето портфолио бихте използвали в бъдеще?

Ние използваме Икономичен хостинг план. На въпроса какви услуги ще използваме в бъдеще бихме отговорили, че това зависи най-вече от това как ще се развива нашия бизнес занапред и какви ще бъдат потребностите ни в бъдеще.

6. Как разбрахте за ICN.Bg и защо се спряхте на нас като хостинг доставчик?

ICN.Bg ни беше препоръчана от човека, който разработи първоначалния вид на нашия уебсайт. Ние сме изключително доволни от професионализма на хората, които работят за ICN.Bg и през годините сме били лоялни ваши клиенти.

7. Вие спечелихте 10 години безплатен хостинг, което е уникална по рода си награда в хостинг сферата. Как бихте я използвали и как виждате вашето онлайн развитие през следващите 10 години?

Благодарим на екипа на ICN.Bg за щедрите награди, които предостави на своите клиенти по случай 10-тия рожден ден на фирмата и се радваме, че сме едни от 10-те късметлии в томболата. Надяваме се, че ще дойде момента, в който ще можем по-пълно да се възползваме от добрия си шанс и да използваме в по-голяма степен услугите и възможностите, които предоставя ICN.Bg.

Благодарим Ви за интервюто, г-жо Михайлова! Екипът на ICN.Bg Ви пожелава успех и много реализирани проекти!

Етикети: #10-godini-icn-bg #hosting-uslugi #onlajn-prisastvie #onlajn-razvitie #10-godini-bezplaten-hosting #loyalni-klienti #icn-bg #biznes #ikonomichen-hosting-plan #hosting-dostavchik

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе