Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.Bg (Интервю с г-н Ервин Дренчев)

Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.Bg (Интервю с г-н Ервин Дренчев)

Кой спечели 10 г. безплатен хостинг от ICN.Bg (Интервю с г-н Ервин Дренчев)

(Обновена: ) | Промоции

Време е да ви представим и вторият късметлия, който се сдоби с 10 г. безплатен хостинг от ICN.Bg по повод нашия 10-годишен рожден ден. Г-н Дренчев е млад и предприемчив програмист, който има за цел да развива по 3 проекта годишно. С какво точно се занимава, прочетете в интервюто по-долу:

1. Разкажете ни малко повече за вашия уеб сайт?

Ervin Сайтът ще представлява портфолио на проектите, които съм разработвал и предстои да разработвам. В момента разработвам собствен администраторски панел за управление на уеб съдържание. Когато бъде готов ще е качен и всеки, който има желание да го разгледа ще има свободен достъп до него.

2. Колко е важно според вас, един бизнес да има онлайн присъствие?

Живеем във време, в което всеки бизнес задължително трябва да има онлайн присъствие, било то в социалните мрежи или собствен уеб сайт. По този начин придобива по-голяма популярност, при което се увеличават и потенциалните клиенти.

3. Какво най-силно ви вълнува в това, което правите?

Когато се занимаваш с програмиране няма начин да не научаваш по нещо ново. Именно това ме вълнува най-силно – да научавам нови неща. Когато се разработва даден проект, всеки ден се сблъсквам с всякакви проблеми. Тези проблеми не са свързани само в областта на програмирането, но и в областта, в която е свързан самия проект.

4. Какви ползи би донесло онлайн присъствието на бизнеса ви и какви са целите, които сте заложили в тази насока?

Онлайн присъствието ще ми донесе по-голяма популярност сред потребителите в Интернет. Така смятам, че ще разберат за възможностите ми и ще имам по-голям шанс за нови клиенти.

5. Какви хостинг услуги използвате в момента и кои други услуги от нашето портфолио бихте използвали в бъдеще?

За момента не ползвам допълнителни хостинг услуги, но за в бъдеще мисля да използвам „Добавяне в 111 търсачки“.

6. Как разбрахте за ICN.Bg и защо се спряхте на нас като хостинг доставчик?

Разбрах за ICN.Bg от Интернет, когато търсех от къде да закупя хостинг и домейн. Спрях се на вас, защото прочетох из форумите добри отзиви за вас.

7. Вие спечелихте 10 години безплатен хостинг, което е уникална по рода си награда в хостинг сферата. Как бихте я използвали и как виждате вашето онлайн развитие през следващите 10 години?

Не съм мислил в дълбочина как ще я използвам, но наградата няма да остане неоползотворенa. Онлайн развитието си го виждам като годишно да изпълнявам по 2-3 проекта самостоятелно.

Ние от ICN.Bg ви пожелаваме успешен старт на проектите, по които работите! Продължавайте да учите нови неща, които да ви обогатяват!

Етикети: #hosting #host

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе